vectra B 2,0DTi chip tuning ano/ne
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
vectra B 2,0DTi chip tuning ano/ne
zdar tuneři mám vectru B 2,0DTi r.v.98 a rozhodl jsem se pro chip tuning 100hp-130hp. Napište mi jestli to někdo máte a jestli to má cenu?
Re: vectra B 2,0DTi chip tuning ano/ne
samo že kvalitně udělanej chip má cenu!!!!!
krosmen motorsport .....
specializovaný servis japonsko a itálie......
Určitě u nafty význam má. Jen si dej pozor na kvalitní firmu
U turbo nafty to funguje to je ověřený jen bacha na kvalitní firmu a na spojáka. Hodně ti vzroste krouťák a spojka to může odsrat...
TOYOTA CELICA CARLOS SAINZ 2.0 TURBO 4WD 153KW 1992 = funny
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily
že to funguje to vim,kámoš má 1,9tdi octávu a jede to jak z praku, jen nevim co mám čekat od tý svý vectry.
Nejlepší bude, když nebudeš nic moc čekat a potom budeš mile překvapenej
to máš sice pravdu ale zase dát cca8000 ...ale už tedto docela jede a když přibude 30 plnokrevníků tak to bude snad o.k.
jen škoda že se nenajde někdo s ní má už zkušenost.
jen škoda že se nenajde někdo s ní má už zkušenost.
hod to do srotu plecku
osmičku ti přijde moc?mno když myslíš nech si tam něco vysmahnout x setkrát přepálýho origánálu před pěti lety....
krosmen motorsport .....
nech si to udělat od nějakýho pepíka za 4tis. a pak se mlať do hlavy, proč si šetřil, že se ti kvůli tomu vysralo todle, todle a todle
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
8tis. není zrovna málo. ale nedělá to každej a je jasný že za kvalitu zaplatíš!!....a kvalita je na prvním místě
no vidiš to a pokud ti vodejdou vstky nebo čerpadlo na osmičce začínáš za demontáž toho a tohodle a vo dílech nemluvě...Já oficielně legálně koupenej soft s licencema dělám s plnou zárukou za dvanáct......mám informace přímo z továrny a i jejich požehnání a kdyby si jen tušil kolik to ročně stojí tahle legalita tak bys asi čuměl...proto 12000.-
krosmen motorsport .....
Záříkávači koní jako bitpower to dělaji např za 6bez papíru borec s fiatem (byť jsem ho varoval) tam byl třikrát a nakonec si to nechal vráti tak jak tobylo druhej s VW 2.3 r5 (byŤ jsem ho varoval) že to více žralo a hůře jelo ve spod... u dieselu se jim většinou povede že to jede lépe ale jak psal krosmen odejdou ti vstřikovače a jsi v čoudu... samozřejmně je to to nejmenší...
pred chipem si zajed na brzdu a i po chipu, at vis co kupujes a kdyztak muzes jet reklamovat chip
http://www.facebook.com/djdoemixx
lidicky mam doma RENAULT 21 2.2 79kw, a budu tam davat motor 2.0 12V 99kw je to auto z roku 1994 ma nejaky vyznam ten chip tuning ( oba motory sou samozrejme benziny)? pri vymene toho motoru budu davat novou spojku komplet a rozvody jem mi jde o to jestli ma cenu zainvestovat, pokud by to nejaky ty kobylky jeste pridalo tak bych zainvestovat ale nevim zda to ma cenu ? dekuji za nazory
Renault laguna II 1.8 16v
Sestry: Renault twingo 1.2
pracovni : JD 8335R
u tohoto motoru ti držim palce..
Vectra i500(bejvalka)
Astra OPC (206kw,390Nm)
Astra OPC (206kw,390Nm)
Pokud to nejsou turbobenziny, tak je efekt stejnej jako bys ty penize za chiptuning splachnul do hajzlu.Jon1 píše:...ma nejaky vyznam ten chip tuning ( oba motory sou samozrejme benziny)?
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
no turba to nejsou takze asi nic , no diky za radu s tema 99kw se spokojim uz ted tech 79kw jezdi pekne
no to že má ten motor více KW neznamená že bude lépe jezdit... vzhledem k tomu jak málo má teď ten motor na ten objem tak se asi jená o nízkootáčkovou potvoru která pojede dobře od spodu...ten 2.0 motor možná pojede ve finále lépe ale budeš jej muset asi daleko více vytáčet... ovšem s tím asi počítáš...
no pocitam ? v aute s tim 12V sel se svezl a i projel a jde lepe do otacek ale od spoda bere taky dost dobre ale zas si nemyslete ze chci proste rychlost jak k****a to ne ale kdyz ten motor mam tak ho tam dal a kdyz bude horsi nez ta 2.2ka tak to dam zpet ale recem mi byl opak
ted teda nevim jak přesně to myslýš??qpc píše:u tohoto motoru ti držim palce..
no,tyhle starší OPL8Cké turbodiesely nejsou moc vhodné ke zvyšování výkonu.Občas maji problém sami se sebou ohledně podtlak,startování a těsnosti.
Jinak pak až ty 2.2 DTi...
Jinak si pročti poradnu na : http://www.opelclubrenbau.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
nebo: http://www.vectraweb.net" onclick="window.open(this.href);return false;
Jinak pak až ty 2.2 DTi...
Jinak si pročti poradnu na : http://www.opelclubrenbau.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
nebo: http://www.vectraweb.net" onclick="window.open(this.href);return false;
Vectra i500(bejvalka)
Astra OPC (206kw,390Nm)
Astra OPC (206kw,390Nm)