Rolljoin píše: jak se mi to auto vůbec nelíbilo tak to tvoje se mi začalo líbit
DOEMIXXX píše:Thommz mas to pekny vole, ten blinkr rulez Btw. prijemna zmena prostredi kde si fotil, uz to Agipka, ale ATU u Agipky tam to mam taky casto oblibeny
THX
MimameŇů Býtla a taki novíToledof tuninku dost kua voe neasi
dikec. No sou to Dotz Kyalami. Uz se nedelaj nebylo lehky je sehnat ale podarilo se. Chtel sem prave kola ktery nejsou videt. Nerad bych takovou havet jako sou RSW kola. Jestli sem se nekoho dotkl tak se omlouvam ale je to tak
Naposledy upravil(a) Bl@cker dne 26 dub 2009 12:48, celkem upraveno 1 x.
Thommz: scekuju a predvedes na adžipu vole
Blaker: jako dobry draku, ale chce to fakt kvalit. foto, tyhle silene veliky a nekval. fotky z telef. jsou k nicemu, auto poradne nevynikne...
Rolljoin píše:ty zadní světla se mi nelíbí a chtělo by to kola trošku ven a dolu a bude
hozeny niz to je a taky tam ted je 40 profil. Prijde tam 45 mozna kdyz se mi to podari tak 50 ale asi bych se drzel 45. Rozsirovat uz nechci. Ted tam mam ET 15. Leda bych tam hodil 1,5 podlozky a to si myslim je zbytecne Jinak svetla to je o vkusu no. Ja tam mel chrom a ty se mi moc nepacili. V realu to vypada lip
Rolljoin píše:ty zadní světla se mi nelíbí a chtělo by to kola trošku ven a dolu a bude
hozeny niz to je a taky tam ted je 40 profil. Prijde tam 45 mozna kdyz se mi to podari tak 50 ale asi bych se drzel 45. Rozsirovat uz nechci. Ted tam mam ET 15. Leda bych tam hodil 1,5 podlozky a to si myslim je zbytecne Jinak svetla to je o vkusu no. Ja tam mel chrom a ty se mi moc nepacili. V realu to vypada lip
svetla vole vubec neres, sloz to k zemi a konecna
Tak schvalne sem si to byl zmerit jak vysoko to mam od zeme. Dela to 11 cm. Mereno od liza.Takze mozna by to nejakej ten centacek sneslo ale asi az pristi rok ted sem uz vycinkanej
s tím profilem bych moc neexperimentoval. Hlavně tak aby se ti zachoval obvod kola jako na origo bo ti bude blbě ukazovat tacho. Myslím že malé podložky by aspoň tomu zadnu neuškodili ale to je natobě že.
Jinak světla máš určitě nesrovnatelně lepší než chromy ale i tak jsou podle mě takové pouťové ale to taky záleží na vkusu.
Jinak pežotek
EX: Audi A4 Avant 1,9TDi quattro
NOW: TDpoVWa GIII
s tím profilem bych moc neexperimentoval. Hlavně tak aby se ti zachoval obvod kola jako na origo bo ti bude blbě ukazovat tacho. Myslím že malé podložky by aspoň tomu zadnu neuškodili ale to je natobě že.
Jinak světla máš určitě nesrovnatelně lepší než chromy ale i tak jsou podle mě takové pouťové ale to taky záleží na vkusu.
Jinak pežotek
No mam tam mit 16 s profilem 55. Kdyz sem prilozil tyhle 17 s profilem 40 k nim tak sou mensi co do obvodu jak ty 16. Takze 45 profil bude ready
Naposledy upravil(a) Bl@cker dne 26 dub 2009 13:49, celkem upraveno 1 x.
nasel sem tyhle http://www.x1-autodily.eu/shop/::9210.html" onclick="window.open(this.href);return false; ale znacku bohuzel neznam. To se chce poradit s nekym znalym v teto veci