rádio nedrží paměť!!!
Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan
rádio nedrží paměť!!!
Ahoj - Tak sem koupil nový autí...., konkrétně se jedná o Lagunu
a když vyndám klíček ze zapalování a pak opět nasednu a nastarutuju
tak se mi z rádia vymažou stanice..., ekvalizér..., no prostě nedrží paměť...!!
Nevíte čím to může být???
a když vyndám klíček ze zapalování a pak opět nasednu a nastarutuju
tak se mi z rádia vymažou stanice..., ekvalizér..., no prostě nedrží paměť...!!
Nevíte čím to může být???
www.obrovskeslevy.cz
- StreetFighterova
Re: rádio nedrží paměť!!!
vyndej rádio, přehoď mezi sebou žlutej a červenej kabel.
už se to řešilo několikrát...
StreetFighter
už se to řešilo několikrát...
StreetFighter
OK děkuji za radu..., omlouvám se..., jestli to tu někde už je...!!!
www.obrovskeslevy.cz
Hm, mam ten samej problém. Na netu jsem našel taky přehodit kabel červenej se žlutym, jenže do červenýho i žlutýho jdou kabely dva a funguje jenom ta kombinace, která tam je a neukládá se. Pokud to nějak prohodim, tak to nenaskočí
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
- Chosse
- Kontaktovat uživatele:
Na ISO konektoru je napájení stálé + a pak napájení od spínací skříňky 15 které se sepne po zapnutí zapalování.Paměť je napojená na stálé plus takže musí být chyba v tom...
Není třeba...
Já nevim. Kabely vedou do nějaký krabičky a z krabičky pak jde dalších asi tak milion kabelů
Function > Form
Function > Form
- Chosse
- Kontaktovat uživatele:
Jaký je to rádio ?Na tom konektoru máš dvě části - 8 kabelů pro repro a pak druhá část kde jsou - kostra,stálé plus,plus po zapnutí klíčku no a může tam být napájení vysouvací antény,napájení anténího zesilovače a kontakt pro připojení světel,pokud má autorádio funci ztlumení dispeje večer...
Není třeba...
kenwood kdc-w7541UY
No do ráida už jdou kabely správně, ale to co jde do rádia jako žlutej a červenej tak do každýho z toho jdou z auta dva kabely. A jelikož nejsem elektrikář, tak opravdu netušim co. U fáčka stačilo přehodit dva kabely a fungovalo. U tohohle netušim......
No do ráida už jdou kabely správně, ale to co jde do rádia jako žlutej a červenej tak do každýho z toho jdou z auta dva kabely. A jelikož nejsem elektrikář, tak opravdu netušim co. U fáčka stačilo přehodit dva kabely a fungovalo. U tohohle netušim......
Function > Form
Function > Form
- Chosse
- Kontaktovat uživatele:
Takže od rádia jde žlutej a červenej a z auta jde žlutej 2x a červenej 2x ?
Vezmi si žárovku zkus kterej je stálý plus a kterej od spínačky a zapoj to Takhle nějak nechápu jak to tam vlastně máš...
Vezmi si žárovku zkus kterej je stálý plus a kterej od spínačky a zapoj to Takhle nějak nechápu jak to tam vlastně máš...
Není třeba...
no z rádia jdou klasický kabely žlutej a červenej a z auta z tý krabičky jdou dva a dva barevený který se spojujou. A když je celý přehodim, tak to nefunguje......
Function > Form
Function > Form
otočim klíčkem a rádio se zapne. Ale veškerý nastavení umřou po vyndání klíčku.
Function > Form
Function > Form
- Chosse
- Kontaktovat uživatele:
Takže podle toho soudím, že máš jak napájení rádia (to má jít po zapnutí klíčku) tak napájení paměti (stálé +) na stejnej obvod... Takže paměť od rádia připojit jinam a ten druhej nechat
Není třeba...
