Závody Brno
Závody Brno
Zdar, chtěl by se někdo proletět po Brně, až se zlepší počasí? Jak je to letos se srazy u hřbitova? Dá se tam něco domluvit, a omrknout protivníky?
Kára je Volvo V70 D5(163k), dá se s tím vůbec něco dokázat? Díky za odpověď.
Kára je Volvo V70 D5(163k), dá se s tím vůbec něco dokázat? Díky za odpověď.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Závody Brno
a jeje, brněnský Pipo. Btw od 16.4. jsou jízdy na okruhu. Nebude to lepší tam?
|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|
Na okruhu se nestanu králem Streetracingu Něco o tom hřbitovu by nebylo? Notak Brňáci!
- Mirek-200sx
chlape, moc se divas na televizi
A propo i kdyby, tak se 160konovym volvem toho moc nepredvedes..
A propo i kdyby, tak se 160konovym volvem toho moc nepredvedes..
In progress: Nissan 260SX S13 Spec-R Twin Turbo
Project car #1: Nissan Primera P10 GT (SR20VE I in progress)
Project car #2: Nissan Primera P10 4x4 rv.92 SR20Di (SR20DET/VET
Daily car: Škoda Felicia II 1.6i rv.98
já se radši nehlásím, nějak mi to nejede
btw ten hřbitov, nikdo to neogranizuje od určitých dob, je to jen o tom jestli je pěkně a jak se kdo s kým domluví... ale jsou lidi kteří tam jsou i v dešti nebo v mrazu ale už se venku otepluje, tak se tam určitě někdo objevuje už...
btw ten hřbitov, nikdo to neogranizuje od určitých dob, je to jen o tom jestli je pěkně a jak se kdo s kým domluví... ale jsou lidi kteří tam jsou i v dešti nebo v mrazu ale už se venku otepluje, tak se tam určitě někdo objevuje už...
NoRisk NoFun Tuning - TUNE YOUR LIFE
www.NRNF.cz
www.NRNF.cz
bacha, v brne bude nebezpečnoPipan píše:Na okruhu se nestanu králem Streetracingu Něco o tom hřbitovu by nebylo? Notak Brňáci!
jak bylo receno : hrbitov nikdo neorganizuje, leda musis prijet
a nekoho vyzvat, ale udelate pruser a kvuli takovym šuldům jak jsi ty zase budou vsechny hazet do jednoho pytle a "hlidat" cajti za rohem jen co vyjede auto s naznakem tuningu do ulic !!! i tak maj UHčka uz svoji povest.
tyhle kecy hecy fakt miluju
ps: anebo dostal horkej ridicak a haze machry !
moje šPunto, muj život
můžete mi říct kdy to bývá obvykle? ve čtvrtek?
btw není to jen o koních, taky je to o odhodlání, nedostatku sebekritiky, nerespektu k životu ostatních
ale komu z papírů necáká barva, ten už se bojí
a já jsem magor,dal jsem koleno na motorce po 750km,takže u mě to není z filmů,ale čistá realita,jak často bývá, že někdo závodí, já toho slyšel plno, ale většina budou kecy jako vždy, má někdo nějaké zkušenosti?
a na Volvo neplivejte, je to nejbezpečnější auto
btw není to jen o koních, taky je to o odhodlání, nedostatku sebekritiky, nerespektu k životu ostatních
ale komu z papírů necáká barva, ten už se bojí
a já jsem magor,dal jsem koleno na motorce po 750km,takže u mě to není z filmů,ale čistá realita,jak často bývá, že někdo závodí, já toho slyšel plno, ale většina budou kecy jako vždy, má někdo nějaké zkušenosti?
a na Volvo neplivejte, je to nejbezpečnější auto
- Mirek-200sx
Jo mas vlastne pravdu, to je na zavodeni ta nejdulezitejsi vlastnost...nezalezi jaky to ma jizdni vlastnosti a vykonove parametry...dulezity je aby to bylo bezpecny, pak uz se hrnou pohary jak na bezicim pasu . Lidi zvedaji vykon, kupuji podvozky, brzdy a pritom staci koupit volvo...tupci.Pipan píše: a na Volvo neplivejte, je to nejbezpečnější auto
Kdybys byl zavodnik jak rikas, nebudes mit v trenkach z okruhu. Ukaz se na okruhu, tam muzes jet na plno a ukazat co umis ty a auto....v provozu saskuje jen debil.
Edit: Ted me napada, kdyz jsi takovej magor jak pises, proc si kupujes tak bezpecny auto? bojis se?
Naposledy upravil(a) Mirek-200sx dne 10 bře 2009 20:26, celkem upraveno 1 x.
volvo je marný na okruh,i Rko
- Mefistisko
dojeď s tim Volvem 4. 4. na okruh na Renocar a uvidíš jak tě vyškolím s 80 koňama takovej typan jako ty de v 3 zatáčče do kačírku
UBER NA PLNEJ PLYN
minulost: MAZDA 323 BG 1.4 16V
současnost: Seat Leon TDI původně 66kw teď 1??
minulost: MAZDA 323 BG 1.4 16V
současnost: Seat Leon TDI původně 66kw teď 1??
