taky bych ho nikdy nechtelahattori_hanzo píše:To je ale ošklivej kamion!

taky bych ho nikdy nechtelahattori_hanzo píše:To je ale ošklivej kamion!
No a rano jsme jeli autem domu z prace zadem pres sachtu, silnice Chodov-Vresova je porad zavrena, nechtel bych tam delat, ten kour si sedl do tech der, smrdi to fakt nechutnezvooky píše:No peknej humač
Jak může začít sama od sebe hořet guma...ze by tomu nekdo pomohl?ARV6 píše:No a rano jsme jeli autem domu z prace zadem pres sachtu, silnice Chodov-Vresova je porad zavrena, nechtel bych tam delat, ten kour si sedl do tech der, smrdi to fakt nechutnezvooky píše:No peknej humač
No mne to prijde dost pravdepodobny, uz to tam nefungovalo, tech gum tam byly hrozne moc ze prepadavaly pres plot, a byla na nich jeste nasypana ta gumova drt... Taky se mi nezda ze by pneumatika chytla od slunicka, navic ted jeste moc nepari, minuly letni paraky to nezapalily... Ale na tu samotnou halu se to nerozsirilo...zvooky píše:Jak může začít sama od sebe hořet guma...ze by tomu nekdo pomohl?ARV6 píše:No a rano jsme jeli autem domu z prace zadem pres sachtu, silnice Chodov-Vresova je porad zavrena, nechtel bych tam delat, ten kour si sedl do tech der, smrdi to fakt nechutnezvooky píše:No peknej humač
To je presne ono...lidi vubec nekoukaji co se kolem nich deje, znam to z praceARV6 píše:
Mirinda: Ten kour sel do hor (Romava, Kraslice...) a dneska rano spis na Sokolov, je to celkem klika, vetsinou fouka zapadni vitr a vyudilo by to Chodov, Novou Roli...
Nebejt tech hasicu tak mimo smradu by se nic nedelo http://www.pozary.cz/rubriky/udalosti/a ... 17166.html" onclick="window.open(this.href);return false;
No ty voleJOE_Cik píše:a už to uhasili nebo to furt hoří jak skladiste gum ve Springfieldu u Simpsnovych ???
vlevo nahoře
Ja netusil co udela jeden vajgl vyhozenej z autobusuFlashman píše:psssst ne tak nahlas.......trochu jsem se spletl ja pracuju o par desítek vedle.......myslel jsem že to přeskočí a nic......akorat jsem se na šichtě střídal s ARV6 tak ten to tam trochu rozfoukal i za mě