Měním značku...
Moderátor: T-O-M
Re: Měním značku, přidávám se k vám :)
eeee, že se sere vanos u obyč R6tek mi řikaj kámoši tuneři, co si sami nevyměněj ani volej samozřejmě, že je možnost podělání, ale se ti spíš vysere diferák ale uznávám, že 2.0 M50 bez vanosu postrádá smysl iso jede o maličko hůř, v běžnym provozu v podstatě stejně.....ale o 2-3 litry míň nicméně užij si to, je to řadovej šestivál, taková malá modla, leč ne 2.8, sám mám 2.0 M52 a za iso bych neměnil v žádnym případě...
já mám na 36tce 18cky a znova bych do nich asi nešel, sice když sem měl pučený 16cky....mi to klouzalo hodně ale jezdil sem skrz kanály jako king = 17 + normální snížení
18cky chcou většinou lidi, co 36tku viděli na obrázku věř mi, kašli na to..ulevíš jak sobě (prachy), tak autu
já mám na 36tce 18cky a znova bych do nich asi nešel, sice když sem měl pučený 16cky....mi to klouzalo hodně ale jezdil sem skrz kanály jako king = 17 + normální snížení
18cky chcou většinou lidi, co 36tku viděli na obrázku věř mi, kašli na to..ulevíš jak sobě (prachy), tak autu
o.k. poradit si nechám, takže nebudu shánet 18" ale přeci jen 16" jsou malý, takže 17"? Tak jako tak budou až za dlouho, ted fakt šušňáky došly..
taky mám v TP jen 15" tak mě to trošku štve, na léto bych chtěl zkusit sehnat nějaké 17" z M-packetu tak nevím jestli se mi bude chtít se drbat se zapsáním do TP
Jo otázka typicky ženská - koukla jsem k motoru, koukla jsem všude po autě, koukla jsem do příručky BMW a nenašla jsem lautr nic - prosím prosím - jakej olej? Každýmu autu co koupím v první řadě menim olej, ale nějak se nemůžu dopátrat toho jakej tady dát
Re: Měním značku.... - jakej olej????
Já leju 0W30 longlife od Castrol, ale mam krapec novější motor Myslim, že 0 či 5W /30, 40 bude nejspíš ideální. A neměň jen v motoru, ale i v převodovce a v diferenciálu, tam taky dochází k mechanickému tření kovových částic
mno jednou za čas nechávám dělat v tomhle ohledu kompletní generálku (např. Milka s ní prošla letos kompletně vč. výměny motoru, laku , podvozku, brzd...) ale u báfka mě to zatím popravdě nenapadlo... no zatím motorovej olej a zbytek asi až po novym roce, protože ty podělaný Vánoce mě trochu vlezli do rozpočtu, tak snad se něco nepodělá...zatím tomu nic nenasvědčuje, ale čekat na příznaky nehodlám díky za upozornění, že jsem na něco zapomněla
M50 je stary motor, takze ja tam lil 10W/40....
R6 twin turbo + V10 + V12
jj,10w40, popř. 5w40.....dolej-olej.cz má dobrý ceny valvolinu, beru odsud ten 10w40 maxlife...nezapomeň na filtr
jj, filtr je mi jasnej už jsem objednala ten 5W40 tak snad to bude o.k.
Dneska jsem si dovolila drze ukázat se na OMV na německých SPZ (české ještě nemám), ale naštěstí to prošlo a navíc se za mnou z ničeho nic objevil další coupéčkovej krasavec pochválila jsem mu to, bo to měl fakt pěkný... Ale je pravda že černá barva se mi líbí víc Ale jako má to pěkný, tooo jooo
Moc coupéček jsem zatím neviděla, všude se objevujou jen kompakty, tak jsem měla dvojnásobnou radost
Dneska jsem si dovolila drze ukázat se na OMV na německých SPZ (české ještě nemám), ale naštěstí to prošlo a navíc se za mnou z ničeho nic objevil další coupéčkovej krasavec pochválila jsem mu to, bo to měl fakt pěkný... Ale je pravda že černá barva se mi líbí víc Ale jako má to pěkný, tooo jooo
Moc coupéček jsem zatím neviděla, všude se objevujou jen kompakty, tak jsem měla dvojnásobnou radost
- Přílohy
-
- 20122008(007).jpg (52.96 KiB) Zobrazeno 2238 x
na iSo ten olej bude asi stejný co?