to auto je mamky, já ho nevybíral
a ta bezpečnost...ta závody nevyhrává, ale při nehodě pokud není rám tak je většina aut nanic
na okruh se s tím bojím, právě protože to není moje a tam bych s kombíkem asi těžko měl šanci
chce to našetřit na starou RS4, to je kombík co natrhne prdel všemu
P.S. motorku prodám, tam to zašlo až moc daleko, trefovat metrovou mezírku mezi předjížděné a protijedoucí auto v zatáčce je až moc
P.P.S. z toho Renocaru by mě nevyhodili? jestli ne, tak by se to snad nějak zařídilo...
a ta bezpečnost...ta závody nevyhrává, ale při nehodě pokud není rám tak je většina aut nanic
na okruh se s tím bojím, právě protože to není moje a tam bych s kombíkem asi těžko měl šanci
chce to našetřit na starou RS4, to je kombík co natrhne prdel všemu
P.S. motorku prodám, tam to zašlo až moc daleko, trefovat metrovou mezírku mezi předjížděné a protijedoucí auto v zatáčce je až moc
P.P.S. z toho Renocaru by mě nevyhodili? jestli ne, tak by se to snad nějak zařídilo...
-
- Kontaktovat uživatele:
lidi kteří se potřebují vychloubat jak jezdí,co kdy kde dokázali ( metrová mezírka při předjížďení.. ) nebudou moc dobrými řdiči..
ale jestli ti je 15let,tak tě chápu.. jestli víc,tak je to smutný co tady píšeš
ale jestli ti je 15let,tak tě chápu.. jestli víc,tak je to smutný co tady píšeš
QUATTRO 309 kW
ty voe pipan, tvůj poslední příspěvek mě trochu rozsekal...
nechcu se do tebe navážet ani tě soudit, neznám tě, ale to jak na mě působíš... radši no comment
btw, luke.bean: co ty v "brně" ?
... no to se máš čím chlubit a metrovou mezírku při předjíždění na motorce, to je opravdu na poklonu...to auto je mamky...
nechcu se do tebe navážet ani tě soudit, neznám tě, ale to jak na mě působíš... radši no comment
btw, luke.bean: co ty v "brně" ?
www.NRNF.cz
www.NRNF.cz
Já do toho jdu. Máš dost peněz na street race?
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
jestli bereš to TDI na obrázku tak domluveni, jestli jsi fízl, tak si dělám srandu a nikdy jsem pravidla neporušil
jinak asi takhle prvně bych začal tak na 500, pak klidně víc, ale přes pět litrů asi nejdu, ne, ze začátku
P.S: Jyrgen co tvoje svědomí na ten tvůj podpis: norisknofuntuning, vždyť tu hájíš prakticky dodržování pravidel, že ta tvá mazda víc než 130 neumí
jinak asi takhle prvně bych začal tak na 500, pak klidně víc, ale přes pět litrů asi nejdu, ne, ze začátku
P.S: Jyrgen co tvoje svědomí na ten tvůj podpis: norisknofuntuning, vždyť tu hájíš prakticky dodržování pravidel, že ta tvá mazda víc než 130 neumí
Máš strach z policie?Pipan píše:jestli bereš to TDI na obrázku tak domluveni, jestli jsi fízl, tak si dělám srandu a nikdy jsem pravidla neporušil
Start - 1.500,- každé další kolo + litr !
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
- Mirek-200sx
nema....je to prece magor...navic ma volvo..bezpeci samo...NO FEAR
Strach z policie mám, kdo by neměl, napiš mi na icq, je to 196-528-431, domluvíme se
Buď jsi správnej street racer a máš pro strach uděláno, nebo ne. Stačí říct, podle toho se dá zařídit..
Strach z policie ne, ale strach, že mi seberou řidičák, že budu platit? To ano, nechci zase jezdit tramvají...
- Fáboš
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ježiš dejte mu někdo ban
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er
[url]http://www.getphoto.cz
[url]http://www.getphoto.cz
A co svoboda projevu? A na základě kterého pravidla fóra???
moje svědomí je v pořádku, mám ho čistý, i v návaznosti na můj podpis - btw odkazuje na web, kdyby sis nevšiml.Pipan píše:P.S: Jyrgen co tvoje svědomí na ten tvůj podpis: norisknofuntuning, vždyť tu hájíš prakticky dodržování pravidel, že ta tvá mazda víc než 130 neumí
a o pravidlech sem neřekl ani slovo, jen si myslím že závodit s máminým volvem není nic světabornýho. a k motorkám se vyjadřovat nebudu, přece jen to není "moje liga".
ale jedno nechápu... jakáý moje mazda??? já žádnou nemám, to si nějak pleteš kdo co píše, mazdu má Mefistisko
www.NRNF.cz
www.NRNF.cz
och och
Promiň, blbě jsem si to přečetl, tak je to na toho rádoby Mefista
Taky se tady lochčím
Taky se tady lochčím
prosim brnaky, muze si ho nekdo nekde odchytnout a dat mu silene moc do budky, nebo bude muset dojet nekdo z prahy ???
kvuli takovejm idiotum potom maj problemy s policii i ostatni... dekuju...
Nebo poslat tenhle post mamince na mejla... by mu zatrhla kapesny
kvuli takovejm idiotum potom maj problemy s policii i ostatni... dekuju...
Nebo poslat tenhle post mamince na mejla... by mu zatrhla kapesny
NICK SEM PRESTAL POUZIVAT, ADMINI NEREAGOVALI NA PROZBU O ZMENU TAK MAM NOVEJ NICK MARKUS(bez toho vt), TAKZE PROSIM SZ PSAT NA NOVEJ NICK
blbosti si řeš na četu
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK