DREAM CAR - BMW E30 tak jak to má být... 1.MISTO v ČR
Moderátor: T-O-M
DREAM CAR - BMW E30 tak jak to má být... 1.MISTO v ČR
co dodat.. jen asi to ze si MEda skoro vse delal sam ..... a oceneni ktereho se mu dostalo mu nalezite patri !
proste dela cest BMW a poklona velika.... par fotek pratele
tak jsem dneska zajeli udelat par snimku.. tak koukejte !
proste dela cest BMW a poklona velika.... par fotek pratele
tak jsem dneska zajeli udelat par snimku.. tak koukejte !
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: DREAM CAR - BMW E30 tak jak to má být... 1.MISTO v ČR
vymenit prahy a motor + zacernit ty veci za ledvinkama a je to perfektni
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
nádhera. jediný dvě veci, co bych vytkul - přední plechovej podnárazník je origo pomerančovej - je na něm ta ochranná vrstva gumy co vypada strasne (ale jako jo, zase to neni pak omlaceny od sutru, ale tak kdyz ma i hladky podbehy...) a barva prahů. myslel jsem, ze je to fotkou, ale proste na vsech fotkach vypadaj prahy ze jsou v trochu jinym odstinu nez zbytek auta... mozna je to tim ze jsou tam dany jakoby pod jinym uhlem a proste potom to vytvari jinej odstin nebo ja nevim... ale jinak, jinak je to naprosta libovka
3x Renault Safrane Hartge Biturbo
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
pěkný
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
krasné auto a fotky.a vítěztví je zasloužené.co že tam je za motor?
- Hans231
- Kontaktovat uživatele:
M42petr18.vt píše:krasné auto a fotky.a vítěztví je zasloužené.co že tam je za motor?
1.8l - 100kW
BMW 535i
nevim proč... to bych se musel posrat uplně ze všech aut v tuning cupu interier nevim...barevná kombinace kopie váci,motor je kopie skleničkovo isa a stejně vymalovanej podvozek maj skoro všechny soutěžní autamatal píše:
Až uvidíte fotky interiéru, spodku auta a jiných detajlů, tak se poserete..!!!
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
ty seš mi ale kousek.... ne nadarmo se meda umistil tam kde se umistil ..... ale to uz je asi na jinou debatuBALI píše:nevim proč... to bych se musel posrat uplně ze všech aut v tuning cupu interier nevim...barevná kombinace kopie váci,motor je kopie skleničkovo isa a stejně vymalovanej podvozek maj skoro všechny soutěžní autamatal píše:
Až uvidíte fotky interiéru, spodku auta a jiných detajlů, tak se poserete..!!!
ale uznej že mam pravdu tim neřikam že se mi to auto nelíbí,ale prostě na prvnim místě měl bejt bond
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
ale zase je fakt, ze ikdyz to meda "skopcil" tak skopcit to nejlepsi co se v cz na e 30 da udelat a ON to nacpal do jednoho auta, takze asi tak takze vlastne udelal takovej vycuc toho top a musim uznat, ze to ma pekny, ale asi uz z toho auta je falt "jen" lestenka, narozdil od jinejch aut, ktery i "jedou" ale zas kazdej ma holt jiny priority sem zvedavej co zmeni na pristi sezonu, pac TC je nevdecnej a meda uz nema moc veci co by se dali nejak predelat a upravit k lepsimu, snad jen ta technika, ale za tu TC body bedava, oni radeji lesteny sroubecky
cabrio bukvice
ano i ne, většinou je to tak jak ty řikáš, ale jít "dál" se dá, třeba výměnou sériových dílů (které jsou teď nalakované, pozlacené, pochromované) za opravdu performance díly, což už je o jinejch penězích a otázkou je, kdo to pak dokáže ocenit...máca píše:ale zase je fakt, ze ikdyz to meda "skopcil" tak skopcit to nejlepsi co se v cz na e 30 da udelat a ON to nacpal do jednoho auta, takze asi tak takze vlastne udelal takovej vycuc toho top a musim uznat, ze to ma pekny, ale asi uz z toho auta je falt "jen" lestenka, narozdil od jinejch aut, ktery i "jedou" ale zas kazdej ma holt jiny priority sem zvedavej co zmeni na pristi sezonu, pac TC je nevdecnej a meda uz nema moc veci co by se dali nejak predelat a upravit k lepsimu, snad jen ta technika, ale za tu TC body bedava, oni radeji lesteny sroubecky
jinak auto je nádherný, nejsem porotcem TC, takže nemůžu říct jak jsou an tom auta konkurence, ale věřim že si svoji cenu zaslouží, moje jedinná kritika je k tomu nesjednocenému vnějšku - každý nárazník jiný a prahy, který se na e30 nehodí
- fufu
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
..... auto je moc pěkný , až na ten kufr tam moc fantazie není
a jestli není ještě dodělaný tak na 3 místo v TOP to není, jinak pravda je že motor mi připomíná Lubošovo (černá E30) a introš fakt Váca a podvozek alá Bond.
