Prosba o hlasy - všechny žádosti o hlasování sem
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Prosba o hlasy - všechny žádosti o hlasování sem
Moje dobra kamaradka bojuje v jedne soutezi tak VAS VSECHNY prosim o hlasy. Jde o dobrou vec , pro decke domovy
http://www.muvi.cz/movie/reality-show/1" onclick="window.open(this.href);return false; ... unka-4.htm
http://www.muvi.cz/movie/reality-show/1" onclick="window.open(this.href);return false; ... unka-4.htm
- Přílohy
-
- 528b4f5b56.jpg (18.98 KiB) Zobrazeno 20786 x
suzuki gsx-r corona 0-200 za 8,1 sekund
- habitat3
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Prosim o prideleni hlasu do souteze
cecki = bod nececki = nebod.. comprende...?!
- habitat3
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
samozrejmne je ta i bod ode me..-
- PachezZ
- Kontaktovat uživatele:
za me teda nic... vzdyt jsou v tech domovech samy cikorky... at pojdou hlady...
TDi - Ten Dým Ignoruj
Ford Probe 2,5 24v rv.95
Ford Probe 2,5 24v rv.95
PachezZ píše:za me teda nic... vzdyt jsou v tech domovech samy cikorky... at pojdou hlady...
johnyperez#KEHOrennsport
ať ukáže cecki!
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
- autickovalady
- Kontaktovat uživatele:
pracovala jsem v dětským domově a můžu ti říct, že za tvůj "výtvor" bych ti dala pár facek!!! přirozeně tam je plno cikánů, ale je to tak na 40% oproti bílým dětem a tam kde jsem byla já, tak tam z celýho dětskýho domova (20dětí) byly jen 3hnědočeši! Nevěřil bys kolik tam je ZDRAVÝCH dětí, kterým se třeba rodiče zabili v autě nebo umřeli kvůli zdravotním problémům....takže příště si prosím odpusť takovýhle debilní kecy!!! Nesnáším cikány, jako VÁŽNĚ nesnáším, ale tohle co jsi napsal je výplod tvého chorého mozkuPachezZ píše:za me teda nic... vzdyt jsou v tech domovech samy cikorky... at pojdou hlady...
Jinak hlas jsem samozřejmě dala
tohle se komentovat neda, maximalne zeleznou tyci..PachezZ píše:za me teda nic... vzdyt jsou v tech domovech samy cikorky... at pojdou hlady...
PachezZ píše:za me teda nic... vzdyt jsou v tech domovech samy cikorky... at pojdou hlady...
mas recht vole, takhle mluvi curaci co maji domov, rodice etc, kdyby se tam sli alespon 1x v zivote podivat a vcitili by se do jejich situace, tak by takovouhle kundovinu nikdy nevypustily z huby.bleach píše:tohle se komentovat neda, maximalne zeleznou tyci..PachezZ píše:za me teda nic... vzdyt jsou v tech domovech samy cikorky... at pojdou hlady...
http://www.facebook.com/djdoemixx
bleach píše:tohle se komentovat neda, maximalne zeleznou tyci..PachezZ píše:za me teda nic... vzdyt jsou v tech domovech samy cikorky... at pojdou hlady...
- autickovalady
- Kontaktovat uživatele:
přesně jak píšeš!!! když se ti 10zdravých bílých dětí pověsí u dveří za ruce a nohy a prosí ať si je vezmeš domů tak i takovejhle blb by určitě změkl a to co napsal by nikdy nevypustil z "úst"DOEMIXXX píše:mas recht vole, takhle mluvi curaci co maji domov, rodice etc, kdyby se tam sli alespon 1x v zivote podivat a vcitili by se do jejich situace, tak by takovouhle kundovinu nikdy nevypustily z huby.bleach píše:tohle se komentovat neda, maximalne zeleznou tyci..PachezZ píše:za me teda nic... vzdyt jsou v tech domovech samy cikorky... at pojdou hlady...
