Chlape, vím že když nejsou many tak je to horší ale i s málo penězma uděláš divy...Kup pěkný kola a hoď to na k zemi...budeš moc spokojenej a překvapenej jak tato úprava auto změní.
Fiesta píše:Chlape, vím že když nejsou many tak je to horší ale i s málo penězma uděláš divy...Kup pěkný kola a hoď to na k zemi...budeš moc spokojenej a překvapenej jak tato úprava auto změní.
pruziny bych tam dal rad..musim setrit...a kola snad se nejaky casem seženou...ale diky
Mondeo MK I 1.8 TD....neni to rychlá kára ale mam ji rád
Breakthru píše:max těch 16" na todle.Ikdyž tydle vypadaj hezky, když se vyleštěj, tak by to byla docela machrovinka, ačkoliv by se spíš hodily na sierru.....
ja mam rad tadycty oldschooly hehe....ale na fotce vypadaj fakt na prd ale ve skutecnosti je to jiny....no vylestit je chci aspon na sezonu uvidim
ale tak lepsi nez ty 14 co jsem tam mel:D
no, todle je klasika, co se dávala na fordy.Já bych to taky neprznil ničím jiným.Pro mě jsou prostě nelepší takový scorpio, sierra a mondeo, po čem koukám....Akorát to enduro nebo jak se říká tomu 1.8TD, bych nechtěl.Otec má 1.8 Zetec a s tím je moc hezký povoženíčko.Navíc tydle diesely moc nevydržej...
Breakthru píše:no, todle je klasika, co se dávala na fordy.Já bych to taky neprznil ničím jiným.Pro mě jsou prostě nelepší takový scorpio, sierra a mondeo, po čem koukám....Akorát to enduro nebo jak se říká tomu 1.8TD, bych nechtěl.Otec má 1.8 Zetec a s tím je moc hezký povoženíčko.Navíc tydle diesely moc nevydržej...
no kdyz to vyjde tak se casem predela na benzin hehe typek mi chce prodat zbourany jednickovy benzina takze by se udelal repas celýho motoru postupne a byl by jak novej a dal by se tam a všechno by se předelalo....mam rad takovyhle kary jak si napsal SIERRA, SCORPIO a MONDEO
Je videt, ze na aute poctive makas, kola co si dal jsou v poradku, 1000000000x lepsi nez plechace kamaradicku
Btw. ale ty reci o chud. studentovi taky jsem studoval, ale makal jsem jak barevnej od nevidim do nevidim a koupil jsem si e38 ve 20letech (tenkrat....)takze nebrec a zarob penaze
DOEMIXXX píše:Je videt, ze na aute poctive makas, kola co si dal jsou v poradku, 1000000000x lepsi nez plechace kamaradicku
Btw. ale ty reci o chud. studentovi taky jsem studoval, ale makal jsem jak barevnej od nevidim do nevidim a koupil jsem si e38 ve 20letech (tenkrat....)takze nebrec a zarob penaze
ja makam poctive skoro kazdy vykend ale tak postupne to jde.....hlavne jeste jezdim na BMX takze to je dalsi starost...ale jinak diky moc....no ted to vidim tak ze tenhle tejden by se rs naraznik mohl nalakovat a dat na auto.....pak se bude pokracovat bokem:)
DOEMIXXX píše:Je videt, ze na aute poctive makas, kola co si dal jsou v poradku, 1000000000x lepsi nez plechace kamaradicku
ja makam poctive skoro kazdy vykend ale tak postupne to jde.....hlavne jeste jezdim na BMX takze to je dalsi starost...ale jinak diky moc....no ted to vidim tak ze tenhle tejden by se rs naraznik mohl nalakovat a dat na auto.....pak se bude pokracovat bokem:)
jak bylo v citru? pokud jsi před ním neparkoval jen tak. Jinak jsem koukal, pravý blinkr nějak nesedí
Nezáleží na tom co řídíš, ale jak to umíš řídit!
-------------------------------------------- http://pedric.wz.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
opel vectra caravan 1.6 16V
NIKON D40