Nebo by mě to někdo nalepil?

no jako myslím boční samozřejměR4ms3S píše:má to cenu si to tam nechat nalepit
Boční bys možná jakš takš dal, ale zadní vůbec![]()
S jejich prací jsem spokojen
Já to chápu, ale ber to tak, že je to prostě ruční práce a občas se může stát, že se něco nepodaří. Co mi Michal říkal, tak na Tvým autě to bylo trošku náročnější. Každopádně buď rád, že se k tomu Michal postavil jako chlap a danou věc uvede do pořádku, vím i o firmách, kde by se veškerou vinu snažili hodit na Tebe, že jsi s tím špatně manipuloval a neuhádal by jsi nicSnowfox píše:Nikde jsem nerekl na tuhle firmu jediný špatný slovo...jenom jsem se ozval mezi tu chválu že jsem asi vyjímka a že se me udelali bublinky...sem se nekde potreboval![]()
![]()
![]()
Ti dává provize s kšeftu, že ho tak hájíš? Posrat to snad může i profík ne? Jsme jenom lidi a i mistr tesař se někdy utne. Kluk jen napsal, že je vyjímka a ty hned děláš jako by to byla tvoje firma. Nechápu. Chybu může udělat každej...SPEEDY píše:Já to chápu, ale ber to tak, že je to prostě ruční práce a občas se může stát, že se něco nepodaří. Co mi Michal říkal, tak na Tvým autě to bylo trošku náročnější. Každopádně buď rád, že se k tomu Michal postavil jako chlap a danou věc uvede do pořádku, vím i o firmách, kde by se veškerou vinu snažili hodit na Tebe, že jsi s tím špatně manipuloval a neuhádal by jsi nicSnowfox píše:Nikde jsem nerekl na tuhle firmu jediný špatný slovo...jenom jsem se ozval mezi tu chválu že jsem asi vyjímka a že se me udelali bublinky...sem se nekde potreboval![]()
![]()
![]()
Bohužel tak to u nás chodí, takže si myslím, nemáš nač stěžovat, snad jen pár zbytečně strávených hodin opravou
Žádný provize Z kšeftu mi nedává a jestli sis přečetl, co jsem napsal, tak nechápu tuhle Tvoji reakci.MComb píše:Ti dává provize s kšeftu, že ho tak hájíš? Posrat to snad může i profík ne? Jsme jenom lidi a i mistr tesař se někdy utne. Kluk jen napsal, že je vyjímka a ty hned děláš jako by to byla tvoje firma. Nechápu. Chybu může udělat každej...SPEEDY píše:Já to chápu, ale ber to tak, že je to prostě ruční práce a občas se může stát, že se něco nepodaří. Co mi Michal říkal, tak na Tvým autě to bylo trošku náročnější. Každopádně buď rád, že se k tomu Michal postavil jako chlap a danou věc uvede do pořádku, vím i o firmách, kde by se veškerou vinu snažili hodit na Tebe, že jsi s tím špatně manipuloval a neuhádal by jsi nicSnowfox píše:Nikde jsem nerekl na tuhle firmu jediný špatný slovo...jenom jsem se ozval mezi tu chválu že jsem asi vyjímka a že se me udelali bublinky...sem se nekde potreboval![]()
![]()
![]()
Bohužel tak to u nás chodí, takže si myslím, nemáš nač stěžovat, snad jen pár zbytečně strávených hodin opravou
SPEEDY píše:Já vím, že jsi s ním domluvenej. Avšak stále nechápu, proč tu firmu tady pomlouváš?