stormer píše:WTF?! To opravdu všichni chtěj mít tolik BMW? Se kvůli tomu nemusíte hned do Trhyho navážet. Kluci každej nemůže jezdit v bavoráku....
někdo musí jezdit ve fábiích a golfech Moc pěkná e36 Trhy, i s tim pomuchlanym předkem je hezčí než většina aut tady.
Bez urážky prosím Ikdyž, to asi nebude možný =)))
Ano, všichni chceme mít bÉeMvÉ... Ale nemám ho, protože nemůžeme přece všichni jezdit v bavoráku...
Tak si koupim Fábiji nebo Golfa...
stormer píše:WTF?! To opravdu všichni chtěj mít tolik BMW? Se kvůli tomu nemusíte hned do Trhyho navážet. Kluci každej nemůže jezdit v bavoráku....
někdo musí jezdit ve fábiích a golfech Moc pěkná e36 Trhy, i s tim pomuchlanym předkem je hezčí než většina aut tady.
Ano, všichni chceme mít bÉeMvÉ... Ale nemám ho, protože nemůžeme přece všichni jezdit v bavoráku...
taky jsem si říkal, že trapný dost
Renault Megane Break 1.9DTi 100koní v naftě, jsem spokojený =)
konečně jste to pochopili
VW Touran '08 DSG BMW E10 '02 Seat Cordoba SDI NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
stormer píše:WTF?! To opravdu všichni chtěj mít tolik BMW? Se kvůli tomu nemusíte hned do Trhyho navážet. Kluci každej nemůže jezdit v bavoráku....někdo musí jezdit ve fábiích a golfech Moc pěkná e36 Trhy, i s tim pomuchlanym předkem je hezčí než většina aut tady.
Honorace v BMW se ozvala
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny 500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
stormer píše:WTF?! To opravdu všichni chtěj mít tolik BMW? Se kvůli tomu nemusíte hned do Trhyho navážet. Kluci každej nemůže jezdit v bavoráku....někdo musí jezdit ve fábiích a golfech Moc pěkná e36 Trhy, i s tim pomuchlanym předkem je hezčí než většina aut tady.
fuzzyi píše:pokud by jsi to přečetl celé tak víš že nejde vůbec o ťuklé auto, ale o to jak tu trhyy vletěl a začal to řešit. Kdyby přišel, v SZ poslal na moderátora ať to smaže tak tu není 10 stran
ono co trhy vypustí z pusy to perla
Milý vole když někdo tu fotku dostane s tim ( ne ode mě ) že si to má nechat pro sebe a on jí zneužije tak ty bys nasranej nebyl ?
Jinak že to řikáš zrovna ty s těma perlama
Je vidět že tady pár normálních lidí eště je, zbytek tady jede první ligu v zesměšňování a urážení, ale na každýho jednou dojde.
Vono celkově má Tuning Forum na jinejch forech takovou všelijakou pověst právě díky dementním jedincům
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
A co že se to stalo?
(jsem jeden z dementních jedinců co utváří prapodivnou pověst tohoto vysoce vědeckého a odborníky překypujícího fora)
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny 500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
Trhyy píše: Milý vole když někdo tu fotku dostane s tim ( ne ode mě ) že si to má nechat pro sebe a on jí zneužije tak ty bys nasranej nebyl ?
Tohle jednaní to potvrzuje. Možná jsi to nepochopil, já se zastal toho že se tu nesměje nikdo tomu že jsi ťuknul auto, ale tomu jak jsi to tu potom řešil. Urážky si pak nech laskavě na doma