![Laughing :lol:](https://www.tuning-forum.org/images/smilies/icon_lol.gif)
Těším se na nová pravidla a jen doufám, že na tomto posledním letním SCH nás bude co nejvíc
![Very Happy :D](https://www.tuning-forum.org/images/smilies/icon_biggrin.gif)
Taky bych to odstartoval "pořádně" ale s tim dieslem to nemá cenuEiffel píše:ještě se pusť do mě, že mi to řve
Těším se na nová pravidla a jen doufám, že na tomto posledním letním SCH nás bude co nejvíc
Redrik píše:taky uz se v tom nejak ztracim![]()
zachvili budou i kontroly hloubky vzorku na pneu pred startem ne?:D:D
Tak se neboj.&Enuka píše:Redrik píše:taky uz se v tom nejak ztracim![]()
zachvili budou i kontroly hloubky vzorku na pneu pred startem ne?:D:D
Já už jsem se v téhle diskuzi ztratila úplně![]()
A taky by mohla bejt kontrola povinný výbavy, co vy na to?
Ne, teď si fakt dělám srandu, jestli si Vašku myslíš, že kontroly něčemu pomůžou, tak ať klidně jezděj (teda pokud mi nenapařej pokutu na místě), já sice netvrdím, že PSP striktně dodržuju, ale zas až tak hrozně nejezdim, takže se vlastně nemám čeho bát (doufám)
![]()
Já zatím mám čím jet, teď jde jen o to, jestli mi to vydrží až do příští SCHWerunka píše:Kdo ví, jestli takovéto kontroly k něčemu budou, to uvidíme.
No...my zatím nemáme čím jet, takže takže takže takže no uvidíme.
No vlastně bychom mohli jet na kole, no moment, to taky nemáme ani jedno.....hmmm.....no to je fuk.
Tak se zatim mějte.
Diky, opraveno.Werunka píše:Ahojky, jen bych chtěla oznámit chybičku na stránkách SCH. U info o příštím streetu je napsaný datum na 25.09.2008, tak prosím opravit. Pro jistotu, aby to někoho nemátlo.
thomaswilliams píše:npo myslím že to tentokrát bude velké....a hlavně......bych vás chtěl o něco požádat všechny mimo vaška.....je to tajné....prosím pište SZ
Je to tajné, proto je to tady na foruRenault Welt píše:thomaswilliams píše:npo myslím že to tentokrát bude velké....a hlavně......bych vás chtěl o něco požádat všechny mimo vaška.....je to tajné....prosím pište SZ
A co tím chtěl básník říci?
To by me zajimalo co jsi vymyslel. Hlavne proc to nemam vedet? Doufam ze to neni nejake hromadne spiknuti proti poradatelum, to bych od tebe necekal...thomaswilliams píše:npo myslím že to tentokrát bude velké....a hlavně......bych vás chtěl o něco požádat všechny mimo vaška.....je to tajné....prosím pište SZ
Říká se, že potrefená husa se vždycky ozve. Ale v tomhle případě, ti nemohu odpovědět, protože tě neznám. Každopádně, pokud naplno brzdíš každou zatáčku a když se dostaneš do smyku,tak se z něho neumíš vyhrabat, tak to budeš tyEiffel píše:Doufám že tím slepejšem nemyslíš mě