P.S.:psat uz sem nic nechtel,hadat sem se nechtel,ale nektery keci jsou fakt k smichu
FubuTomas píše:LadyImagine:Chvily cist tovoje žvejky je fakt mazec,takze kdyby tam byl nakej srac vozralej,co jezdi v BMW M3 tak atomaticky patri M3 do kopriv jo?Fakt mazec,tvoje logika a premejsleni je lepsi nez ten zadek v avataru.A kdyz jsi tak chytra a autum tak rozumis,kolik ma ta tvoje honda valcu?A ventilu?Kolik se tam vejde litru oleje?To jsou zakladni veci,mela by jsi se radsi drzet u sporaku![]()
![]()
![]()
P.S.:psat uz sem nic nechtel,hadat sem se nechtel,ale nektery keci jsou fakt k smichu
dovolím si ještě jednu poznámku - takže mam nový 21 let starý auto ? To mi těšígizmi píše: Auto na ktere se nemusi sahnout = nove auto, nikoliv 25let veteran..takze nechapu kde tohle beres..
Takže znova, nový auto je nový auto a starý je starý a jestli nevíš, jak to poznat, podívej se na rok výroby. Můžeš si o auto pečovat jak chceš, ale roky plynou a auta stárnou ať chceš nebo nechcešMATTESS píše:LadyImagine : nee, to Ty jsi to nepochopila. Protože ani nevíš, jak může vypadat starý auto, když je o něj pečováno
Přesně tuhle reakci jsem čekal. Ještě jsi málo viděla
Asi jste museli na Hondě udělat dost věcí, pokud máš takový pohled. Já jen čistím a jezdím. O morálním stárnutí nic nepíšu, to sem nepleťLadyImagine píše:Bylo to myšleno tak, že na nové auto se sáhnout nemusí. Na veterána ano, protože nikdy nebude jakoby sjel z linky, žeeee![]()
To sice máš, ale je otázka zda i něco v ní - zatím to tak nevypadá a buď ráda, že Tě nazval MATTESS kikinou. Taky mohl použít samičku od toho čím jsi mě Ty nazvala na straně dvě a myslím si, že by to bylo výstižnější.LadyImagine píše:Já se nikoho nezastávam, jesli sis nevšim, mam totiž svojí hlavu