Autorádio + repro do 2000 Kč - HELP
Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan
Autorádio + repro do 2000 Kč - HELP
Ahoj, poraďte mi pls do auta Dacia Sandero nejaké autorádio s CD i s reprákama do +- 2000 Kč. Vím není to moc, ale nějaký takový základ, aby to aspoň trochu hrálo.
Dík
Dík
Re: Autorádio + repro do 2000 Kč - HELP
http://www.autoradiahifi.cz" onclick="window.open(this.href);return false; ....tam zkus neco vybrat, ceny ma hodne dobry. Videl bych to spis na nejaky pouzity kvalitnejsi radio + novy repro.
Neni to pro me ale pro kamarada. A ten chce oboje novy.
Tak neco obycejnyho kdyz poradite...
Zkuste treba cenik na seznam.cz - Zbozi
Tak neco obycejnyho kdyz poradite...
Zkuste treba cenik na seznam.cz - Zbozi
To snad zvladnes taky, ne? Uprimne, nejaky repro 13cm aspon aby to hralo jsou treba tyhle http://www.autoradiahifi.cz/produkt/102 ... 3-2-).html , o levnejsich a zaroven lepsich nevim. Tudiz zbyva 1400Kc na radio...tak to snad nestoji ani Sencor. At si radsi chlapec nasetri a koupi neco lepsiho, tohle se neda nazvat ani kompromisem.
Naposledy upravil(a) SubTera dne 09 úno 2009 16:39, celkem upraveno 1 x.
přesně tak, i rádio za 2000,- je hodně málo.. raděj ať počká a našetří něco
-
- Kontaktovat uživatele:
za dvojku si může koupit leda tak Ipoda do uší....pořád mu to bude hrát líp, než nový rádio za dva litry (sencor apod.) 

....motor začíná u 6-ti válců....
To je blbost. Za dvojku jde koupit rádio JVC a to rozhodně žádný sajrajt není. Druhá věc je, že to nejde za tuhle cenu i s reproduktory.
-
- Kontaktovat uživatele:
All píše:To je blbost. Za dvojku jde koupit rádio JVC a to rozhodně žádný sajrajt není. Druhá věc je, že to nejde za tuhle cenu i s reproduktory.
aha, takže blbost to moc není, že?

all: ses trochu do toho zamotal.. a kvalitní rádio za dvojku neexistuje 

-
- Kontaktovat uživatele:
Midnite píše:all: ses trochu do toho zamotal.. a kvalitní rádio za dvojku neexistuje
Jj, ALL na to má ale jiný názor, tak třeba na moravě jsou jiný ceny

Asi byste měli začít číst co píšu. Jednak BOSS do té dvojky začal plést repráky (viz. můj předchozí příspěvek), druhak píšu jen to, že za dvohjku jdou koupit JVC-čka, kterážto rozhodně nejsou žádný sajrajt jako Sencor, Medion, Germany atd. Minimálně se jedná o seriózní výrobky seriózní značky a vím dost slušně o čem píšu. Je jisté, že kvalita zvuku a výbavy odpovídá ceně. Stejně by mě ale zajímalo čemu Midnite říká kvalitní rádio když jde do takhle absolutních výroků a podle čeho se kvalitní rádio pozná.
-
- Kontaktovat uživatele:
All píše:Asi byste měli začít číst co píšu. Jednak BOSS do té dvojky začal plést repráky (viz. můj předchozí příspěvek), druhak píšu jen to, že za dvohjku jdou koupit JVC-čka, kterážto rozhodně nejsou žádný sajrajt jako Sencor, Medion, Germany atd. Minimálně se jedná o seriózní výrobky seriózní značky a vím dost slušně o čem píšu. Je jisté, že kvalita zvuku a výbavy odpovídá ceně. Stejně by mě ale zajímalo čemu Midnite říká kvalitní rádio když jde do takhle absolutních výroků a podle čeho se kvalitní rádio pozná.
přečti si název vlákna, na které jsi odepisoval, emane

