Já mam taky geforce 8800gt a nemam s tim problém, všechno jde jak má, ale asi mě opravdu kapku brzí můj prastarej 3,0ghz P4
S ati mam špatný zkušenosti, pořád mě umírali .......
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
A myslis ze C2Q topit nebude ? Proc radeji nezkusis jeste trochu potahnout tu E8200, vzdyt to jenom lechtas. Jedine kvuli cemu bych uprednostnil quad je zpracovani videa, ty aplikace jej dokazi vyuzit.
Jen pro zajimavost:
hw : Q9300@3.2ghz, 4gb ram,HD 4870 1Gb
Statistics
Average FPS: 38.43
Delka trvani: 37.34 sec
CPU Usage: 55%
System memory usage: 76%
Video memory usage: 93%
NC píše:A myslis ze C2Q topit nebude ? Proc radeji nezkusis jeste trochu potahnout tu E8200, vzdyt to jenom lechtas. Jedine kvuli cemu bych uprednostnil quad je zpracovani videa, ty aplikace jej dokazi vyuzit.
Jen pro zajimavost:
hw : Q9300@3.2ghz, 4gb ram,HD 4870 1Gb
Statistics
Average FPS: 38.43
Delka trvani: 37.34 sec
CPU Usage: 55%
System memory usage: 76%
Video memory usage: 93%
Vim ze bude topit, ale co, hlavne kdyz to pojede, jen mi prijdou prachy zbytecne vyhozeny kvuli jedny hre i kdyz suprovy nejsem zrovna pc tuner jak to poladim na vic? fsb jsem zvysil ale to je vse. Dumam zda grafiku new nebo procak? prave na tuto gamesu, delam dost video doma takze ten Q9550 by se vyuzil
Ritchma píše:Já mam taky geforce 8800gt a nemam s tim problém, všechno jde jak má, ale asi mě opravdu kapku brzí můj prastarej 3,0ghz P4 S ati mam špatný zkušenosti, pořád mě umírali .......
Mě taky. Naposled jsem koupil také 8800gt a zatím šlape.
Teď teda nakupuji GTA a budu muset poladit trochu procesor. Ještě jsem na něj nešáhnul. A to jsem si tenkrát koupil Intel Core 2 Duo 6750 a ten by mohl jít vyhnat trochu výše. Na desce Gigabyte GA-EP35-DS4 by to snad neměl být problém.
Mitsubishi Eclipse GSX 4x4 turbo r.v 1992 - Prodám
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw
Ritchma píše:Já mam taky geforce 8800gt a nemam s tim problém, všechno jde jak má, ale asi mě opravdu kapku brzí můj prastarej 3,0ghz P4 S ati mam špatný zkušenosti, pořád mě umírali .......
Teď teda nakupuji GTA a budu muset poladit trochu procesor. Ještě jsem na něj nešáhnul. A to jsem si tenkrát koupil Intel Core 2 Duo 6750 a ten by mohl jít vyhnat trochu výše. Na desce Gigabyte GA-EP35-DS4 by to snad neměl být problém.
Problem mit nebudes, jen radeji nejdriv upgradni bios pres utilitu od Gigabyte, je na cd k desce.
A k Ati ... Vyborne zkusenosti se Sapphire ... a ted jsem daval 4870 Toxic a cela 9800GTX si muze polibit Ale ... ta cena ...
Problem mit nebudes, jen radeji nejdriv upgradni bios pres utilitu od Gigabyte, je na cd k desce.
A k Ati ... Vyborne zkusenosti se Sapphire ... a ted jsem daval 4870 Toxic a cela 9800GTX si muze polibit Ale ... ta cena ...
Každé CD dodávané ke všemu, hned vyhazuji. Takže stáhnu. Ještě když mám teď čas, tak narvu na procesor můj starý chladič Zalman, který má skoro 1kg a ,můj XP 2600 uchladil skoro pasiv.
Honda VF 750C Magna 65kw
milosh> Jen jsem ti chtel naznacit ze na hry je lepsi vysoko taktovane C2D nez prumerne ci defaultni C2Q. Navic nataktovat quada je o fous slozitejsi. Viz napr. http://pctuning.tyden.cz/index.php?opti ... mitstart=7" onclick="window.open(this.href);return false;
Co jsem tak vypozoroval, GTA4 coby mega-zpraseny port z konzole nedokaze poradne vyuzivat jak CPU tak ani VGA.
Zjistil jsem, že mi jel jen na cca 2ghz. Násobička byla jen na 6x Po nahrání nového biosu, nandání nového chadiče a poladění na cca 3,5ghz mám cca 2,5x více výkonu, než předtím. Teda podle programů, co měří hrubý výkon. Je to jako ladit eclipse.
Honda VF 750C Magna 65kw
Jsem na kraji,ale proti SA mi to vyjma grafiky přijde horší,takový okleštěný.Na CJeje jsem taky zkraje koukal skrz prsty,ale postupně jsem na něm zapracoval a docela jsme se sžili.Tady to Úkáčko se mi ani trochu nelíbí,navíc s ním nic neudělám.
Jinak hlavně pro Miloshe,nevím co ještě hraješ,ale PS2 jsem kupoval jako novinku za cca 16 a je fakt,že díky čipu jsem k tomu měl dost her,ale hrál jsem většinou jen ty osvědčený,který mám většinou original,nicméně když vezmu kolikrát bych musel za tu dobu dělat upgrade PC,tak myslím dobrá investice.PS3 byla proto jasná volba.
Milonovo: no pro me je plus hlavne cestina do her na PC a jelikoz hraju dost klasicky adventury co na PS3 nejsou tak to pro me je prevazne jednoucelova konzole (kor kdyz uz mam v obyvaku HTPC ) no nic z5 ke gta, cim dyl hraju to novy tim vic si uvedomuju ze SA se mi libilo vic i kdyz grafika nebyla tak pekna ale zase to jelo na plnej kotel a hudba taky byla lepsi, toto dohraju za chvili a instaluju zpet GTASA ktery jsem smazil rok
No já to sice hraju, ale ta jízda autem mi prostě pořád příjde hrozná. Jinak mě to celkem baví, dá se říct že víc než minulý díly co se týče zbytku hry. Hudba je lepší, ale protože poslouchám jenom to electro. No a bohužel procesor mit o opravdu moc nestíhá a tak musim hrát na mizerný detaily
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
Ritchma píše:No já to sice hraju, ale ta jízda autem mi prostě pořád příjde hrozná. Jinak mě to celkem baví, dá se říct že víc než minulý díly co se týče zbytku hry. Hudba je lepší, ale protože poslouchám jenom to electro. No a bohužel procesor mit o opravdu moc nestíhá a tak musim hrát na mizerný detaily
No prave to je to co mi se*e, protoze kdyz uz mam monitor 22" chci hrat v nativnim rozliseni a ne 800x600, vsechny hry dited jely vcetne AA ale tato proste horko tezko, to je na prd
Vyměnil jsem GT5 a doplatek za Saint Row 2,první verzi jsem propásnul,ale dohledávat jí nebudu.Těžko soudit po odehrání 2 misí,ale je to takový víc jako SA.Výhodou je vlastní tvorba hrdiny a titulky a menu v češtině i na PS3.
som uz dost daleko ale zatial mi tam moc chybaju dve veci co napr v SA bolo... napr neda sa ovladat vozik?nedaju sa upravovat auta? ale zoho je viac ... ked tam nic tkae nebude tak delete
first lowered R E N A U L T C L I O grandtour
http://www.clio-club.sk/ - renault clio club sk/cz