sraz plzenaku?
Re: sraz plzenaku?
Lama: kouri.. no a co? Jinak mas pravdu..turbo stoji stejne..proc nema tvuj fijat tedy turbo kdyz je tak lacine?
Jinak ja nemam golfa na zavodeni, je to mlady auto a hlavne to proste zere malo.. a opravdu nejsem brzda provozu..
Jinak ja nemam golfa na zavodeni, je to mlady auto a hlavne to proste zere malo.. a opravdu nejsem brzda provozu..
Lotus Elise (podvozek Nitron, brzdy EBC, unibaly)
Honda Jazz v org. stavu
Honda NSR, Honda Monkey a cross
Matra Grand Espace Initiale
VW Golf IV TDi 150PS/350Nm v decentní úpravě
VW Golf VI TDi v cabriu
Mercedes Sprinter - odtahovka
Honda Jazz v org. stavu
VW Golf VI TDi v cabriu
drahá a * ? ...... věc názoru, tak je hlavní, že Ti jich už prošlo rukama pár desítek, že je tak jednoduché souditgizmi píše:
Mergl je draha mrdka pro snobaky..loool..
Lamik: OKi
Anyana2: zeptej se v Plzni taxikaru proc se toho zbavuji.. starej mergl - dobrej mergl.. Novej mergl - problemy.. Jinak jsem mel tu cest s novym CLK a naprosta nuda.. Za ty penize opravdu propadak
Jinak OKi a sraz kde presne? Na parkingu?
Jhuuu, dobrej napad! Udelame soutez kdo docura dale..
Anyana2: zeptej se v Plzni taxikaru proc se toho zbavuji.. starej mergl - dobrej mergl.. Novej mergl - problemy.. Jinak jsem mel tu cest s novym CLK a naprosta nuda.. Za ty penize opravdu propadak
Jinak OKi a sraz kde presne? Na parkingu?
Jhuuu, dobrej napad! Udelame soutez kdo docura dale..
Honda Jazz v org. stavu
VW Golf VI TDi v cabriu
Honda Jazz v org. stavu
VW Golf VI TDi v cabriu
úplně starý mercedesy v naftě ... věčný to motor a vůz ..... co se týče nových tak desingově mně se moc líbí C a S ... krásně elegantní autí ... ale jak říkám, každý na to má svůj názor ... deset kousků nám jich doma proslo .. pravda, ze až na jednoho diesla šlo jen o pětilitr a vejš a mně to nuda nikdy nepřišla .. krásný zvuk a i na to jaký cvalda tak zrychlení co pěkně zamáčkene do sedáku, jednoduché předjíždění, pohodlné na dlouhé cestování, reprezentativní auto ...... záleží co do toho člověk očekává ..gizmi píše: Anyana2: zeptej se v Plzni taxikaru proc se toho zbavuji.. starej mergl - dobrej mergl.. Novej mergl - problemy.. Jinak jsem mel tu cest s novym CLK a naprosta nuda.. Za ty penize opravdu propadak
ne ne ne,ty zůstaneš v pelíšku
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
- zdenda_pirat
- Kontaktovat uživatele:
si děláš pr*** a řídils vúbec nějakýho?asi ne co?protože bys tohle nikdy neřek..neboj ja sem ho řídil..a nic lepšího snad ani neni ale já vim crxa nebo golf je lepší mně je to jasnýgizmi píše:
Mergl je draha mrdka pro snobaky..loool..
Mám Peugeota ale chová se jak Honda..taky má velkou spotřebu oleje..ale jen stou vyjímkou že to neni normálníh
zdenda_pirat: jeste jsi v tom lepsi zapomnel "integra" "skodofka 1.8T 20V" "civic 4g 110HP".. a rozjednano mam jeste jedno auto.. Jinak kdyby jsi me znal, tak vis jak to myslim s tou hlaskou, takhle muzes jen soupat nohama jako vzdy.. Mel jsem cely den nove CLKcko v plne palbe a proste na to kolik to stoji znam lepsi auta.. Novej mergl je obecne predrazene auto pro urcitou kastu lidi.. Jak jsem jiz psal, starej mergl je neco jineho.. Jinak mohu te seznamit s kamaradem, ten jiz vystridal vetsinu merglu a ma tu i 40let stareho veterana (mimochodem je na prodej a to TOP stav)..