PS: Jinak chvála za pěkné spracování doufám, že nějak takhle udělám tu svou sériovku
a jestli není ještě dodělaný tak na 3 místo v TOP to není, jinak pravda je že motor mi připomíná Lubošovo (černá E30) a introš fakt Váca a podvozek alá Bond.
PS: Jinak chvála za pěkné spracování doufám, že nějak takhle udělám tu svou sériovku
Tak asi bude od všeho okopírováno tak trochu .... Na druhou stranu kdo to dneska nedělá, že...
Já si myslím, že to auto je naprosto luxusní, být moje, určitě bych nechal interiér v černé barvě, spolu černou barvou by to bylo super. Ta červená se mi ani trochu nelíbí, nepatří tam. Také bych začernil ty trumpety za ledvinama, takhle to prosvítá. A poslední věc, určitě min. R6, zabudovat motor M20B25 .. Pak by to byla kára s velkým R
Jinak to neberte jako kritiku, auto je skutečně fantastický, originální, jen jsem napsal co se mi tam nelíbí, co mi tam nesedí ... Jinak nemám výhrad
P.S. - Jinak taky nevím co všichni vidíte na tom fial. Bondovi ... Jsou hezčí BMW v TC
Já si myslím, že to auto je naprosto luxusní, být moje, určitě bych nechal interiér v černé barvě, spolu černou barvou by to bylo super. Ta červená se mi ani trochu nelíbí, nepatří tam. Také bych začernil ty trumpety za ledvinama, takhle to prosvítá. A poslední věc, určitě min. R6, zabudovat motor M20B25 .. Pak by to byla kára s velkým R
Jinak to neberte jako kritiku, auto je skutečně fantastický, originální, jen jsem napsal co se mi tam nelíbí, co mi tam nesedí ... Jinak nemám výhrad
P.S. - Jinak taky nevím co všichni vidíte na tom fial. Bondovi ... Jsou hezčí BMW v TC
krasny zpracovani, ale jako celek se me to nejak nezda.
a pro me je nejlespi bawo v tuningcupu je to cervene cabro.
berte to jako muj nazor. 100lidi 100 chuti. hlavne ze se libi tobe.
a pro me je nejlespi bawo v tuningcupu je to cervene cabro.
berte to jako muj nazor. 100lidi 100 chuti. hlavne ze se libi tobe.
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
Bond se muze jit klouzat....BALI píše:ale uznej že mam pravdu tim neřikam že se mi to auto nelíbí,ale prostě na prvnim místě měl bejt bond
Musím souhlasit, protože nevím co všichni na tom bondovi mají...GeorgosAC píše:Bond se muze jit klouzat....BALI píše:ale uznej že mam pravdu tim neřikam že se mi to auto nelíbí,ale prostě na prvnim místě měl bejt bond