No děkuju za jistě úžasnou radu, ale já vim prd kam jinam to připojit
Function > Form
Function > Form
- Chosse
- Kontaktovat uživatele:
No proto vem tu žárovku a zkus kde bude stálé plus... Podle toho jak to popisuješ je to jako by na oba dva dráty co máš připojený šlo + až po zasunutí klíčku nebo zapnutí zapalování...
Není třeba...
Tak z toho jsem jelen
Function > Form
Function > Form
- Chosse
- Kontaktovat uživatele:
Dobrz den, jmenuji se Jelen Prostě ten kabel od napájení paměti musíš připojit na stálé plus a hotovo.By mě zajímalo co je to za krabičku, jestli nějaký odrušení...
Není třeba...
Tvary to má zhruba jako tohle. Zezadu do toho jdou jedny konektory a z druhý strany další Já těmhle věcem opravdu nerozumim
Function > Form
Function > Form
- Chosse
- Kontaktovat uživatele:
Tak v Audině jsem se ještě nehrabal pravda no člověče nevím,začal bych tím najít tam to stálé + tam to zapojit a hotovo...
Není třeba...
Problém bude možná v tom, že u některých modelů Audi nebyli standartně ISO konektory a dávali se tam nějaký redukce, pokud si to dobře pamatuju, podobné to bylo i u některých VW, stačilo přehodit kabely na vstupu té redukce a frčelo to, ale už je to cca 5 let nazpět, takže si to nepamatuju přesně
Renaut Mégane Grandtour II 1,5dCi 74kW
zkus než vyndáš klíček a máš zaplé rádio tak ho vypni manuálně...poté vyndej klůč...a pak by se to mělo držet...mam to tak taky
Renault Laguna Grandtour 1.9 rv.2004
Golf IV blue, 1.6. SR rv.2000 R32 : 2 = R16
Toyta Starlet (na prodej) 1.3 rv.1998
Peugeot 106(prodáno) 1.4. rv.1997
Golf IV blue, 1.6. SR rv.2000 R32 : 2 = R16
Toyta Starlet (na prodej) 1.3 rv.1998
Peugeot 106(prodáno) 1.4. rv.1997
Ahoj, snad se dočkám odpovědi.. a co když při vypnutí a vytažení klíče ze zapalování není nikde proud? renault Thalie 2002Chosse píše:No proto vem tu žárovku a zkus kde bude stálé plus... Podle toho jak to popisuješ je to jako by na oba dva dráty co máš připojený šlo + až po zasunutí klíčku nebo zapnutí zapalování...
díky
Pak je pravděpodobně spálená pojistka stálého napájení. Většinou červená 10A
Zdravím, není spálená. Kontroloval jsem to.Lukáš.N píše:Pak je pravděpodobně spálená pojistka stálého napájení. Většinou červená 10A
Někde na netu jsem četl, že rádio je propojeno s el. nastavení zrcátek tak jsem tam do volného slotu v pojistkové skříni vložil pojistku. Ikdyž el. nast. zrcátka nemám tak ten slot tam prostě je. Rádio začalo fungovat. Dokonce i paměť radia šla, jenže po rozjezdu jsem zjistil, že nefunguje ručička tachometru. Vypnul jsem tedy tlačítkem rádio za jízdy a ejhle ručička tachometru naskočila a ukazovala rychlost.
Takže jsem to vše dal do původního stavu dal jsem zpět původní radio a nové leží v komoře jelikož netuším co s tím..
Tak přesně zde: https://www.2din.cz/neco-spatne-funguje ... -co-s-tim/ máš přímo prvotřídní popis jak na to
Tak tenhle prvotřídní návod je mi totálně k ničemu. Protože já prostě na tom žlutém nemám stále napětí .mitsu.ren píše:Tak přesně zde: https://www.2din.cz/neco-spatne-funguje ... -co-s-tim/ máš přímo prvotřídní popis jak na to