StreetRacing.cz | Automobilové orientační závody v Praze
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: StreetChallenge - Praha
aby se měly werunky na co ptát
Cadillac seville V8 4.6
zatím ještě žiju...
zatím ještě žiju...
Eiffel píše:aby se měly werunky na co ptát
To jsem přesně čekala, že se ozve někdo, kdo mi odpoví tak, že se vlastně vůbec nic nedovim. Co jinýho jsem vlastně vůbec čekala.....
Nová otázka:
Může mi tu někdo odpovědět, proč se příští street challenge bude konat osmého listopadu (mimochodem týden před výplatním dnem)? Mám pocit, že jednou se to už konalo takhle brzy a řeklo se, že se to prostě bude pokaždé konat 3. sobotu v měsici.
Já teda nevím jak ostatní, ale já už si vážně přijdu jako blondýna, nějak to vůbec nestíhám, co se všechno děje. Dokonce už tu můžeme řešit i soukromé záležitosti. (pardon, ale rejpnout si prostě musim)
když nechcete, tak to nečtěte
Kona se to 8.11 protoze ja jindy nemam cas. 22.11 jsem pryc, a 1., 15. a 29. nemuzu protoze jsem v praci. Z techto duvodu, abych nevynechal SCH v listopadu to musim udelat toho 8.11. Je to sice pred vyplatou, ale aspon vam zbyde vic penez na utraceni behem dalsiho mesiceWerunka píše:Eiffel píše:aby se měly werunky na co ptát
To jsem přesně čekala, že se ozve někdo, kdo mi odpoví tak, že se vlastně vůbec nic nedovim. Co jinýho jsem vlastně vůbec čekala.....
Nová otázka:
Může mi tu někdo odpovědět, proč se příští street challenge bude konat osmého listopadu (mimochodem týden před výplatním dnem)? Mám pocit, že jednou se to už konalo takhle brzy a řeklo se, že se to prostě bude pokaždé konat 3. sobotu v měsici.
Já teda nevím jak ostatní, ale já už si vážně přijdu jako blondýna, nějak to vůbec nestíhám, co se všechno děje. Dokonce už tu můžeme řešit i soukromé záležitosti. (pardon, ale rejpnout si prostě musim)
Faberlic.cz | Kyslíková kosmetika Faberlic
Co rikate na pristi SCH? Doufam ze jsem v propozicich napsal vsechno dost pochopitelne... To bude masakr, teste se!
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
moc lituju že nemůžu, protože to zní hodně zajímavě.
Vašku, ceny od sponzora ti pošlu po Thomasovi, OK?
PS pro werunku: Mít 300 na benzín a 300 na startovný před výplatou snad není takový problém, ne?
PS pro werunku: Mít 300 na benzín a 300 na startovný před výplatou snad není takový problém, ne?
Cadillac seville V8 4.6
zatím ještě žiju...
zatím ještě žiju...
já teda beru 5. den v měsíci aleWerunka píše:Nová otázka:
Může mi tu někdo odpovědět, proč se příští street challenge bude konat osmého listopadu (mimochodem týden před výplatním dnem)?
- david
- Kontaktovat uživatele:
Není to takovej problém,ale bohužel nejdřív musime platit za auto,až pak můžeme jezdit streetchallengeEiffel píše:moc lituju že nemůžu, protože to zní hodně zajímavě.
I já musím nedřív zaplati za auto, pak mraky dalších složenek a pak teprve můžu jet SCH.david píše:Není to takovej problém,ale bohužel nejdřív musime platit za auto,až pak můžeme jezdit streetchallengeEiffel píše:moc lituju že nemůžu, protože to zní hodně zajímavě.
Vašku, tenhle SCH asi nepojedu, protože mám problém sehnat jednoho navigátora, natož dva. Minule jsem sice měla dva navigátory, ale sestra po odjetí SCH dopadla s horečkama, takže mě pro příště poslala do . Zkusím sehnat někoho jinýho, ale vidím to bledě
(1/2 DM racing - samozřejmě ta lepší )
Kde blb, tam nebezpečno. - J. Werich
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
všichni musíme svojí spotřebu platit, děláte jakobyste platili jen vy.