joa ještě - než začnu zítra bojovat - je nějakej fígl na vyndání originál rádia? Nebo to jde v pohodě? Nepotřebuju na to nějaké spešl nářadíčko doufám... ? a po vyndání je tam vubec takovej ten radio-konektor nebo to bude spíš počítáno jen na ten origo a já musim ten konektor koupit? Já jen než se na to vrhnu at vim všechno
Na vyndání origo rádia to chce akorát pevný nervy
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
Ja vindal origo radio s pomoci slabsiho imbus klice,ktery sem strcil do dvou der v radiu.Vyndany bylo za minutu.Jinak na propojeni budes muset koupit jeste redukci na ten origo konektor
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
Trhyy: už vim že ani ne na vyndání jako spíš na jeho vrácení
Venca: jj, ohledně imbusu jsem to zjistila včera a dneska jsem to povolila a radio vyndala a přesně jak jsem očekávala z návodu na origo rádio, tak opravdu to chce eurokonektor, tak jsem ho zas vrátila zpět a počkám po novym roce, beztak ted nesmim jezdit na těch značkách tak jakýpak poslouchání hudby po cestách Mno a taky by to při té příležitosti chtělo jiné repro, tohle sice hraje dobře, ale nesmí se to pustit nahlas
Jo a k tomu oleji - nakonec mi návod doporučil 15W40
Venca: jj, ohledně imbusu jsem to zjistila včera a dneska jsem to povolila a radio vyndala a přesně jak jsem očekávala z návodu na origo rádio, tak opravdu to chce eurokonektor, tak jsem ho zas vrátila zpět a počkám po novym roce, beztak ted nesmim jezdit na těch značkách tak jakýpak poslouchání hudby po cestách Mno a taky by to při té příležitosti chtělo jiné repro, tohle sice hraje dobře, ale nesmí se to pustit nahlas
Jo a k tomu oleji - nakonec mi návod doporučil 15W40
tu prechodku z BMW na ISO mam nekde doma novou kdybys ji chtela....
R6 twin turbo + V10 + V12
Mno ono to snad moc nestojí doufám...nebo? A shánění snad taky není nějak velký doufám... Mno ale při nejhorším toho využiju, ale jak říkám, beztak se do toho pustim až po novym roce. Ted ještě chodim do práce, pak jsou ty přiblblý Vánoce a pak hned jedem až do 3.1. na hory na oslavu silvestra, takže až pak... za každou cenu tam to rádio cpát nemusim, času dost. Pak se kdyžtak ozvu díkuju
nemáš foto jak to vypadá?V12 píše:tu prechodku z BMW na ISO mam nekde doma novou kdybys ji chtela....
Vzdycky me potesi kdyz se vw pacient splni sen ze si poridi BMW
nee prdel.
Gratulace..a at slouzi holka
nee prdel.
neni to nahodou tohle?Bzuker píše:nemáš foto jak to vypadá?V12 píše:tu prechodku z BMW na ISO mam nekde doma novou kdybys ji chtela....
http://www.e-conrad.cz/adapter-bm-w-na-iso+dp48616/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
Re: Měním značku...
jj to je nejspis ono.
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
Bla bla blaaa... náhodou sen jsem si sice splnila a mám z něj opravdu radost, ale z VW se už asi nevyléčim, scirocca jsou moje velká slabost, kdybych se někdy měla rozhodovat, sciro zůstane doma i kdyby trakaře padali.. Nejradši bych si ho postavila do ložnice abych s nim mohla být pořád... Takže magor zůstávámKvidas píše:Vzdycky me potesi kdyz se vw pacient splni sen ze si poridi BMW
nee prdel.
- Fáboš
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak já to vzal z druhýho konce. Už mám zimáky na kolech, odtokovou hranku na kufr a včera jsem přivezl Mpaketový sedačky
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er
[url]http://www.getphoto.cz
homer01 píše:neni to nahodou tohle?Bzuker píše:nemáš foto jak to vypadá?V12 píše:tu prechodku z BMW na ISO mam nekde doma novou kdybys ji chtela....
http://www.e-conrad.cz/adapter-bm-w-na-iso+dp48616/" onclick="window.open(this.href);return false;
tady někdo zasraně vydělává na hovně...
http://www.tme.eu/cz/katalog/artykuly.p ... %3DBMW+ISO" onclick="window.open(this.href);return false;
za kus drátu 3kila...síla
TAkže ještě zbývá to hlavní..Fáboš píše:Tak já to vzal z druhýho konce. Už mám zimáky na kolech, odtokovou hranku na kufr a včera jsem přivezl Mpaketový sedačky
- Fáboš
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
kupuju si auto po dílech a jsem zvědavej co mě potká jako dalšíT-O-M píše:TAkže ještě zbývá to hlavní..Fáboš píše:Tak já to vzal z druhýho konce. Už mám zimáky na kolech, odtokovou hranku na kufr a včera jsem přivezl Mpaketový sedačky
ale už bych opravdu rád tuhle anabázi ukončil a měl v tomhle směru po starostech....
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er
Fáboš: kdyby náhodou, tak to koupim
Objednáno, tak doufám že správně.. adapter
už jezdíš?tweetyna píše:Objednáno, tak doufám že správně.. adapter
jj, ale stále na německých... v pátek už bude báfko "mluvit česky" a pak konečně na tu výměnu oleje a vymazání servisu
Do m50tky by stačil 10w/40 jak psal Radek. Kdyby jsi měnila v diferenciálu, tak bacha, musí být přímo určené pro BMW a počítej cenu okolo 600,-/1litrT-O-M píše:Já leju 0W30 longlife od Castrol, ale mam krapec novější motor Myslim, že 0 či 5W /30, 40 bude nejspíš ideální. A neměň jen v motoru, ale i v převodovce a v diferenciálu, tam taky dochází k mechanickému tření kovových částic