Jak a čím leštit kanály

Vše o úpravách motorů a vyfuků.

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

jolik...myslím,že to kovové těsnění zrovna na tvém NA motoru bude asi zbytečné a k ničemu..vyplatí se ti leda budeš pořát sundávat hlavu.

dal bych normální než kupoval za 5 těsnění a za 5 štefty k němu
ted smrdím po naftě :-)

podporuji: http://www.neo2011.cz/

jolik

Příspěvek od jolik »

Blázen:pod hlavu jen nové těsnění a u mně je ocel standart.
Vento GTI 150+

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

jolik píše:Blázen:pod hlavu jen nové těsnění a u mně je ocel standart.
ocel? :lol: ta bude tvrdá..raděj měd :lol:

a důvod vyhodit 10litrů za kov? Obyčejné kvalitní těsnění ti vydrží na rovných plochách při dobrém dotažení téměř dvojnásobek toho co máš pod čarou

tsin

Příspěvek od tsin »

blázen píše:

a důvod vyhodit 10litrů za kov? Obyčejné kvalitní těsnění ti vydrží na rovných plochách při dobrém dotažení téměř dvojnásobek toho co máš pod čarou
chtel sem napsat totez, ale dnes si byl rychlejsi.. ale ma tam 150+ to muze byt treba 500horspoverů
racing: OOOO 2,3 QUATTRO turbo
daily: OOOO A4 avant B5
fun: nissan pathfinder 3.0 V6

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

tsin píše:
blázen píše:

chtel sem napsat totez, ale dnes si byl rychlejsi.. ale ma tam 150+ to muze byt treba 500horspoverů

ok, už mlčím

jolik

Příspěvek od jolik »

nevím co jsem napsal za hovadinu,ale ocelové těsnění,pod hlavu mně vyjde na cca 750,.
Vento GTI 150+

bóďa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bóďa »

jolik píše:nevím co jsem napsal za hovadinu,ale ocelové těsnění,pod hlavu mně vyjde na cca 750,.
asi to, ze ocelovy tesneni by asi moc netesnilo... ze by bylo moc tvrdý 8) :lol:
3x Renault Safrane Hartge Biturbo

elviiis

Příspěvek od elviiis »

nechtěj mne nasrat já tě nijak neurážel... až dokážeš to co já tak mi dej echo... já jsem ve svích 22letech vedoucím technologie obrábění a mimo jiné jsem dokázal vyrobit řemenice do mercedesů a porsche za nejnižší cenu na světě (včetně číny) a že tvoji zákazníci jež vědí prd jsou spokojeni s tím že jim do NAčka které má 100ps vrazíš jeté těsnění je čistě tvůj boj a že jim nedokážeš vysvětlit proč jim hapruje volnoběh taky... u mne je to prasárna... a že si dovolíš dát kov těsnění na neorovnaný blok a neorovnanou hlavu je zhovadilost nejvyššího kalibru (s tvého příspěvku vyplynulo že nerovnáš)... kov se používá pro opravdu výkonná auta... unapř 200ps 2000ccm 4hrnku je kov užitečnej asi jako sáňky v létě jediné co tím dokážeš je zvýšit riziko prosaku liquidů do spalovacích komora a naopak... nejsem všeuměl mnohé se učím , ale už jako puberťákovi kterej si skládal motorku mi otec tloukl do hlavy ať tam nestrkám jeté těsnění... ůprva kanálů má smysl ale né takovej aby se mi vyplatilo kvůli němu kuchat půlku motoru... až budeš někdy dělat sedla u jeté turbo hlavy tak pochopíš proč na nějaké kanály nemáš náladu...
TOYOTA CELICA CARLOS SAINZ 2.0 TURBO 4WD 153KW 1992 = funny
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily

elviiis

Příspěvek od elviiis »

jolik píše:nevím co jsem napsal za hovadinu,ale ocelové těsnění,pod hlavu mně vyjde na cca 750,.
jinak abych ti pravdu řekl nepoužívá se ocel ale nerez když už jinak měď popř různé jiné slitiny ale pokud vrazíš ocelové tešnění pod hlavu tak jsi u mne borec :lol:
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily

jolik

Příspěvek od jolik »

Elvis:ty jsi u mně namyšlený blb,i když máš na to právo,To že jsi ve 22letech uspěšny je super a oproti mně jsi něco zmákl ,problém je v tom že mně to nezajímá.dělám mechanickou a měním i turba se starým těsněním,až mi přijde reklamace budu to řešit.Ted se hádáme přes internet,to je rozdíl oproti reálu a některé věci uniknou a jiné bychom si vysvětlili.Já jsem vyrustal na citronech,baniku a dělal jsem bordel to tys mněl ještě komunistickou plínku a dneska když čtu tvoje kydy mám chut si s Tebou vytřít prdel.
Vento GTI 150+

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

jolik: ocelové těsnění za 750korun na neorovnaný blok dotáhuješ obyčejnýma starýma šroubama... geniální jev jen co je pravda..

jen by mne zajímalo co že je to za těsnění.. to snad nestála ani kalina...která neměla s kovem nic společného

jolik

Příspěvek od jolik »

Blázen:neřeš to dáme kořalku,třeba v ostravaru (myslím že jsi z fifejd) a mužem to probrat :wink:
Vento GTI 150+

