foto je jen ilustracni.... jde o tu nehodu o ktere se tady pise.
jel jsem kolem, vim presne kde se to stalo... jde mi o ten blabol, ohledne prednosti zprava. dovedes si predstavit, ze jedes po lutynske a musis davat prednost vsem autum vyjizdejicim z vedlejsi silnice po tve prave ruce???
tohle me na nove nejvice sere. nevi o nehode vubec nic, ale hlavne ze maji senzaci kde je jeden mrtvy.
Felda (17:08:25 31/07/2008)
ja si kupuji lpg khamo to je hudba budoucnosti
ale nova z toho udelala krizovatku kde je prednost z prava.... podle ních mel vlastne dat prednost motorkar autu....
fakt me serou kuva..... grrrr.
ono je to stejne tezke.... jestli si to synek sypal na bohumin 150+, tak to nemel deda jednoduche. zive si to dokazu predstavit..... smerem na lutyn je horizont. deda prijel na krizovatku, zastavila koukl vlevo, tam cisto, koukl vpravo..... tam taky cisto, tak za jedna a jedem, ale to uz se synek na masine pod plnym plynem vyritil z horizontu.....
Felda (17:08:25 31/07/2008)
ja si kupuji lpg khamo to je hudba budoucnosti
prave sem se to dozvedel taky.. hodne hnus, Pavlik byl super kluk, ale co si budem povidat, na masine to prehanel, nikdy nejel rozumne. To uz je ted jedno..
jjj tak s pavlikem sem vcera mluvil a dnes sem snim mel jit litat ,,,, dost me to prekvapilo no ..... ale je to presna ukazka toho zenini rozdil jak jedete ... pokud vam nekdo neda prednost tak neudelate nic
ale adam uznej, ze nejakej deda v rozjedu nejrychlejsi nebude a tu masinu opravdu videt nemusel kdyz se rozhodl vyjet, neverim tomu ze tam jel P. kilem.. samozrejme nic to nemeni na tom, ze vinu nese ten co prednost nedal. Ja kdyz vidim masinu tak radeji 3x pockam nez mit pak na svedomi toto
remix píše:ale adam uznej, ze nejakej deda v rozjedu nejrychlejsi nebude a tu masinu opravdu videt nemusel kdyz se rozhodl vyjet, neverim tomu ze tam jel P. kilem.. samozrejme nic to nemeni na tom, ze vinu nese ten co prednost nedal. Ja kdyz vidim masinu tak radeji 3x pockam nez mit pak na svedomi toto
Tak to se v dnešní době pěkně pleteš jestli si myslíš, že vinu nese ten, kdo nedá přednost. Je v platnosti novej zákon, kde vinu nese ten, kdo jede nepřiměřenou rychlostí...........pochopitelně nejedná se o překročeni o 30km/hod ale o více jak 50km/hod.........tušim, že na netu znění tohoto zákona najdete. Nedávno jsem ho čet.
Realizace a údržba zahrad - kompletní realizace zahrad, včetně dlažeb a jezírek Výkopové práce - kanalizační přípojky, obkopávání základů RD apod.
remix píše:ale adam uznej, ze nejakej deda v rozjedu nejrychlejsi nebude a tu masinu opravdu videt nemusel kdyz se rozhodl vyjet, neverim tomu ze tam jel P. kilem.. samozrejme nic to nemeni na tom, ze vinu nese ten co prednost nedal. Ja kdyz vidim masinu tak radeji 3x pockam nez mit pak na svedomi toto
už dávno není pravda to co píšeš ....pokud ti dokažou že jsi jel o 40km více tak je vina na tobě a to že ti někdo nedal přednost už nezajímá nikoho....ale to už nemá cenu řešit ,sám vím jak Pavlík jezdil a život už mu nikdo nevratí
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
Kdyby s nim jel Adam tak nejedou tak rychle...ale víte jak to je Kdyby Prostě to tak je...koukneš doleva a vidíš v dálce světlo...koukneš doprava, dobre...pak doleva a frnk motorkář je u tebe prostě jak vidím motorku tak jak píše michal radši počkám aji kdyby byl kilometr ode mě...protože nikdy neodhadnu jestli jede 70 nebo 250 škoda každého života na cestě
Naposledy upravil(a) Jurisek16 dne 09 lis 2008 20:24, celkem upraveno 1 x.
Dailycar: BMW E60 525iA (218ps)
WeekendCar: VW Golf mk3 VR6
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V= (???ps+) Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů
no ja nejsem takovy strelec nepokousim stesti a jedu si svoje ... jak rika remix ... taky si radsi pockam kdyz jedu autem protoze opravdu to fici .... a staci vterina nepozornosti ... tedka uz neudela nkdo nic takze jedine co jde rict ze pavlika je skoda byl typ co zil naplno viz parby atd ... kdo ho znal osobne tak vi ... budis mu zeme lehka
jj uz jsem taky slysel, je to v prdeli.....ci to byla vina tady resit nebudu od toho jsou jini, ale svuj nazor na to mam...
Kazdopadne jsem o motorce uvazoval ale jak spocitam letosni sezonu co se deje, tak to seru a zustanu na 4. kolech...
Kazdopadne RIP a uprimnou soustrast rodine...
Nebyl ten Pavel S. nahodou z Havru???
AUTODÍLY SIEN Bohumín skype: autodily_sien_bohumin
775233340, 773334818
Roman je to potvrzená informace?
Od koho to je?
KUrva toho kluka je mi líto.
Tolik jsme se spolu nasmáli, tolik jsme toho vypili.
Sranda byla vždycky.
R.I.P.
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
vzhledem ke skutecnostem ktere jdou na miste videt i za tmy ... je to urcite souhra nestastnych nahod .... mozna neprimerena rychlost nepozornost s obou stran ... ja nevim cokoliv ale jak sme vcera usoudili na miste staci chvile a je konec.
jak psal barry nebyla chvile kdyby snim byla nuda ...
madman píše:vzhledem ke skutecnostem ktere jdou na miste videt i za tmy ... je to urcite souhra nestastnych nahod .... mozna neprimerena rychlost nepozornost s obou stran ... ja nevim cokoliv ale jak sme vcera usoudili na miste staci chvile a je konec.
jak psal barry nebyla chvile kdyby snim byla nuda ...
A proto kurna je treba premyslet i za ostatni..
Nikdy clovek nevi kdo jede v aute za nim, pred nim a v protivce
Kazdy sam moc dobre vi jak jezdi a zda premysli pri rizeni...
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI