to bylo hnusný kamarádeSvoby píše:Tě tam ani nikdo nechce
Ústí nad Labem....POKEC
Re: Ústí nad Labem....POKEC
Renault Clio 1.4 RT 75PS...
Clio sem Clio tam Clio kam se podívám ...
Včera si tam byl, jsme s kámošem montovaly dorazy na Clio, akorát si něvěděl že jsem to byl já, v pracovnim oblečení
Svoby píše:Včera si tam byl, jsme s kámošem montovaly dorazy na Clio, akorát si něvěděl že jsem to byl já, v pracovnim oblečení
ghhe,tady v usti snad jezdi kazdej na dorazech
DOMANSKY....Peugeot pozitivní...asi sem už ze Lva na hlavu:D ale porád mne baví
sadové a zahradní upravy...automatické zavlazovaní:) jezirka...piste PM
a nadoraz
To je jasný, musíš pořádně drncat Každej pátek tam sme ale každej slibuje a nic,vid Mirečku......
Tse tentokrát přijedu heh asi pokud na to nezapomenu no a hlavně pokud nebude sněžit vzorky ala nula k nule pojde asi moc nevyjedouNEO píše:To je jasný, musíš pořádně drncat Každej pátek tam sme ale každej slibuje a nic,vid Mirečku......
Renault Clio 1.4 RT 75PS...
Zítra sraz od 18:00 v podzemkách v kauflandu a potom spanilá jízda městem,koukejte dorazit at nás jede co nejvíc
NEO píše:Zítra sraz od 18:00 v podzemkách v kauflandu a potom spanilá jízda městem,koukejte dorazit at nás jede co nejvíc
Hoši,od 18,00 hraje Slovan,takže dneska opět nic
co tedka v patek????
Zimaky a koste na ometani snehu s sebourejty píše:co tedka v patek????
- Hajnas...
- Kontaktovat uživatele:
Jo budem asi stavet snehuláky... i ted v patek se jede....minule bylo 30 aut...
Alfa Romeo 145 ---> Cuore Sportivo
http://www.lowandslow.cz.tl" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.lowandslow.cz.tl" onclick="window.open(this.href);return false;
V PÁTEK 3.3. 09 SE KONÁ ZAHÁJENÍ SEZONY V KAUFLANDU V PODZEMNÍCH GARÁŽÍCH OD 18:00,BUDE NA PLÁNU SPANILÁ JÍZDA MĚSTEM,TAK AT SE SEJDEME V HOJNÉM POČTU...................
Kudy se pojede?
upřesníme až na místě podle dohody,ale nejspíš to bude větší okruh než minule,takže z kaufu na hraničář,potom masaričkou nahoru až ke stadionu,přes terasu do dobětic,do krásnáku a zpátky do kaufu......
To je peknej trip To by chtelo kameru a udelat nejake jarni video, svetlo jeste bude
jj světlo bude ale kameraman neni ............jen fotograf
Neuděláme ty srazy nejen v pátek ? Se dneska sakra nudim
exE30 320i R6
exE36 328i Cabrio M-packet
E30 325i Touring M-tech II
přijeď ke mě do práce
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
Ty vole, to mám daleko, zase tak se nenudimBALI píše:přijeď ke mě do práce
exE30 320i R6
si škubni
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
Pátky jsou pořád aktuální....
Jsem rád že se to takhle rozkřiklo a jezdí stále víc lidí.
Svoby píše:Pátky jsou pořád aktuální....
Taky ty jako jeden ze zakladatelů abys rád nebyl
To je správný,jen tak dál čim víc tim líp...at nás maj páni policajti ještě raději.... akorát nás jako zakladatelů je tam jen hrstka...
No jo, typy kteří to tam otáčí na ruční v provozu na hlavní silnici a majitele přeobjemovaných rádoby Alpin si policajti rádi pamatují....divné je to, že ani jeden z těchto závodníku ještě nebyl viděn, jak své umění předvádí na carbonia cupuNEO píše:...at nás maj páni policajti ještě raději....
exE30 320i R6
Tweety píše:No jo, typy kteří to tam otáčí na ruční v provozu na hlavní silnici a majitele přeobjemovaných rádoby Alpin si policajti rádi pamatují....divné je to, že ani jeden z těchto závodníku ještě nebyl viděn, jak své umění předvádí na carbonia cupuNEO píše:...at nás maj páni policajti ještě raději....
jo Alpinak je dobrej krmič
ty ručky na hlavní bylo myšleno nejspíš na mě......je to pro mě jednodušší se takhle otočit, pujčim vám to at se otočíte na dvakrát s 30tkou volantem bez serva s těžkym motorem na předku.....
Hele, mě je volný co si tam kdo vyvádí, to mi věř Jen až si toho cajti všimnou...a věř že náhoda je blbec, že zrovna vyjedou z křižovatky, tak si tě akorát každej bude pamatovat a každej pátek tam budeme mít přitroublý hlídkaře, kteří budou čekat za kauflandem na některý z Vás a zbytečně někteří příjdou o prachy, popř. body. Mě osobně je to jedno (někteří asi ví proč). Myslim že se tam scházíme pro dobrej pokec, popř. poznání novejch lidí.
S dovolením bych navrhnul, že kdyby jsme se třeba tady dohodli na nějakym blbnutí, sprintech...pro játrovku s rádoby "alpinou" i třeba nějaký pálení gum, přesunul bych se ke Coca Cole do Předlic, kde je dlouhá, obrovsky široká libová silnice (směr na STK Hrbovice) a kde téměř vůbec nic nejezdí a nemůže se tam nic stát (v rámci rozumného blbnutí). Stojí tam vždy jen pár kamionů po straně, ale do těch je nám hovno. Když to tam někam píchnem ke straně - pokud možno dále od nějaké vrátnice místních firem, nemuselo by tam docházet k nějakým problémům (třeba že aktivní vrátnej zavolá na 158). Názory ?
S dovolením bych navrhnul, že kdyby jsme se třeba tady dohodli na nějakym blbnutí, sprintech...pro játrovku s rádoby "alpinou" i třeba nějaký pálení gum, přesunul bych se ke Coca Cole do Předlic, kde je dlouhá, obrovsky široká libová silnice (směr na STK Hrbovice) a kde téměř vůbec nic nejezdí a nemůže se tam nic stát (v rámci rozumného blbnutí). Stojí tam vždy jen pár kamionů po straně, ale do těch je nám hovno. Když to tam někam píchnem ke straně - pokud možno dále od nějaké vrátnice místních firem, nemuselo by tam docházet k nějakým problémům (třeba že aktivní vrátnej zavolá na 158). Názory ?
exE30 320i R6
to je hodně dobrej nápad ))) byli jsme tam blnout v neděli,problém je že když tam stojí moc kamionů není kam se postavit a není vidět do té zatáčky přes ně,ale jinak jo,beru to navědomí a uděláme akci že v pátek v pul 8 všichni zkaufu přesun do předlic ................jinak kdyby bylo k dispozici letiště které nám zavezli siláží,nemuseli bychom tvrdnout ve městě.....
NEO píše:to je hodně dobrej nápad ))) byli jsme tam blnout v neděli,problém je že když tam stojí moc kamionů není kam se postavit a není vidět do té zatáčky přes ně,ale jinak jo,beru to navědomí a uděláme akci že v pátek v pul 8 všichni zkaufu přesun do předlic ................jinak kdyby bylo k dispozici letiště které nám zavezli siláží,nemuseli bychom tvrdnout ve městě.....
já ti dám v něděli...ty jsi tam se mno nebyl v pátek???s tu mojo oranžovou raketou???
jo a hlavne se smeju TWEETY..prej jatrovku s radoby alpinou....my pro nej taky máme bezva přezdívku..vid NEO
my sme tam byli blbnou i v neděli