alfa styling
- AR166
- Kontaktovat uživatele:
Re: alfa 166 styling
Jaké ET mají ta tvá kola? Mám na jaro nakoupený ET 35, 10j x19". Zatím jsou bez gum. Snad tam vlezou s gumama 235x35.. Jinak auto máš hooodně good. 

www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen) 

mc-otka píše:Venca146 píše:Mate to moc pekne - konecne taky nekdo pochopil ze existuji i jina auta nez koncern, BMW a Honda (nic proti nim) a pustil se do Alfy a jeste k tomu do 166 ktera toho fakt moc nepotrebuje. Jinak s tema doplnkama je to bohuzel tak jak to je - je toho malo a kdyz uz neco je tak to stoji raketu. Koupil bych predni lizatko od Novitecu, odstranil znak z vika kufru a to je tak vsechno co bych udelal - mozna si jeste pohral s tema svetlama. Jinak samozrejme podvozek a kola.
máš to taky pěkné hlasoval jsem pro tebe když jsi byl v anketě auto mněsíce :O)
jj to vim ze jsi pro me hlasoval a dekuju

Fiat Marea Weekend 1,9 JTD 81kW (daily)
Alfa Romeo 146 2.0 16V Turbo (in progress)
Alfa Romeo GTV 3.0V6 24V Edizione Sportiva (funny)
Cuore Sportivo
Cuore Sportivo
AR166 píše:Jaké ET mají ta tvá kola? Mám na jaro nakoupený ET 35, 10j x19". Zatím jsou bez gum. Snad tam vlezou s gumama 235x35.. Jinak auto máš hooodně good.
a jéé další pacient já mám et 3O mám je uplně zárověn z blatníkama,jaký kola jsi koupil.jinak 1O palcu to je brutalita nahod fotku kola.
jinak ty pneu budeš mít brutalně do ačka na 235 aby to bylo v rovině je tak 8,5 palce já mám 9 palcu a 235/35 a už jsou pneu dost do ačka :O)
ale stejnak širší pneu už bystam asi nedal mně to všude vycházi na milimetry
Nějaký nový fotky zvednutej zadek o 30mm už nedrhne :O)
- Přílohy
-
- 1.jpg (84.55 KiB) Zobrazeno 2243 x
-
- 2.jpg (28.4 KiB) Zobrazeno 2242 x
Venca146 píše:mc-otka píše:Venca146 píše:Mate to moc pekne - konecne taky nekdo pochopil ze existuji i jina auta nez koncern, BMW a Honda (nic proti nim) a pustil se do Alfy a jeste k tomu do 166 ktera toho fakt moc nepotrebuje. Jinak s tema doplnkama je to bohuzel tak jak to je - je toho malo a kdyz uz neco je tak to stoji raketu. Koupil bych predni lizatko od Novitecu, odstranil znak z vika kufru a to je tak vsechno co bych udelal - mozna si jeste pohral s tema svetlama. Jinak samozrejme podvozek a kola.
máš to taky pěkné hlasoval jsem pro tebe když jsi byl v anketě auto mněsíce :O)
jj to vim ze jsi pro me hlasoval a dekuju. No ted pres zimu mam interier u calounika a budu predelavat predni cast - jiny naraznik - lehce upravena a zahlazena serie. To co tam mam ted uz se mi nelibi.
ten předek bych možná tak nechal libi se mi má to něco do sebe.ale hlavně at se líbí tobě

- AR166
- Kontaktovat uživatele:
Snad se mi tam vejdou.. Zatím mám seriovej podvozek, ale koukám po pružinách se snížením 40/20
- Přílohy
-
- 5x108.jpg (159.6 KiB) Zobrazeno 2219 x
www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen) 

- AR166
- Kontaktovat uživatele:
Mají na rubu vyražené logo Aston Martin. 