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

ne z Fifejd ne, bydlím mimo OV, ale mám to na Fifejdy asi 5km,kořalku si dáme,pak si zaspíváme :lol:

jolik

Příspěvek od jolik »

8)
Vento GTI 150+

elviiis

Příspěvek od elviiis »

já jsem namyšlenej blb tak to je super 8) mno jak myslíš.. nemá cenu se tu hádat a zasírat tu fórum , ale jde vydět že jsi jeden s těch mechaniků díky kterým to tu vypadá jak to vypadá a po kterých opravuju s otcem paseku na spoustě autech... vrazit staré těsnění na turbo tak to jsi ještě větší barbar než jsi sem doposud psal... chudáci lidi co si k tobě dají auto... že ti to není blbý sem psát takové zhovadilosti... jsi jeden s těch lidí co kazí mechanikům jméno :(

Libor12
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Libor12 »

elviiis píše:já jsem namyšlenej blb tak to je super 8) mno jak myslíš.. nemá cenu se tu hádat a zasírat tu fórum , ale jde vydět že jsi jeden s těch mechaniků díky kterým to tu vypadá jak to vypadá a po kterých opravuju s otcem paseku na spoustě autech... vrazit staré těsnění na turbo tak to jsi ještě větší barbar než jsi sem doposud psal... chudáci lidi co si k tobě dají auto... že ti to není blbý sem psát takové zhovadilosti... jsi jeden s těch lidí co kazí mechanikům jméno :(
s tím se nedá nic jiného než souhlasit. Pár generálek motorů jsem udělal. Vždycky od základu až do konce jsem všude dal vše nové. Od šál až po poslední gufero a těsnění. Problém byl v tom že když jsem zákazníkovi oznámil že ho bude třeba na 3sge stát 50k tak šel raději k takovému,který rozebral motor,vyměnil kroužky,udělal sedla,motor poskládal z5 i s původním těsněním řekl si 20k a zákazník šel raději k němu. Že po najetí 15k/km stejně u mě skončil je věc jiná. Ale kdo chce kam....

jolik

Příspěvek od jolik »

Měnil jsem turbo na Ochcávce2 103kw a dodnes na tom autí dělám udržbu má najeto po výměně 20 000 a v pohodě.Pašík tdi 85kw taktéž.
Vento GTI 150+

Butcher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Butcher »

jolik píše:Já jsem vyrustal na citronech,baniku a dělal jsem bordel to tys mněl ještě komunistickou plínku a dneska když čtu tvoje kydy mám chut si s Tebou vytřít prdel.
Omlouvat se za Off Topic je tady zbytečný,takže chci jenom říct,že tohle se mu ale fakt povedlo...neříkám nic...panáček ví jak utřít :D
KEHO rennsport

tsin

Příspěvek od tsin »

Butcher píše:
jolik píše:Já jsem vyrustal na citronech,baniku a dělal jsem bordel to tys mněl ještě komunistickou plínku a dneska když čtu tvoje kydy mám chut si s Tebou vytřít prdel.
Omlouvat se za Off Topic je tady zbytečný,takže chci jenom říct,že tohle se mu ale fakt povedlo...neříkám nic...panáček ví jak utřít :D
vi jak utrit? Ty budes podobnej exot jako on.. vi jenom jak perlit trapny kecy (cti vyhruzky) ktery by byl schopen (ve svym veku, ktery tu tak vyzdvihuje) realizovat asi tak jako kvalitni GO motoru..

ps: tohle tema by chtelo procistit od ot :)
racing: OOOO 2,3 QUATTRO turbo
daily: OOOO A4 avant B5
fun: nissan pathfinder 3.0 V6

Butcher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Butcher »

No ty vole!?Přišlo/přijde mi to prostě vtipný!...a poser mi záda,nejsi to náhodou ty, co mu při rozebírání,teda pardon utahování,prasklo uložení vačky? :twisted:
KEHO rennsport

elviiis

Příspěvek od elviiis »

mno nechám to tu do odpoledne a pak to promažu...

jolik

Příspěvek od jolik »

Včera jsem trochu ujel,ale výhružky nepadly, jen jsem se trochu naštval a tak jak se dokážu naštvat tak i uklidnit,kdybychom se nebavili přes internet, tak by sme se ani tak daleko nedostali a bylo by vše v pohodě vuči Elvisovi nemám ani prd.Elvisovi se za poslední větu omlouvám. :wink:
Vento GTI 150+

elviiis

Příspěvek od elviiis »

jolik píše:Včera jsem trochu ujel,ale výhružky nepadly, jen jsem se trochu naštval a tak jak se dokážu naštvat tak i uklidnit,kdybychom se nebavili přes internet, tak by sme se ani tak daleko nedostali a bylo by vše v pohodě vuči Elvisovi nemám ani prd.Elvisovi se za poslední větu omlouvám. :wink:
omluva přijata též se omlouvám za některé nemýstné věty ovšem za svojí teorii o těsnění si stojím... každopádně to pak to promažu ať je to tu jen k věci...

jolik

Příspěvek od jolik »

Skoro ve všech příručkách k motoru a manuálech se píše vyměnit těsnění,já po dohodě a mé vyzuální kontrole těsnění bud nechám či vyměním,Tím pro mně, tohle téma končí, at už je názor druhých takový nebo makový :wink: .Příští srandu zas v jiném tématu :D :wink:
Vento GTI 150+

Odpovědět

Zpět na „Tuning motoru + výfuky“