GTA IV
Re: GTA IV
zahrál bych si,ale nemam na to PC
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
Ja myslel ze mam ale cekam na patch kterej to udela plynulejsi
údajně to celkem slušně dává zátah na prcesor,proto musim upgrejdout,ale ládujte fotky pokud hrajete,těšim se na to až si to konečně taki zahraju
ja hraju, ten patch o kterym mluvis uz vysel ale me pridal asi jen 3 fps tkz bych moc nepocital s tim ze by ti to pomohlo..
racing: OOOO 2,3 QUATTRO turbo
daily: OOOO A4 avant B5
fun: nissan pathfinder 3.0 V6
už vim ke komu si to jít zahrát
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
Jedu na 1680x1050 stahnul jsem detajly docela to jde, jeste trosku pretocim procak a uvidime, jen pro info, konfigurace:
E8200@3200Mhz, 4GB RAM, ATI 3870 512ram
Foto za chvili
E8200@3200Mhz, 4GB RAM, ATI 3870 512ram
Foto za chvili
ted jsem jezdil v noci lepsi foto neni az bude nejaky pekny panoramato dodam, ale zatim jsem neprisel na to jak vydelavat prachy, gtasa bylo v tomto pohoda ale asi ctu spatne manual
- Přílohy
-
- gta1.jpg (68.01 KiB) Zobrazeno 8785 x
-
- gta2.jpg (63.44 KiB) Zobrazeno 8784 x
-
- gta3.jpg (67.64 KiB) Zobrazeno 8781 x
No vypadá to dobře a co kody?
no prachy jedine delanim misi a mlacenim lidi
racing: OOOO 2,3 QUATTRO turbo
Hrál jsem na PS3 (ale nedohrál, přestala mě bavit). Grafika super, ze začátku jsem byl hrou unešenej. Jen chvílema škoda monotonnosti a hodně nízké UI.
Prachy nemá moc smysl honit. Mj se dají nadělat třeba na kradení aut pro Bruce, ježděním závodů... To, co se vytěží z misí, bohatě stačí na pokrytí všech nákladů. Utrácí se hlavně za armor, žvanec, munici a tága. Po chvíli hraní je stejně mise s vyloupením banky, ta hodí 250t$...
Prachy nemá moc smysl honit. Mj se dají nadělat třeba na kradení aut pro Bruce, ježděním závodů... To, co se vytěží z misí, bohatě stačí na pokrytí všech nákladů. Utrácí se hlavně za armor, žvanec, munici a tága. Po chvíli hraní je stejně mise s vyloupením banky, ta hodí 250t$...
Občas mi to jede na 3 válce.
Smazil jsem to zatim asi 6hodin ale prijde mi ze i kdyz melo GTASA slabsi grafiku bylo to hratelnejsi, no chapu ze se stale nemuzou zlepsovat
JJ, souhlas. GTA SA bylo hratelnější. Možná jen klademe na gamesy rok od roku větší a větší nároky. Každopádně u GTA4 je mi sympatický, že je hlavní hrdina konečně od nás...milosh píše:Smazil jsem to zatim asi 6hodin ale prijde mi ze i kdyz melo GTASA slabsi grafiku bylo to hratelnejsi, no chapu ze se stale nemuzou zlepsovat
Po patchi uz se to vubec neda hrat, sekne se to a je vymalavano. Tak sem to smazal a pockam nejakej cas.
500 0,9T
kdybys nemel ukradenou verzi jelo by ti to v pohode Ja patch mam a jede to lip jak predtim.DarkReaper píše:Po patchi uz se to vubec neda hrat, sekne se to a je vymalavano. Tak sem to smazal a pockam nejakej cas.
Ale mozna to dela slaba grafika, procesor, nevim co jeste
Mam X2 4850+E a HD4850 512, vsechny hry jedou na vysoky detaily a tahle nevyladena kravina se kálí. Ale uz jsou naky tipy jak to vyladit, uprava v textaku atd.
