Na co to je?
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
- Mefistisko
Re: Na co to je?
Na hovno ..... nevim podle mě to je udělaný z duvodu aby to uloženi nebylo "tvrdy" coz ale z "tuningoviho" hlediska je blbost
UBER NA PLNEJ PLYN
minulost: MAZDA 323 BG 1.4 16V
současnost: Seat Leon TDI původně 66kw teď 1??
Tak to jsi velkej kus vedle.Těmito přípravky se seřizuje geometrie na zadní nápravě u šílenejch aut značek Renault apod.
to ze nejaka znacka vyrabi "par" silenejch aut jeste neznamena ze je cela silenaYaraV píše: Tak to jsi velkej kus vedle.Těmito přípravky se seřizuje geometrie na zadní nápravě u šílenejch aut značek Renault apod.
Renault Safrane BITURBO Baccara Quadra 262hp (long-term reconstruction)
Renault Safrane V6-24v Baccara manual 190hp (daily car)
nahodou my to mame i ve skoda servisu a delaji se tim prave ty priblbly zadni odklony na tech mrdkach fabiich
cabrio bukvice
Jen nechápu proč vymýšlejí takový krávoviny.je to prostě asi jen snaha dostat zákazníky do značky . no a konkretně na renault mám svůj názor... ať si žabožrouti auta vyráběj ale proč je dávaj do provozu?
Muze mi nekdo vysvetlim stylem pro ''debily'' jak to funguje
NICK SEM PRESTAL POUZIVAT, ADMINI NEREAGOVALI NA PROZBU O ZMENU TAK MAM NOVEJ NICK MARKUS(bez toho vt), TAKZE PROSIM SZ PSAT NA NOVEJ NICK
Smazano
Naposledy upravil(a) Taboo dne 11 srp 2014 00:47, celkem upraveno 1 x.
IQ stylingem nenahradis.
Taboo: to je pekne vysvetleno, dekuju.... kolik takova sranda stoji ?
NICK SEM PRESTAL POUZIVAT, ADMINI NEREAGOVALI NA PROZBU O ZMENU TAK MAM NOVEJ NICK MARKUS(bez toho vt), TAKZE PROSIM SZ PSAT NA NOVEJ NICK
Na Fiestu £12.80/pár
Jinak díky za odpověď na co to je ale stále nechápu jak to přímo funguje
Jinak díky za odpověď na co to je ale stále nechápu jak to přímo funguje
- Mefistisko
taky by me zajimalo jak to teda funguje
UBER NA PLNEJ PLYN
zbytecnost, kamos kdyz si nechaval kdysi delat Acka na favu tak nechal nekde naohybat zadni napravu celou a bylo to, predky mu delali tak ze ohli ramena a tlumice.... a hotovo
- Mefistisko
To je teda kurevska prasárnamaRkusVT píše:zbytecnost, kamos kdyz si nechaval kdysi delat Acka na favu tak nechal nekde naohybat zadni napravu celou a bylo to, predky mu delali tak ze ohli ramena a tlumice.... a hotovo
UBER NA PLNEJ PLYN
Ale kupodivu to bylo potom podle geometrie uplne presne jak to melo bejtMefistisko píše:To je teda kurevska prasárnamaRkusVT píše:zbytecnost, kamos kdyz si nechaval kdysi delat Acka na favu tak nechal nekde naohybat zadni napravu celou a bylo to, predky mu delali tak ze ohli ramena a tlumice.... a hotovo
Smazano
Naposledy upravil(a) Taboo dne 11 srp 2014 00:47, celkem upraveno 1 x.
IQ stylingem nenahradis.
- Květoslávek
maRkusVT píše:Ale kupodivu to bylo potom podle geometrie uplne presne jak to melo bejtMefistisko píše:To je teda kurevska prasárnamaRkusVT píše:zbytecnost, kamos kdyz si nechaval kdysi delat Acka na favu tak nechal nekde naohybat zadni napravu celou a bylo to, predky mu delali tak ze ohli ramena a tlumice.... a hotovo
golden czech hands
Volvo V40 2.0 T4 yellow Faketaxi
Go HARD or Go Home!!!
Go HARD or Go Home!!!
taky netvrdim ze koncerny Škoda , WV , a dalsi sou sileny znacky tak se prosim nenavazet tohle ja nesnasim
viz. prispevek kde byl Renault nazval silenou znackou
Renault laguna II 1.8 16v
Sestry: Renault twingo 1.2
pracovni : JD 8335R
opravoval sem pár rencků...je to šílená značka... i pažoutJon1 píše:taky netvrdim ze koncerny Škoda , WV , a dalsi sou sileny znacky tak se prosim nenavazet tohle ja nesnasim
jako pis si co chces a rikej si taky co chces ale ja mam v 18ti tretiho rencka a to 2krat R21 2.2 a jednou R9 1.7 a sem spokojen i na svuj vek je to dost dobry auto ale kazdy ma svuj nazor to je pravda
Renault laguna II 1.8 16v
myslim ze jsem jich opravoval vic a nic silenyho mi na nich nepripada... je to jenom o zvyku, kdyz jsem zvyklej na renaulty tak ti zas muzou prijit sileny hnisany a tak dale.. kazdej ma proste neco, jeden ma vychytany to a na hovno reseny tamto, druhej zase naopak ale rict o renaultu (nebo jakykoliv jiny automobilce) jako celku, ze je to silena znacka je projev mirne stupidityblázen píše:opravoval sem pár rencků...je to šílená značka... i pažoutJon1 píše:taky netvrdim ze koncerny Škoda , WV , a dalsi sou sileny znacky tak se prosim nenavazet tohle ja nesnasim
není..jen to majitelé nespolknou
no je mi to jedno, je fakt ze jsem uz vymyslel asi hodne nadavek pri opravovani renaultu, ale stejne tak u jinejch aut... ale je mi to jedno, hreje me pocit ze vam s tou svoji silenosti stejne skoro vsem ujedua za to ty pocity vzteku pri opravach stojejblázen píše:není..jen to majitelé nespolknou