Honda Jazz v org. stavu
VW Golf VI TDi v cabriu
Honda Jazz v org. stavu
VW Golf VI TDi v cabriu
neni pravda...kamarád taxikaří novym merglem a nemůže si ho vynachválit a bude kopovat novýho taxika a opět merglagizmi píše: Anyana2: zeptej se v Plzni taxikaru proc se toho zbavuji.. starej mergl - dobrej mergl.. Novej mergl - problemy..
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
LAMA: CLK soutezni supersport DOST.. skoda ze si na to jen hraje..
Bali: znam majitele jedne taxisluzby zde v Plzni a on sam se toho ted zbavuje a sam na to nadava jak muze..zlatej starej mergl, ty nove se serou a fakt na to nadava vic a vic lidi ale mezi nama me je to jedno
Bali: znam majitele jedne taxisluzby zde v Plzni a on sam se toho ted zbavuje a sam na to nadava jak muze..zlatej starej mergl, ty nove se serou a fakt na to nadava vic a vic lidi ale mezi nama me je to jedno
Naposledy upravil(a) gizmi dne 22 říj 2008 17:13, celkem upraveno 1 x.
Honda Jazz v org. stavu
VW Golf VI TDi v cabriu
Honda Jazz v org. stavu
VW Golf VI TDi v cabriu
kde to vubec je ten sraz?
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
jak bylo uvedeno již dříve ... a já to ještě konkterizovala, že parkoviště pod Solidní Nejistotou (než někdo zavrčel .. že se nemají kopírovat citace )BALI píše:kde to vubec je ten sraz?
za chvilku vyrazím až se tu pro mně zastaví Geri_007
taky za chvíli jedu
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
- zdenda_pirat
- Kontaktovat uživatele:
gizmi:je to celkem věc názoru ale psát po pár km že je to pekáč je celkem nad sazený mněly sme dva c-klasse z 96 a 97 top stav najeto skoro 200t km (to většina aut začíná bejt vevýsluze)mergl ne..ten je lehce zajetej..a ty naše byly ve stavu noého auta a nepřišli my jako sráče kamarád mněl sklasse..jely sme stim do bratislavy v pohodlnějším autu sem eště nejel po 1000km sem stoho vylez jako kdybych jel do prahy..je fakt že M-B je předražený..ale má to svuj důvod jako třeba 30let na prorezavění kastle..při pravidelném servisu 1000000km atd..
clk neni supersport to spíš slr ale stejně M-B neni pro mladý kluky jeto spíš pro majitele firem a starší lidi protože je to o bezpečí a spolehlivosti ale já vim ty radši ty auta co "jedou" a při bouradče stoho nevylezeš živej ale jak sem psal je to věc názoru..ale hned psát že to auto je sráč je blbost
clk neni supersport to spíš slr ale stejně M-B neni pro mladý kluky jeto spíš pro majitele firem a starší lidi protože je to o bezpečí a spolehlivosti ale já vim ty radši ty auta co "jedou" a při bouradče stoho nevylezeš živej ale jak sem psal je to věc názoru..ale hned psát že to auto je sráč je blbost
Mám Peugeota ale chová se jak Honda..taky má velkou spotřebu oleje..ale jen stou vyjímkou že to neni normálníh
ženský ......
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
Projel sem diskuzi o nějakou stránku zpátky a mona prdel dost
Kdyby někdo měl dost peněz na úpravu TDI klidně písněte, zašlu kontakty na šikovný lidi, ale to už by se jednalo o lehce pokročilejší modifikace úprav
Btw - dokaže si někdo představit zrychlení za 3,5s??
Kdyby někdo měl dost peněz na úpravu TDI klidně písněte, zašlu kontakty na šikovný lidi, ale to už by se jednalo o lehce pokročilejší modifikace úprav
Btw - dokaže si někdo představit zrychlení za 3,5s??
G3 Variant 1,9 TDi Fratelli Bosio Sprint 764, EGR off
Mirda: tyweee, ja byl zase s mladou u babicky takze taky megavymluva a zjistil jsem to az pred chvilkou v aute ze jsem na neco zapomnel.. Jinak dotazy budu smerovat k TDi a to hlavne k tematu "spint 764" ... a nechci si psat, pac by to bylo na dlouho..jde me o par vecnych dotazu..
Honda Jazz v org. stavu
VW Golf VI TDi v cabriu
Honda Jazz v org. stavu
VW Golf VI TDi v cabriu