Cadillac seville V8 4.6
zatím ještě žiju...
zatím ještě žiju...
To je jasný, že neplatíme jenom my, ale já osobně platím nejdřív to co je podstatný a pak teprve utrácím za zábavu.Eiffel píše:všichni musíme svojí spotřebu platit, děláte jakobyste platili jen vy.
(1/2 DM racing - samozřejmě ta lepší )
Eiffel píše:všichni musíme svojí spotřebu platit, děláte jakobyste platili jen vy.
Platíme všichni, ale pro mě jsou důležitější věci, za které dám peníze než je zrovna street a rozhodně my a Enuka musíme platit za svoje auto a jelikož ty ho platit asi nemusíš, tak ti pár korun navíc zůstane narozdíl od nás.
A navíc se blíží Vánoce a za šest set se dá pořídit už celkem fajn dárek.
Tak za svoje auto samozřejmě platit musíme,nikdo nám nedává sponzorské dary na benzín, přesto zbývá dost peněz i na zábavu.
Jinak koukám, že i přes to, že je to tak brzy po sobě, tak celkem hojná účast. Už 8 posádek
Jinak koukám, že i přes to, že je to tak brzy po sobě, tak celkem hojná účast. Už 8 posádek
Audi 80 cabrio
-
- Kontaktovat uživatele:
už jich je víc včera se regli další.... akorát vašek prej nemá čas..vyrábí lišku... nebo ji spíš asi honí někde v lese....a by byla na sobotu ochočená
Neluška píše:Tak za svoje auto samozřejmě platit musíme,nikdo nám nedává sponzorské dary na benzín, přesto zbývá dost peněz i na zábavu.
Jenže někteří z nás za to auto platí ještě jiné věci, než jen pohonné hmoty a nebo pojištění či takovéto menší částky. Hlavně, když člověk platí šťavu pro svůj vůz, tak záleží na něm, jestli do toho auta něco natankuje a nebo pojede socinou, aby ušetřil. Ale u splátek na auto se nemůžete rozhodovat, jestli zaplatíte nebo ne, prostě se platit musí, jinak můžete rovnou autu udělat papa. A my mu fakt zamávat nechceme a buhužel ani neexistuje nikdo, kdo by nám ty splátky promíjel a čekal by, až se nám bude chtít zaplatit.
Tak se mějte, já jdu pokračovat v uzávěrce.
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tak kolik vás jelo a jak to vypadalo?
Cadillac seville V8 4.6
zatím ještě žiju...
zatím ještě žiju...
ahoj, vysledky z 8. listopadu najdete na strankach. Pristi StreetChallenge bude 6.12, a tady je letacek:Eiffel píše:tak kolik vás jelo a jak to vypadalo?
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj tuneři a tunerky a příznivci soutěží jako je tahle
tak máme za sebou další bláznivou honičku tentokrát na lišku kterou jste museli nejdříve vystopovat...
je pravda že závody byly mírně komornější několik posádek odstoupilo z důvodu že neseženou třetího jako koordinátora ale i tak to bylo zajímavé a samozřejmě bláznivé.
já jakožto liška jsem si to také užil a mohl bych i vyprávět jak to vypadá z druhé strany..ale to až později
závody vyhrála petta s BMW 328 i e36 druzí byli melmeni a třetí kabrioletáci s jeepem, tím je jasné že umístit se můžou i pomalejší auta...
všem gratulujeme
ostatní si můžete přečíst na stránkách streetu a nebo na malejch tunerech kde by mohl vzniknout kompletní report. máme ho slíbený rovnou od vítězky..
děkujeme závodníkům a těšte se na další bláznivou honičku v podobě mikulášského streetu mírně hororového ??? možná. nebo že by byli čerti tentokrát hodnější no uvidíme....
sledujte další upřesnujíci materiály
t.w. ..............
tak máme za sebou další bláznivou honičku tentokrát na lišku kterou jste museli nejdříve vystopovat...
je pravda že závody byly mírně komornější několik posádek odstoupilo z důvodu že neseženou třetího jako koordinátora ale i tak to bylo zajímavé a samozřejmě bláznivé.