- Přílohy
-
- 16-09-08_1548.jpg (27.54 KiB) Zobrazeno 2218 x

- mr.modena
- Kontaktovat uživatele:
tenhle thread tu dlouho chyběl. Velké díky za něj!
Doufám, že se brzy budu moct zařadit vedle vašich krásek.
Já osobně preferuju faceliftovanou verzi, narozdíl od většiny (podobně to mám s AR147). Dělá mi docela radost, že už se dostává do zajímavějších cenových relací....
Doufám, že se brzy budu moct zařadit vedle vašich krásek.
Já osobně preferuju faceliftovanou verzi, narozdíl od většiny (podobně to mám s AR147). Dělá mi docela radost, že už se dostává do zajímavějších cenových relací....
>> Czechferrari.cz <<
>> Advokátní kancelář Mgr. Jaroslav Hanus <<
>> Advokátní kancelář Mgr. Jaroslav Hanus <<
co jsi dal za pružiny dozadu?
Škoda Octavia Combi - limited edition Style
Alfa Romeo 166 - full luxury packet & lowrider packet
Fiat Punto GT - 1,4 turbo
hm hoši pěkný oba dva nevím co dodat :O) oboje kola pěkný.jinak když tam budou kola 19 tky tak bez snížení to bude jak koza
jinak je to zvedlý podložkama specialnima na doladění podvozku.nevím název cena nějak 300kč za kus.
jinak pro všechny tady ta sekce je pojmenovaná alfa 166 styling ale hazejte sem všichni fotky alfic je jedno jestly malá nebo velká a nebo jestly stará nebo nová
jinak je to zvedlý podložkama specialnima na doladění podvozku.nevím název cena nějak 300kč za kus.
jinak pro všechny tady ta sekce je pojmenovaná alfa 166 styling ale hazejte sem všichni fotky alfic je jedno jestly malá nebo velká a nebo jestly stará nebo nová

[quote="Brian"]něco z dneška .. zatím na zimákách..
a kola o kterým trochu přemýšlím... spíše ty rsw ale
ty rsv jsou hezčí podle mně jsou skoro stejný jak moje akorákt bez límce

a kola o kterým trochu přemýšlím... spíše ty rsw ale
ty rsv jsou hezčí podle mně jsou skoro stejný jak moje akorákt bez límce
AR166 píše:Mají na rubu vyražené logo Aston Martin.
sundej tu chromovou spz :O)
- AR166
- Kontaktovat uživatele:
Pujde.. 

link nějakej by byl? nebo nějaký info o nich? možná by to vyřešilo můj problém s předkem.. klidně SZ, díkymc-otka píše: jinak je to zvedlý podložkama specialnima na doladění podvozku.nevím název cena nějak 300kč za kus.
je to něco jak toto bylo to někde v akci za uplně jinej peniz nevim zkusím ještě pohledat na netu je to něco jak toto
http://www.autofashion.cz/zbozi/produkt ... u-2ks.html" onclick="window.open(this.href);return false;
nebo třebas by stačilo dát jenom dorazi možná by to v tvém připadě bylo lepší auto by mnělo stejnou výšku jen by to nedovolilo tolik properovat težko říct mně by dorazi nepomohly protože mi kola lezou hodně ven.ale u tebe by to třebas stačilo
http://www.autofashion.cz/zbozi/produkt ... u-2ks.html" onclick="window.open(this.href);return false;
nebo třebas by stačilo dát jenom dorazi možná by to v tvém připadě bylo lepší auto by mnělo stejnou výšku jen by to nedovolilo tolik properovat težko říct mně by dorazi nepomohly protože mi kola lezou hodně ven.ale u tebe by to třebas stačilo
Naposledy upravil(a) mc-otka dne 03 bře 2009 00:27, celkem upraveno 1 x.
Re: alfa styling
přejmenovno z alfa 166 styling na alfa styling takže mužete se všichni přidat kdo máte alfice vkládat nějaký aktualni noviny co je nového atd 

kurna ta je pěkná
- Přílohy
-
- pv_CuoreSportivo.ch_2006_032.jpg (60.91 KiB) Zobrazeno 2159 x
-
- pv_CuoreSportivo.ch_2006_031.jpg (70.61 KiB) Zobrazeno 2158 x
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To je nejakej ten tovarni set spoileru ne? Krasa 

BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
BMW M3d2 Touring
je to kit od zendru ale dal sem obědnat jako tovarní že už stím auto přišlo.ARV6 píše:To je nejakej ten tovarni set spoileru ne? Krasa
ceny opravdu lidové viz: http://tuning.autodoplnky.cz/spoilery-zender/?smid=111" onclick="window.open(this.href);return false;
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Podle mne je to nej volba, skoda tech cenovekmc-otka píše:je to kit od zendru ale dal sem obědnat jako tovarní že už stím auto přišlo.ARV6 píše:To je nejakej ten tovarni set spoileru ne? Krasa
ceny opravdu lidové viz: http://tuning.autodoplnky.cz/spoilery-zender/?smid=111" onclick="window.open(this.href);return false;
Jinak akt. foto , predek snizenej

BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
kurna po letech krasavice :O) mně čeká přední náprava zima byla hrozná a aji na zimních kolech to dostalo pěkně zabrat.hold ty cesty hruuuza.ty jsi takovej odbornik mysliš že by na 166tce vypadaly dobře přední světla na černo snad na všech alfách to vypadá suprově.ARV6 píše:Podle mne je to nej volba, skoda tech cenovekmc-otka píše:je to kit od zendru ale dal sem obědnat jako tovarní že už stím auto přišlo.ARV6 píše:To je nejakej ten tovarni set spoileru ne? Krasa
Jinak akt. foto , predek snizenejDelam komplet repas, momentalne bez zadni napravy
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
mc-otka píše: mysliš že by na 166tce vypadaly dobře přední světla na černo snad na všech alfách to vypadá suprově.
Myslim ze na tmavym aute to bude urco pekny

Jinak co sem cetl tak na 166 se svetla dost blbe rozebiraj (?)
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
ARV6 píše:mc-otka píše: mysliš že by na 166tce vypadaly dobře přední světla na černo snad na všech alfách to vypadá suprově.
Myslim ze na tmavym aute to bude urco peknyChtelo by to pro jistotu zkusit lehce VT
Jinak co sem cetl tak na 166 se svetla dost blbe rozebiraj (?)
no to nevím ale na 156 tce šly vytáhnout světla bez demontáže blatníku a tady nevím jestly to pujde.
ten předek bych možná tak nechal libi se mi má to něco do sebe.ale hlavně at se líbí tobě
[/quote]
No to je pravda - ma to neco do sebe ale precejen uz to mam na aute dlouho tak na tom hledam chyby
. Pri pohledu zepredu vypada pekne ta protahla maska ale pri pohledu z boku uz to tak slavne neni - ten naraznik ma dlouhy previs a to "jakoby" lizatko co je dole tvori takovy "predkus a to auto to opticky zvysuje, navic je tam jeste ten "schod"... Pri pohledu z boku to vypada pri nejmensim divne. Chci se vratit k seriovemu predku a trochu ho upravit (taky tam chci zpet mlhovky co tam puvodne byly). Takze jsem z Nemecka objednal predni spojler MS Design ktery napasuju na origo naraznik a vsechno to posleze zahladim aby to vypadalo jako z jeden kus. Kapota a maska zustane origo.

No to je pravda - ma to neco do sebe ale precejen uz to mam na aute dlouho tak na tom hledam chyby

Cuore Sportivo
Cuore Sportivo
Venca146 píše:ten předek bych možná tak nechal libi se mi má to něco do sebe.ale hlavně at se líbí tobě

jasně chápu chceš jit decentnější cestou tak pak pošly foto :O)
jasně chápu chceš jit decentnější cestou tak pak pošly foto :O)[/quote]mc-otka píše:Venca146 píše:ten předek bych možná tak nechal libi se mi má to něco do sebe.ale hlavně at se líbí tobě
No to je pravda - ma to neco do sebe ale precejen uz to mam na aute dlouho tak na tom hledam chyby. Pri pohledu zepredu vypada pekne ta protahla maska ale pri pohledu z boku uz to tak slavne neni - ten naraznik ma dlouhy previs a to "jakoby" lizatko co je dole tvori takovy "predkus a to auto to opticky zvysuje, navic je tam jeste ten "schod"... Pri pohledu z boku to vypada pri nejmensim divne. Chci se vratit k seriovemu predku a trochu ho upravit (taky tam chci zpet mlhovky co tam puvodne byly). Takze jsem z Nemecka objednal predni spojler MS Design ktery napasuju na origo naraznik a vsechno to posleze zahladim aby to vypadalo jako z jeden kus. Kapota a maska zustane origo.
jj chapes dobre

Cuore Sportivo
Cuore Sportivo