Neodepisoval jsem, Emane na název vlákna ale na tvůj příspěvek. Dá se to poznat jednak z mojí formulace ale i z toho, že moje reakce je hned pod tvým nesmyslenm, ve kterém zmiňuješ Sencor. Nevím jak jsi přišel na to, že reaguju na název. Asi si věci spíš domejšlíš než abys četl.
kvalitní rádio říkám tomu co má slušné funkce a slušnou kvalitu zvuku.. a v ceně 2 TIS. nemáš ani jedno..
Vidis a ted taky diskutujes v relaci radia do 2000Kc. On nepoptava hi-end radia. 3kova rada JVC s AUXem nebo Kenwood serie KDC s AUXem udela velmi dobrou sluzbu v tyhle relaci. To samy Pioneer DEH-2020MP, ktery taky ma AUX.Midnite píše:kvalitní rádio říkám tomu co má slušné funkce a slušnou kvalitu zvuku.. a v ceně 2 TIS. nemáš ani jedno..
A vo tom to je.
vo tom to je ze bych si radej nasetril neco navic a koupil neco lepsiho nez abych koupil za 2 litry zaklad.
Rádio bych dal například Alpine CDE-9870R http://revilohifi.cz/alpine-cde-9870r.html" onclick="window.open(this.href);return false; .. rozhodně lepší varianta než 2020MP, který nemá ani jeden výstup RCA..
výprodejové a jiné akce na autohifi http://www.revilohifi.cz/produkty-v-akci/
email: jkarlovsky@revilohifi.cz
tel.: +420777003124
email: jkarlovsky@revilohifi.cz
tel.: +420777003124
pasatak: nabizis radio s cenovym rozdilem 400Kc..taky umim poslat odkaz na radio za 2400 s RCA.
- fancarhifi
- Kontaktovat uživatele:
...SubTera...to jistě, ale ne s takovým zvukem...
a toto je jistě dobré doporučení...s Alpine souhlasím...

fancar: asi mate pravdu, ja sice zastavam nazor, ze Alpine driv bylo o necem jinym, ale vy se tim zivite, tak tomu asi vic rozumite. Prvni Alpine jsem mel v roce 2003 (CDE-7860R), za hodinu mi ji ukradli, tak jsem si sehnal jinou. Minuly rok jsem si koupil 9846R a byl jsem zklamanej.
- fancarhifi
- Kontaktovat uživatele:
..to je pravda...já mám CDA-9831...a podobný model už nemají v nabídce...a že nemá USB, BT a jiný blbosti, který rádio...dobrý rádio jen przní mi nevadí...mám ho kvůli zvuku
ta 9870 zahraje i na OEM repro...

fancar: BT, USB, AUX atp se zatim uspesne vyhybav. Mp3 nevypaluju, takze mi staci kvalitnejsi radio bez tehle fci. Nevis, jestli se da sehnat jeste radio bez mp3, ale nove? Nemam ny mysli Sencor, to vim, ze dela i bez mp3, ale treba Alpine.
- fancarhifi
- Kontaktovat uživatele:
...Alpine bohužel nedělá rádio bez MP3, ale Pioneer má loňské základní modely bez tohoto formátu...
Ja bych to videl na kvalitni ale starsi sony do 1500,- , mohu jen doporucit taky sem tak zacinal.
A za 500,- bych sehnal nejake slusne repro do dveri. Tim nic nezkazis a do budoucna je i starsi sonka dobre rozsiritelna o zesilovac + SW nebo zadni repro do plata.
Podle mne je to rozhodne to nejrozumejsi co muzes se 2000,- na Autohifi udělat!!! ( vlastni zkusenost )
A za 500,- bych sehnal nejake slusne repro do dveri. Tim nic nezkazis a do budoucna je i starsi sonka dobre rozsiritelna o zesilovac + SW nebo zadni repro do plata.
Podle mne je to rozhodne to nejrozumejsi co muzes se 2000,- na Autohifi udělat!!! ( vlastni zkusenost )

Kvalitni starsi SONY do 1500 si nejak neumim predstavit. Sam jedno pouzivam, tupejsi zvuk nez ma moje SONY (CDX-A250) ma uz jenom Sencor.Do 1500Kc se da sehnat jety Pio, Clarion, ktery je zvukove jinde...ale na druhou stranu musim rict, ze mi to staci, ale "kvalitnimL bych to nenazyval.
SubTera píše:Kvalitni starsi SONY do 1500 si nejak neumim predstavit. Sam jedno pouzivam, tupejsi zvuk nez ma moje SONY (CDX-A250) ma uz jenom Sencor.Do 1500Kc se da sehnat jety Pio, Clarion, ktery je zvukove jinde...ale na druhou stranu musim rict, ze mi to staci, ale "kvalitnimL bych to nenazyval.
Tak zalezi na co si to napojil ?
- prohifi.cz
- Kontaktovat uživatele:
Kdyby byl zajem, mel bych Kenwood tusim 3037AY (cervene podsvetleni), hrane asi 3 mesice, stav noveho. Rekneme za 1500 Kc vcetne postovneho, da se na to napsat i doklad a zaruka 24 mesicu od data prodeje.
Slo by najit i nejake slusne koaxy cca za 1000 Kc. Sice to neni 2000 Kc, ale je to 2500 Kc, coz uz neni tak vzdalene. Zvukove me ten Kenwood hodne potesil - jak zvuk CD, tak i tuneru.
Slo by najit i nejake slusne koaxy cca za 1000 Kc. Sice to neni 2000 Kc, ale je to 2500 Kc, coz uz neni tak vzdalene. Zvukove me ten Kenwood hodne potesil - jak zvuk CD, tak i tuneru.
An_Dre: aha, netusil jsem, ze se kvalita radia vylepsuje reprakama