gizmi píše:
anyana2: bohuzel mas pravdu.. Hodne klubu drzi pri sobe a Plzen je proste v tomhle ostudna:( Jinak mozna bud rada, protoze jsi zenska a hodne lidi by asi neprekouslo jake mas auto a hlavne by jsi byla stredem pozornosti drbu.. Viz zensky z byvaleho 3D (dnes rikam 3Dcu Plzensky Bewerly Club)
no bohužel některým lidem jejich závist a předsudky (a zřejmě chybějící sebeúcta a sebevědomí) nedovolí vidět člověka jako sobě rovného .... ale vidí jen materiální věci .... ano, v tom je občas zbytečný problém ... ale člověk, co řídí 10-20let starý auto nebo zcela nový, je pořád jen člověk .....
já se taky nepřestanu bavit s kamarádkou, že má stoletou šunku co drží po kupě jen silou vůle ....... jediné že budu remcat, ať si koupí něco bezpečnějšího než se v tom zabije ...
kdyz uz jsme u tematu Norma, ja tam byla taky jen parkrat a to vetsinou jen s kamosem za par znamejma se kterejma se da bavit...jinak me to tam nenadchlo - ale ne z duvodu nejakejch starsich aut a td.. ale z duvodu toho, ze ty lidi na vas koukaji jako byste jim trhaly ruce, nohy a snad i hlavu, pomalu vas vrazdi pohledem..
ja nejsem vylozene plachej clovek, kdyz me to chytne, tak umim udelat peknou ostudu a jsem pro kazdou srandu, ale todle me taky nejak nezaujalo....
Naposledy upravil(a) Geri_007 dne 17 říj 2008 17:53, celkem upraveno 1 x.
už i ty ? ..... Geri ? ...... a to si řiká kámoška ..... tsss ... (no ale ty máš asi na mysli spíš moji opičku večerní po dvou malých pivečkách )
Uz jsem to rikala BRNO byl muj nejlepsi letosni vikendek a skvele jsem si to uzila:-))))
jj BRNO bylo excelentní ... od ubytování po náladu (když von ten XXX nevypadá úplně blbě, má pěknou červenou mikinu .. noo tak tos ji teda měla jako z praku ..... njn nevyplatí se míchat pívečko s léky proti horečce )
ale stejně ... řádila ? ty jo vždyť já jsem člověk, kterýho někde postavíte a pak ho tam zase najdete ..... páč jsem tůze plachá
zdenda_pirat: Ano, zboril jsem CRXku na kruhaci a jsem rad ze jsi se smal.. Zaprve kdyz uz se snazis nekomu neco rikat, tak si zjisti jak to bylo a neplacej kraviny, ktery nekdo rekl tobe. Vic ti k tomu nereknu, protoze s lidma jako jsi ty nema cenu vubec neco resit.. Miluju lidi co vi prd a siri dal kecy ktery nekde nekdo vymyslel.. Stoupni si do rady k natvrdlejm..
Lotus Elise (podvozek Nitron, brzdy EBC, unibaly)
Honda Jazz v org. stavu
Honda NSR, Honda Monkey a cross
Matra Grand Espace Initiale
VW Golf IV TDi 150PS/350Nm v decentní úpravě
VW Golf VI TDi v cabriu
Mercedes Sprinter - odtahovka
Geri_007 píše:no a co se teda sejit nekde nekdy treba jen na afco, proste jen ten kdo bude chtit??? Zadna norma atd?? co vy na to???
PS: proc nepoznat par normalnich fajn lidicek:-)
klidně ... já jsem pro ... budeš mi dělat tiskového mluvčí a bránit, páč mně to trvá než se rozkoukám (neva, že máš na vejšku o třicet čísel méně než já .... já se za Tebe schovám )
Mirda: stebou rad pokecam.. Potrebuju se na par veci zeptat ohledne golfiny..
Posero: loool...no jsme tu jen dva..ale na zaryteho Fordare fakt nemame ani jeden Kazdopadne pocitam s tebou na srazu jak se tu domlouva, protoze ja se budu schovavat za tebe stejne jako ta slecna za Baliho _:o)
Lotus Elise (podvozek Nitron, brzdy EBC, unibaly)
Honda Jazz v org. stavu
Honda NSR, Honda Monkey a cross
Matra Grand Espace Initiale
VW Golf IV TDi 150PS/350Nm v decentní úpravě
VW Golf VI TDi v cabriu
Mercedes Sprinter - odtahovka
Geri_007 píše:no a co se teda sejit nekde nekdy treba jen na afco, proste jen ten kdo bude chtit??? Zadna norma atd?? co vy na to???
PS: proc nepoznat par normalnich fajn lidicek:-)
klidně ... já jsem pro ... budeš mi dělat tiskového mluvčí a bránit, páč mně to trvá než se rozkoukám (neva, že máš na vejšku o třicet čísel méně než já .... já se za Tebe schovám )