já jakožto liška jsem si to také užil a mohl bych i vyprávět jak to vypadá z druhé strany..ale to až později
závody vyhrála petta s BMW 328 i e36 druzí byli melmeni a třetí kabrioletáci s jeepem, tím je jasné že umístit se můžou i pomalejší auta...
všem gratulujeme
ostatní si můžete přečíst na stránkách streetu a nebo na malejch tunerech kde by mohl vzniknout kompletní report. máme ho slíbený rovnou od vítězky..
děkujeme závodníkům a těšte se na další bláznivou honičku v podobě mikulášského streetu mírně hororového ??? možná. nebo že by byli čerti tentokrát hodnější no uvidíme....
sledujte další upřesnujíci materiály
t.w. ..............
Takže to bude jakože Mikulášká street s upírama??
Sry jsem blond.
Sry jsem blond.
-
- Kontaktovat uživatele:
Ještě jsem nepotkala čerta, který má upíří špičáky. Čerti mají vyplaznutý jazyk a jsou chlupatí, špinaví a mají rohy....hmmm, dle thomase budou divní....hooooddnnnněěě divní!!!!!!!Eiffel píše:asi s čertama, ne?
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
vzhledem k tomu, že je thomas spolupořadatel, tak musej bejt divný, když je divnej i thomas, ne?
a mimochodem, zdá se ti, že nemá velký zuby? Zobrazení z původní ďáblovy bible, která je celkem dost stará:
a mimochodem, zdá se ti, že nemá velký zuby? Zobrazení z původní ďáblovy bible, která je celkem dost stará:
Cadillac seville V8 4.6
zatím ještě žiju...
zatím ještě žiju...
Vy jste husty! Komu se nelíbeji zuby, tak je zacernete...
Mimochodem, mame dalsi novinku, prozradim vam ji predcasne: Jiste jste postrehli, ze zacina bejt viditelna spoluprace StreetChallenge s klubem Mali Tuneři (MT - http://www.malituneri.cz). Zmeny se dotknou jak poradani SCH, s cimz nam bude klub MT pomahat, tak účastníku (počítame s tím že většina lidí, co budou závodit, tak budou členové klubu) a také webu. Vsechny reporty, výsledky, propozice, fotky apod. v budoucnu budou umístěny na stránkách klubu MT, které se konečně dočkali změny. Stránky www.StreetChallenge.unas.cz budou využity pouze pro obecné informace o těchto závodech. Tak nejak to vidime do budoucna, ale bude to jeste nejakou dobu trvat, nez se to vsechno pripravi a udela... Zatim se tu mejte, a registrujte se na pristi zavod
Mimochodem, mame dalsi novinku, prozradim vam ji predcasne: Jiste jste postrehli, ze zacina bejt viditelna spoluprace StreetChallenge s klubem Mali Tuneři (MT - http://www.malituneri.cz). Zmeny se dotknou jak poradani SCH, s cimz nam bude klub MT pomahat, tak účastníku (počítame s tím že většina lidí, co budou závodit, tak budou členové klubu) a také webu. Vsechny reporty, výsledky, propozice, fotky apod. v budoucnu budou umístěny na stránkách klubu MT, které se konečně dočkali změny. Stránky www.StreetChallenge.unas.cz budou využity pouze pro obecné informace o těchto závodech. Tak nejak to vidime do budoucna, ale bude to jeste nejakou dobu trvat, nez se to vsechno pripravi a udela... Zatim se tu mejte, a registrujte se na pristi zavod
[quote="vasek"] Vy jste husty! Komu se nelíbeji zuby, tak je zacernete...
Někde se člověk rozptylovat musí, když má práce až nad hlavu a tady se to daří celkem fajnově.
A zuby se líbí, ale na upírovi, ne na čertovi.
A co se týče té fotky, tak zuby má v normě a ten rozdvojený jazyk je taky v normě
Někde se člověk rozptylovat musí, když má práce až nad hlavu a tady se to daří celkem fajnově.
A zuby se líbí, ale na upírovi, ne na čertovi.
A co se týče té fotky, tak zuby má v normě a ten rozdvojený jazyk je taky v normě