nehlede na to, ze neprizpusobivost je vychovou a prostredim. gausova krivka inteligence je stejna pro vsechny barvy
Nigga I'm hot as pheonix arizona
I'm utah I got multiple bitches
It's a new law keep a hold of yo riches
I'm utah I got multiple bitches
It's a new law keep a hold of yo riches
svata pravda totoautickovalady píše:přesně jak píšeš!!! když se ti 10zdravých bílých dětí pověsí u dveří za ruce a nohy a prosí ať si je vezmeš domů tak i takovejhle blb by určitě změkl a to co napsal by nikdy nevypustil z "úst"DOEMIXXX píše:mas recht vole, takhle mluvi curaci co maji domov, rodice etc, kdyby se tam sli alespon 1x v zivote podivat a vcitili by se do jejich situace, tak by takovouhle kundovinu nikdy nevypustily z huby.bleach píše:tohle se komentovat neda, maximalne zeleznou tyci..
- PachezZ
- Kontaktovat uživatele:
neznam jedinyho cloveka z decaku kterej by byl slusnej... takze asi tak... at je bilej, cernej nebo puntikatej... a deti nemam rad... jsem asocial
jinak hlasovano bylo ale at ukaze cecki
Naposledy upravil(a) PachezZ dne 22 lis 2008 13:45, celkem upraveno 1 x.
TDi - Ten Dým Ignoruj
Ford Probe 2,5 24v rv.95
Ford Probe 2,5 24v rv.95
seš z děcáku viď?PachezZ píše:neznam jedinyho cloveka z decaku kterej by byl slusnej... takze asi tak... at je bilej, cernej nebo puntikatej... a deti nemam rad... jsem asocial
VW - Very Wonderful
- autickovalady
- Kontaktovat uživatele:
tak já třeba mám v rodině příbuzný, který nemohli mít děti a vzali si holčičku z dětskýho domova....teď jí je 17, brali si jí v 1,5roce a je to NORMÁLNÍ mladá slečna
chodila jsem na pochůzky do rodin, které měli osvojené děti a pokud je někdo vede a vychovává a nenechává růst jako samorosty, tak jsou to hodný,pracující, slušný děti!!!!! a to že nikoho takovýho neznáš...víš kolik je lidí, který ani neví, že jsou z dětskýho domova???takže nemůžeš říct že nikoho takovýho neznáš!
chodila jsem na pochůzky do rodin, které měli osvojené děti a pokud je někdo vede a vychovává a nenechává růst jako samorosty, tak jsou to hodný,pracující, slušný děti!!!!! a to že nikoho takovýho neznáš...víš kolik je lidí, který ani neví, že jsou z dětskýho domova???takže nemůžeš říct že nikoho takovýho neznáš!
- PachezZ
- Kontaktovat uživatele:
tak v 1.5 roce... to dite nevi ani prd... ale kdokoliv tam doroste do puberty tak z nej vyroste akorat tak zmrd...
TDi - Ten Dým Ignoruj
Ford Probe 2,5 24v rv.95
Ford Probe 2,5 24v rv.95
PachezZ píše:neznam jedinyho cloveka z decaku kterej by byl slusnej... takze asi tak... at je bilej, cernej nebo puntikatej... a deti nemam rad... jsem asocial
tak to mas pech, ja znam jednu holku co studuje a je z ni dobra holka, zadna fetacka ci prizivnice.... Kazdopadne si jantar detskej co ma v hlave leda tak travu a hovadsky nausnice, az dospejes, tak za tenhle prispevek te bude hanba fackovat jeste slusne dlouho
hlasovani
Vsem co dali hlas moc dekuje a ty blby keci jste si mohli odpustit . Ta holka je taky z deckeho domova a je to moc slusna holcina ktera si dala prihlasku na VS . A jde hlavne o to ze kdyz ho v nedeli porazi tak postoupi do dalsiho kola a vyhraje 5000 kc . ktere samo da do deckeho domova nebo koupi neco detem.
suzuki gsx-r corona 0-200 za 8,1 sekund
- fufu
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
PachezZ píše:tak v 1.5 roce... to dite nevi ani prd... ale kdokoliv tam doroste do puberty tak z nej vyroste akorat tak zmrd...
.... hezky se ti to rýmuje