wesly.TDI píše:koženou bych nechtěl, si na to lehneš v létě jak bude 40C jen v trenclách a budeš se divit
nikdy jsem jinou než koženou neměl a tento problém jsem nezažil tak nevím na čem sis pařil pytel ty a s těma tvojema kilama se teda musíš v létě potit jako prase.
VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg
Hlavně dávej bacha při koupi na povrchovou úpravu nábytku.
Ja jsem si koupil s orfy nábytek BLACK RED WHITE za 20 000 a jak jsem na něj položil aroma lampu tak se mi propálil do té TAPETY otisk
(mám teď na nábytku takové vybledlé kolečko kde ta aromalampa stála). Jak to zjistila moje drahá polovička tak mě málem zabila
Ale ono je to v dnešní době skoro všechno potáhnute tou folii a ne kvalitnim laminem.
Diagnostika vozidel pomocí VAG-COM 14.10.0 HEX-CAN
Čtení/mazání závad, zjišťování závad, nastavování komfortních funkcí
(dojezd oken, denní svícení, alarm, bluetooth...).
elyod píše:BLACK RED WHITE jsou hlavně poláci a ti kvalitní nábytek moc nedělají a místo lamina používají skoro papír.
No jo ale ikea, europameble, sconto atd používaji tu stejnou folii co BRW. Když se koukneš do letaku tak skoro vždy tam je napsane ,,povrchová uprava: folie''
Diagnostika vozidel pomocí VAG-COM 14.10.0 HEX-CAN
Čtení/mazání závad, zjišťování závad, nastavování komfortních funkcí
(dojezd oken, denní svícení, alarm, bluetooth...).
jj bazen pasel v pizdu
jinak uvazuju ze misto te zlute tam dam bilou, nebo to necham uz tak a premaluju tak za 2 roky....nebo aspon spodek toho krbu dam do nejake prirodnejsi barvy, je to takove divne
AUTODÍLY SIEN Bohumín skype: autodily_sien_bohumin
775233340, 773334818
Jak jsou ty drevene dvere tak tam je sauna (ktera uz nebyla zapla tak 5 roku) mimochodem tam melo byt povodne umyvadlo atd, ale nakonec jsem ji tam nechal. Bazen byl napusteny vseho vsudy 3x za 25 roku.....takze jsem to vyuzival jen jako sprchovy kout
AUTODÍLY SIEN Bohumín skype: autodily_sien_bohumin
775233340, 773334818