jak nízko jsem to nevim pěst přesně pod lízátko dám, pěst s palcem už ne, nemam po ruce metr abych si přeměřil pracku
Ford Sierra 4x4 DOHC- bejvávalo...
Dodge Caravan V6- bejvávalo...
Opel Calibra 8v- crash, bejvávalo
Peugeot 406 v plný polní vč.kůže... kombi HDi + Opel Monterey 3.1LTD taky v plný
dohy: punto máš krásné,kolik je místa pod zadkem?:-) diky
EVERBODY LIES
Škoda Felicia 00' 1,3MPi - daily car
Aprilia RSV 1000 02' - for fun > Ducati M900i.e. (NA PRODEJ)
Husaberg FE 450e - žiju svůj sen
+ Hyundai H100 - nesmrtelný pracant a služebník (NA PRODEJ) > Fiat Ducato maxi 2.8D
předek 10cm, prahy a zadek 15 - na jaře tedy doufám i ty projdou snižovací kůrou) chci níž, na naše silnice by se to dalo, bohužel vjezd do garáže mi v tom brání
ok, tak to by nemel byt az takovy problem mit to kolem 10cm diky
EVERBODY LIES
+ Hyundai H100 - nesmrtelný pracant a služebník (NA PRODEJ) > Fiat Ducato maxi 2.8D
pernas píše:myslel jsem, že se zde bavíme na téma české silnice?! ..
no prave... i kdyz v nasem kraji jsou na tom "pry" dobre oproti jinym... jen nevim kde
EVERBODY LIES
pernas píše:myslel jsem, že se zde bavíme na téma české silnice?! ..
no prave... i kdyz v nasem kraji jsou na tom "pry" dobre oproti jinym... jen nevim kde
chemnitz.... centrum SILENY !!!!!
?
+trošku ot-nemáš někde víc foto tvého vozítka? (kdyžtak Sz) díky
EVERBODY LIES
ja se o narazniky nejak moc nebojim se spoilerem a unavenyma pruzina muzu jezdit i v mensim terenu
s tim co tu vidim bych se na ukrajinu bal jet. kvuli tomu jsem tam pod vanu koupil plech
maysner píše:ja se o narazniky nejak moc nebojim se spoilerem a unavenyma pruzina muzu jezdit i v mensim terenu
s tim co tu vidim bych se na ukrajinu bal jet. kvuli tomu jsem tam pod vanu koupil plech
Jen takovej dotaz, z čeho máš ty zadní světla? Neříkej že na Žiga dělaj krystaly?