patník
Moderátor: Idaho
patník
CHci jen zeptat asi pred tydnem jsem narazil na patník levym kolem az jsem vyskocil nahoru a uplne jsem znicil rameno u facka tak ze bylo kolo posunuty a promačknul olejovou vanu. Koupil jsem pouzity a vymenil všechny přední a ted mi to pořád zatáčí do prava da se to spravit nebo do servisu a co vsechno muze byt rozbytý. Nejspis to chce geometrii ale kolik stoji. diky
Re: patník
já bych zkusil ekologickou likvidacimirekfavo píše:CHci jen zeptat asi pred tydnem jsem narazil na patník levym kolem az jsem vyskocil nahoru a uplne jsem znicil rameno u facka tak ze bylo kolo posunuty a promačknul olejovou vanu. Koupil jsem pouzity a vymenil všechny přední a ted mi to pořád zatáčí do prava da se to spravit nebo do servisu a co vsechno muze byt rozbytý. Nejspis to chce geometrii ale kolik stoji. diky
Ford Sierra 4x4 DOHC- bejvávalo...
Dodge Caravan V6- bejvávalo...
Opel Calibra 8v- crash, bejvávalo
Peugeot 406 v plný polní vč.kůže... kombi HDi + Opel Monterey 3.1LTD taky v plný
Dodge Caravan V6- bejvávalo...
Opel Calibra 8v- crash, bejvávalo
Peugeot 406 v plný polní vč.kůže... kombi HDi + Opel Monterey 3.1LTD taky v plný
dobrej napad to me napadlo hned ale kde vzit prachy na novy
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jsi si jist, že jsi vyskočil až na samotný vršek patníku? Nebyl to spíše jen obrubník?
|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|
malinkej chodnicek a ja se rozjel a nevidel jsem jo
skoro jak ja ale favorit vypada lip a takovyho bancka taky jeste nemam ale casem
Nojo, zase me Ondras prechc*l...co se da delat, musim umet lip hledat:(