500 0,9T
miloshi dej víc screenů
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
Ted jsem prohanel HUMMERa takze docela mazec projel jsem vsude
Zajimalo by me zda to nekdo pari na ctyrjadru intelu, co jsem cetl tak ani moje core2duo se moc nechyta, asi budu nucen opet kvuli GTA jeste vice vylepsovat system
Naky obrazky dodam jeste kdyz je poptavka
Zajimalo by me zda to nekdo pari na ctyrjadru intelu, co jsem cetl tak ani moje core2duo se moc nechyta, asi budu nucen opet kvuli GTA jeste vice vylepsovat system
Naky obrazky dodam jeste kdyz je poptavka
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Engine ty hry totalka... Asi to je tim ze nemam dvoujadro... A pritom ty hry vypadaj vsechny stejne.
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
Po vanocich jdu pro Core Quad, dvoujadro mam pocit ze nestaci pokud ten opravnej patch cislo 2 brzy nedorazi.Zemi píše:Engine ty hry totalka... Asi to je tim ze nemam dvoujadro... A pritom ty hry vypadaj vsechny stejne.
Mě to šlo docela slušně co se týče grafiky a plynulosti na starym P4 3,0ghz, 4gb ram a geforce 8800gt amp edition, ale jaksi nemam koupenou verzi a po chvíli se mi to začne houpat a už mě přestalo bavit se snažit to rozchodit
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
Tak jeste naky panoramata
Porad ladim grafiku aby to necukalo takze detajly na full mit nemuzu no, ale poladime pc a budou brzy lepsi obrazky
Porad ladim grafiku aby to necukalo takze detajly na full mit nemuzu no, ale poladime pc a budou brzy lepsi obrazky
- Přílohy
-
- gta6.jpg (83.2 KiB) Zobrazeno 8787 x
-
- gta5.jpg (55.18 KiB) Zobrazeno 8787 x
-
- gta4.jpg (64.21 KiB) Zobrazeno 8785 x
thomazi - PS3?
JJ, pořídil jsem ho právě kvůli GTA4. Nedokázal jsem čekat, až ho uvedou na PC. Nakonec na něm dávám hlavně Gran Turismo.milosh píše:thomazi - PS3?
Mam uplne stejne nutkani, stoji to za to? PC mam vcelku dobre, jake jsou rozdily proti PC verzi?
honicka na letiasti, lze letet v tom bojingu?
- Přílohy
-
- gta7.jpg (64.77 KiB) Zobrazeno 8744 x
Tak já to zkoušel smažit na X2 5200+,2GB ram, Ati 4850HD 512MB a naprd ...v 1680*1050 na medium deatily a framerate dost kolísal, prostě procák nedával Euphorii (AI engine pro postavy).
grafiku jsem prodal a šel jsem do Xbox 360 arcade a smažím to na 720p na LCDčku a parádááá.. na gamepadu se to hraje lépe naž na klávesnici ...
akorát mě vadí, že díky Xboxu místo do Grand turisma budu muset jít do forzy ...
grafiku jsem prodal a šel jsem do Xbox 360 arcade a smažím to na 720p na LCDčku a parádááá.. na gamepadu se to hraje lépe naž na klávesnici ...
akorát mě vadí, že díky Xboxu místo do Grand turisma budu muset jít do forzy ...
'05 Peugeot 206sw, 1.4HDi
'01 Peugeot 306cabrio, 1.6i
'01 Peugeot 306cabrio, 1.6i
- qwer
- Kontaktovat uživatele:
smažim na Core2Quad Q9550 a Sapphire HD 4870 1GB v 1680x1050 na High a pohoda.. netrhá se.. grafika dobra.. patch jsem nezkoušel.. takhle mi to běží v pohodě
a libec hra.. Hlavně ta fyzika lidí
a libec hra.. Hlavně ta fyzika lidí
Passat B5.5 TDI 96kw
Taky budu kvuli tomu delat apgrejd, je to nutny !!!!
a kvere, nahod foto, pac to me zajima jak to vypada a hejbe se v tom rozliseni a detailech
Chtel jsem PS3 jen kvuli tyhle hre ale radsi asi zanivestuju do PC a vyuziju to nejen na GTA
a kvere, nahod foto, pac to me zajima jak to vypada a hejbe se v tom rozliseni a detailech
Chtel jsem PS3 jen kvuli tyhle hre ale radsi asi zanivestuju do PC a vyuziju to nejen na GTA