Autorádio s LCD + GPS

Vše o muzice v autě - rady, postupy jak na to, možnost přidávat i fotky instalací.

Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan

Odpovědět
laky1985

Autorádio s LCD + GPS

Příspěvek od laky1985 »

Nemá někdo tip na autorádio 1DIN s DVD a vyjížděcím dotykovým 7" LCD monitorem, televizním tunerem a s dobrou GPS navigací (něco ve stylu TomTom, Garmin, Mio.., něco co bude ukazovat i do kterého pruhu se zařadit. Na značce mi nezáleží klidně made in China. Hlavně aby to splňovalo tyto požadavky a bylo to co nejlevnější. Klidně i tip na bazarové zboží. (pokud možno v černé barvě).

laky1985

Re: Autorádio s LCD + GPS

Příspěvek od laky1985 »

Má někdo zkušenosti s tímto rádiem?
http://auknet.cz/p87-dvd-autoradio-s-dv ... a-gps.html

Freeman_TKOZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Freeman_TKOZ »

Řeknu ti to takhle... pokud ti nezáleží na značce tak to je jedno... China je sice china, ale pokud si vybereš dobře prodejce, tak ti min. 2 roky vydrží díky záruce. Protože pokud by jsi chtěl nějaké kvalitní rádio s touto výbavou, tak jsi cenou úplně jinde. Jinak pro běžný poslech se to dá překousnout ;-). Pokud-li si však chceš dělat audio, měl by jsi pouvažovat nad kvalitnějším modelem na úkor ceny a počtu funkcí.

-BOSS-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -BOSS- »

určitě zvol kvalitnější jednotku.....bude vychytanější uživatelské rozhraní atp. Jinak navigaci si do toho můžeš nainstalovat, jako chceš.....(jakou si koupíš na kartě).
....motor začíná u 6-ti válců....

-BOSS-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -BOSS- »

PS: pokud si to kupuješ zejména kvůli dobré navigaci, nepodceňuj výši operační paměti, ať se ti neseká....takže zvolit kvalitnější jednotku asi stejně budeš muset.

petr18.vt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petr18.vt »

já ti mužu nabídnout audiovox 9310..ale bohužel bez navi

laky1985

Příspěvek od laky1985 »

A co by jste řekli na tohle? http://www.eonon.info/?p=productsMore&i ... -BLUETOOTH

Co tím myslíte kvalitnější jednotku? To jako něco od Alpine, Sony, Kenwood...
Jak třeba poznám u toho Enonu výši operační paměti? (bude se tam navigace sekat nebo ne?)

To autorádio bude pohánět jen 6 sériových repráků bez zesilovače. 2x výškáče, 2x středy a 2koaxiální reproduktory. V budoucnu možná vyměním výškové a středové reproduktory za Kicx GFQ 6.2. Ale pořád bez zesilovače.
Asi nejdůležitější bude pro mě ta navigace.

-BOSS-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -BOSS- »

nejde o koncové prvky (počet zesiků, repro a pod) - na tom ani moc nezáleží, to žádnou paměť neber :-) Pokud tam budeš chtít "vychytanou" navi jako třeba I go 8, potřebuješ větší operační paměť, budeš-li tam dávat nějakýho tomtoma, nemusíš mít nadstandardně vysokou operační paměť. Není-li uvedená v popisu, vznes dotaz u prodejce/výrobce....ale v manuálu/popisu to určitě najdeš.

Alfoun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alfoun »

Zdar. Dneska jsem na ebay koupil totok http://www.pioneer.co.uk/uk/products/ar ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Tak jsem zvedav jak to bude fungovat. :rock:
http://forum.corradoclub.cz
FB Corrado R32T
Corrado R32 turbo 509BHP/640NM
Yamaha YZF-R1 4XV 150hp

-BOSS-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -BOSS- »

dobrá volba....otázka, jak moc složité bude do toho dostat češtinu.....jinak OK

Fiku
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fiku »

chcci se zeptat jestli nemáte někdo zkušenosti s timto?? http://audio-video.sbazar.cz/bemi-bm-07 ... 75125.html" onclick="window.open(this.href);return false; jde mi o to,že chci aby to mělo usb vystup,ale na mnoha vyjížděčkách to spiš neni..nebo nevíte někdo o nějaké lepší??
Je:Škoda OI 1.9tdi 81kw Elegance,family caar:-)
Bylo:
VW Golf III Cabrio 2.0 16V 110kw->Red Power :))
Aprilia RS 125 30PS
Y.Aerox 15PS

