sraz plzenaku?
Re: sraz plzenaku?
ale nebylo to tak hrozný ne ? (mně bolela večer hlava z toho nealko piva .... hahahaha)BALI píše:ženský ......
4 vypadalo to jak kdyby měli 2 páry rande
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
máš na mysli smíšené páry nebo teplejší dýchánek ?BALI píše:4 vypadalo to jak kdyby měli 2 páry rande
božinku, to jsem si vzdycky prala...anyana2 píše:máš na mysli smíšené páry nebo teplejší dýchánek ?BALI píše:4 vypadalo to jak kdyby měli 2 páry rande
viz muj podpis
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
zdravim plzeňstvo
nepůjdeme do kina na novýho bonda?
já bych šel,a kdyby nás šlo víc tak by byl i lístek zadarmo a to se vyplatí
http://cinemacity.cz/uvod.php?kino=5
jeeeee to je muj tatinek:-))) no uvidimeTakeshi píše:zdravim plzeňstvo
L.A.M.A. ...noooo tak ted opravdu asi radsi zklapnu.... nechapu jak Vas muzou bavit resit porad takovy pi*oviny... kdekoliv jinde na forech to nikomu nevadi... je to klasickej druh odpovedi na ,,neco,, jestli se ti moje prispevky nelibi, klidne je smaz....nocni mury z toho mit nebudu...ale je to kravina...
Geri_007: prosim Tě neřeš to ... pán moderátor je proti smazání stoletejch témat .... protože potřebuje, aby vypadalo, že sem někdo chodí a něco se tu řeší ... pokud je to tady jen buzerace, tak se už nedivím, že je tu věčně mrtvo a nikdo sem neleze ......
ještě by se dalo zakázat tlachat o kravinách ...... s tim že 90% mezilidské komunikace je tlachání o ničem .. tak tu budou krásně sterilní čisté stránky a pak moderátor bude happy .. bude mít krásně přehledné stránky
ještě by se dalo zakázat tlachat o kravinách ...... s tim že 90% mezilidské komunikace je tlachání o ničem .. tak tu budou krásně sterilní čisté stránky a pak moderátor bude happy .. bude mít krásně přehledné stránky
taky jsem moderátor ... ale buzerací nic nezískáš ... a už vůbec ne vulgárním přístupem ........ mně třeba zase vadí OT a těch tu je vždy milion ...... ale taky neprudim lidi kvůli tomu, že třeba ujedou ..... prostě rozdělim téma a hodim jim to vedle .... protože tim, že budeš prudit .. tak lidi už se spolu na skle bavit nebudou .. proč taky .. aby je nějaký tupec prudil, že si dovolili konverzovat ? ...... atd atd .........
děláš, jak by tu někdo citoval 2 A4 pod sebou ......
silně mi pripomínáš pana moderátora ze sekce prodám ... místo aby jako moderátor .. když už někdo zapomene přidat značku prodám/koupím ... vložil tuto značku sám .... tak začne prudit .... dej si tam tu značku ... když už má ten čas napsat větu .. tak stejnej čas mu zabere naťuknout P nebo K .......... prostě ubohost ...... ale jak se řídá .. dej volovi funkci ...
ale já jsem jen debil .. a navíc ženská .......
děláš, jak by tu někdo citoval 2 A4 pod sebou ......
silně mi pripomínáš pana moderátora ze sekce prodám ... místo aby jako moderátor .. když už někdo zapomene přidat značku prodám/koupím ... vložil tuto značku sám .... tak začne prudit .... dej si tam tu značku ... když už má ten čas napsat větu .. tak stejnej čas mu zabere naťuknout P nebo K .......... prostě ubohost ...... ale jak se řídá .. dej volovi funkci ...
ale já jsem jen debil .. a navíc ženská .......
Lamik: protoze jsou tam fordari a ty se schazej v servisu a nikoliv na foru
Jinak pokud se to nesmi - citovat - tak tu funkci moderator ma zrusit.. a pokud to neumi, tak at neprudi ze toho nekdo vyuziva..
anyana2: vsak ono to skonci jako na 3D, Brave a jinych klubech jako vzdycky.. Dneska si tu domenu klubu buze nekdo koupit a po tom nazvu uz nestekne ani pes.. Jinak co jsem koukal, tak to timto smerem smeruje i web Pirates.. do dneska nikdo neudelal hlavni stranku a na foru se to take uz jen hada a kazdej na aktualizaci sveho auta kasle.. Jeste ze nejsem nikde clenem, nemusim pak poslouchat ze je to i ma vina..
Jinak pokud se to nesmi - citovat - tak tu funkci moderator ma zrusit.. a pokud to neumi, tak at neprudi ze toho nekdo vyuziva..
anyana2: vsak ono to skonci jako na 3D, Brave a jinych klubech jako vzdycky.. Dneska si tu domenu klubu buze nekdo koupit a po tom nazvu uz nestekne ani pes.. Jinak co jsem koukal, tak to timto smerem smeruje i web Pirates.. do dneska nikdo neudelal hlavni stranku a na foru se to take uz jen hada a kazdej na aktualizaci sveho auta kasle.. Jeste ze nejsem nikde clenem, nemusim pak poslouchat ze je to i ma vina..
Pokud je tu řeč o kinu já bych šel příští rok na tohle -> http://www.youtube.com/watch?v=EtK92acpOV0
Jinak nějaký sraz by se uskutečnit mohl, ale nesmím tam chybět
Solidka a třebas pizza by nebyla marná
Jinak nějaký sraz by se uskutečnit mohl, ale nesmím tam chybět
Solidka a třebas pizza by nebyla marná
G3 Variant 1,9 TDi Fratelli Bosio Sprint 764, EGR off
takešáku vrať si zpátky starej podpis
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI