Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
tak dneska toho hodim trochu vic.. jelikoz pritulkyne si kupuje 4kolu a jeste sem byl na motokrosu, tak par z prvnich testovacich fotek novyho fotaku..
bohuzel chcalo celej den a obloha byla od bile po tmave cernou, takze hnus
| http://krulis.net|dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
| http://krulis.net|dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
Nechci zakládat nový téma, tak se zeptat tady. Mám služební Olympus E-500 dneska když do něj zapojoval USB kabel tak se utrhnul ten port do kterýho se to strká a zapad dovnitř. Svépomocí to asi neopravim tak bych potřeboval poiradit, kde to mám nechat opravit? Ideálně Beroun a okolí, případně Praha.
Díky
Španělští hřebci zemřeli..teď jezdím na německých konících
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story.
Japonci na konci Nissan Pathfinder - jen tak na práci Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
Japonci na konci Nissan Pathfinder - jen tak na práci Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
LuckyR píše:Nechci zakládat nový téma, tak se zeptat tady. Mám služební Olympus E-500 dneska když do něj zapojoval USB kabel tak se utrhnul ten port do kterýho se to strká a zapad dovnitř. Svépomocí to asi neopravim tak bych potřeboval poiradit, kde to mám nechat opravit? Ideálně Beroun a okolí, případně Praha.
Díky
olympus sídlí tuším na evropský, nebo si zavolej www.megapixel.cz a tam ti řeknou kde má olympus servisy. tuším že www.awh.cz olympusy nedělá ale můžeš je zkusit.
LuckyR píše:Nechci zakládat nový téma, tak se zeptat tady. Mám služební Olympus E-500 dneska když do něj zapojoval USB kabel tak se utrhnul ten port do kterýho se to strká a zapad dovnitř. Svépomocí to asi neopravim tak bych potřeboval poiradit, kde to mám nechat opravit? Ideálně Beroun a okolí, případně Praha.
Díky
olympus sídlí tuším na evropský, nebo si zavolej www.megapixel.cz a tam ti řeknou kde má olympus servisy. tuším že www.awh.cz olympusy nedělá ale můžeš je zkusit.
Tak mi v servisu řekli 4,900,- tak sem poděkoval a nashlednou..budu to řešit přes čtečku karet no..
Španělští hřebci zemřeli..teď jezdím na německých konících
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story.