-BOSS-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -BOSS- »

"Prodam uplne nove v krabici multimedialni radio do jakeho-koliv auta Bemi BM-07 s krabici, manualem, kabely, dalkou. Velky dotikovy display 7", AM/FM Reciever, Tv tuner, DVD Player, USB, MP4, iPOD conection, aux, Mosfet 4x50W, dolby digital. super. Zaruka 3 mesice."

když je to úplně nové, tak by ta záruka měla být delší ne?

Jinak tenhle model mi nic neříká a nic o něm nevím. Cena se i zdá vysoká, zkus ho stahnout dolů.

Fiku
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fiku »

ještě jinde jsem vyděl i za levnějc,ale jde mi o to jestli s tim nemá někdo nějakou z kušenost se značkou BEMi
Je:Škoda OI 1.9tdi 81kw Elegance,family caar:-)
Bylo:
VW Golf III Cabrio 2.0 16V 110kw->Red Power :))
Aprilia RS 125 30PS
Y.Aerox 15PS

Alfoun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alfoun »

-BOSS- píše:dobrá volba....otázka, jak moc složité bude do toho dostat češtinu.....jinak OK
Staci stahnout akorat manual v cestine. Pro ovladani a nastaveni neni pocesteni potreba
http://forum.corradoclub.cz
FB Corrado R32T
Corrado R32 turbo 509BHP/640NM
Yamaha YZF-R1 4XV 150hp

laky1985

Příspěvek od laky1985 »

-BOSS- píše:nejde o koncové prvky (počet zesiků, repro a pod) - na tom ani moc nezáleží, to žádnou paměť neber :-) Pokud tam budeš chtít "vychytanou" navi jako třeba I go 8, potřebuješ větší operační paměť, budeš-li tam dávat nějakýho tomtoma, nemusíš mít nadstandardně vysokou operační paměť. Není-li uvedená v popisu, vznes dotaz u prodejce/výrobce....ale v manuálu/popisu to určitě najdeš.
Chci se zeptat k tomuto autorádiu: http://www.eonon.info/?p=productsMore&i ... -BLUETOOTH" onclick="window.open(this.href);return false;

Prý má procesor Samsung 400MHz, Ram 2Gb, Rom 256Mb. Je to dost aby se navigace s IGO 8 nesekala?

-BOSS-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -BOSS- »

laky1985 píše:
-BOSS- píše:nejde o koncové prvky (počet zesiků, repro a pod) - na tom ani moc nezáleží, to žádnou paměť neber :-) Pokud tam budeš chtít "vychytanou" navi jako třeba I go 8, potřebuješ větší operační paměť, budeš-li tam dávat nějakýho tomtoma, nemusíš mít nadstandardně vysokou operační paměť. Není-li uvedená v popisu, vznes dotaz u prodejce/výrobce....ale v manuálu/popisu to určitě najdeš.
Chci se zeptat k tomuto autorádiu: http://www.eonon.info/?p=productsMore&i ... -BLUETOOTH" onclick="window.open(this.href);return false;

Prý má procesor Samsung 400MHz, Ram 2Gb, Rom 256Mb. Je to dost aby se navigace s IGO 8 nesekala?

Na téhle se ta navigace neseká, tenhle model znám a viděl sem na tom tu navi běhat....ani při 3D zobrazení budov a terénu se nesekala.....ale s tou RAM 2GB bych byl opatrnej a ověřil si to....zdá se mi to tochu moc u tohoto modelu ;-) Ale třeba se pletu, neznám parametry té jednotky

laky1985

Příspěvek od laky1985 »

Ten co mi psal ty parametry zřejmě zaměnil Ram paměť s pamětmi SD karty ta je tam napsaná že má 2GB. Důležitá je pro mě ta informace že se to neseká a to je hlavní.

Odpovědět

Zpět na „Autohifi“