Naše Káry...
Re: Naše Káry...
tak jsem dnes osobne poznala Speedyho a chvili s nim a s Fabim skecla na Avii (no priznam se, jsem se chtela pochlubit,kdyz jsem jela se špuntem z lakovny)
moje šPunto, muj život
Taky jsem Tě rád poznal, lak máš parádníKaty píše:tak jsem dnes osobne poznala Speedyho a chvili s nim a s Fabim skecla na Avii (no priznam se, jsem se chtela pochlubit,kdyz jsem jela se špuntem z lakovny)
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
Diky, to cloveka potesi.vrkuboy píše:Teda to Mondeo vypada uz ted luxusne
Ford Mondeo MKI 1.8 Under construction
Vw Golf MKIII GT Variant 1.9 TDI R.I.P.
Vw Golf MKIII GT Variant 1.9 TDI R.I.P.
A jaká barva?SPEEDY píše:Taky jsem Tě rád poznal, lak máš parádníKaty píše:tak jsem dnes osobne poznala Speedyho a chvili s nim a s Fabim skecla na Avii (no priznam se, jsem se chtela pochlubit,kdyz jsem jela se špuntem z lakovny)
Červená, speciélníMComb píše:A jaká barva?SPEEDY píše:Taky jsem Tě rád poznal, lak máš parádníKaty píše:tak jsem dnes osobne poznala Speedyho a chvili s nim a s Fabim skecla na Avii (no priznam se, jsem se chtela pochlubit,kdyz jsem jela se špuntem z lakovny)
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
když už tady byla řeč o mým autě, tak konečně můžu nahodit první fota nové image (alá sériofka)
ač narazniky jsou upravene, novy lak (speedy to nazval dobře ), vyfuck a zadni limce vetši, na zadku vše zavařeno.
Co na to říkate ? ja si ještě porad nezvykla a truchlim trochu po tech starych naraznikach...
ač narazniky jsou upravene, novy lak (speedy to nazval dobře ), vyfuck a zadni limce vetši, na zadku vše zavařeno.
Co na to říkate ? ja si ještě porad nezvykla a truchlim trochu po tech starych naraznikach...
- Přílohy
-
- telefon nepobral barvu - je červená a neee oranžová !
- Fotografie558.jpg (190.39 KiB) Zobrazeno 1384 x
-
- IMG_5512.jpg (54.93 KiB) Zobrazeno 1380 x
-
- IMG_5510.jpg (76.29 KiB) Zobrazeno 1381 x
moje šPunto, muj život
puňta vypadá o moc líp než si ho pamatuju z loňský mimoně. Maličko mě tam ruší ta linka na prazích, ale jinak super
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
k tomuhle stylu by to možná chtělo menší zrcátka,a co ty lišty v nárazníku dát do chromu,nevim ale mona by to bylo výraznější...
jen ne chrom listy, dyt to ma kdekdo a k nicemu by mi to neladilo ... zrcatka uz vubec nemenit
moje šPunto, muj život
tojo šak má ale potřebuje to oživit,takhle je celý auto červený dokonce i spz
tuning neni o tom přeplácáváním se za každou cenu se odlišit.
a zrovna by ta mrizka treba v černé tak nevynikla jak je v červene. kdybych nechtela jen červenou tak si necham auto v menavce treba a spz je červena prave aby nerušila (predtim jsem mela černou do černeho tahokovu).
až to budu chtit ozivit, tak max nejakym lizatečkem.ale to je ve hvezdach.
a zrovna by ta mrizka treba v černé tak nevynikla jak je v červene. kdybych nechtela jen červenou tak si necham auto v menavce treba a spz je červena prave aby nerušila (predtim jsem mela černou do černeho tahokovu).
až to budu chtit ozivit, tak max nejakym lizatečkem.ale to je ve hvezdach.
moje šPunto, muj život
jop, me se to oproti lonsku taky libi I kdyz i loni to melo neco do sebe
Lizato ko chce jako sul!
jinak moje aktual
Lizato ko chce jako sul!
jinak moje aktual
Japonci na konci
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
Mně se to líbí, výtku mám snad jen ke kolovým šroubům, ale to už Katy ode mě slyšela
Katy: exteriér super, ale nějak mě k tomu novýmu stylu napasují ty sedačky. co takhle serie a pěkně do kůže???
Já ani nevím jestli to mám napsat aby jste mě nenadali, ale mě se víc líbila předchozí evoluce
Kolesa jsou super , výfuk mě to vzadu ruší a láček by to chtělo vidět naživo, protože na fotkách prd poznám...
A jak říkal Reddy na těch sedačkách něco bude Ty ušáky jsou tam opravdu moc do oka bijící...
P.S: Jen můj názor Katy, nic ve zlém
Kolesa jsou super , výfuk mě to vzadu ruší a láček by to chtělo vidět naživo, protože na fotkách prd poznám...
A jak říkal Reddy na těch sedačkách něco bude Ty ušáky jsou tam opravdu moc do oka bijící...
P.S: Jen můj názor Katy, nic ve zlém
jo vsak v pohode, ja si jeste staaale nezvykla taky...
sedacky urcite jine ani seriove ne, protoze me z nich bolí zada . z techle vuuuubec.
nu a treba to dopadne tak ze se vratim ke "stare image" a sedacky bych zase musela menit ne ?
sedacky urcite jine ani seriove ne, protoze me z nich bolí zada . z techle vuuuubec.
nu a treba to dopadne tak ze se vratim ke "stare image" a sedacky bych zase musela menit ne ?
moje šPunto, muj život
jak chceš holka, ale třeba z Coupe by tam nešly??vím že série nic moc, ale Oli měl v Puntu celkem pěkný sedačky, sedělo se v ních celkem good.
ten lak asi live vypadá super, ale na fotkách to jde spíš chvílema do oranžova
ten lak asi live vypadá super, ale na fotkách to jde spíš chvílema do oranžova
To bude asi tím, že je tam poměrně vysoká koncentrace třpytek46reddy píše:ale na fotkách to jde spíš chvílema do oranžova
katy:koukal jsem na ten tvuj lak v mýtě a moc mi nešmakuje..jak jsem to viděl z dalky tak jsem si řikal neni to sprejem?.nevim.ale nesedí mi to.ale sto lidi sto chuti
neboj.koukalKaty píše:no jo, to musis trochu vice blize koukat
takhle je to stokrát lepší než to bylo loni, decent styl rulez, výtku mám k tomu že je to pětidveřák, 3 dveř punta jsou hezčí:D:D
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
taky sem v mejtě koukal a mě se to líbilo, ale sranda byla ujasňování kdo je kdo a čí je čí na plachtě
NoRisk NoFun Tuning - TUNE YOUR LIFE
www.NRNF.cz
www.NRNF.cz
2toi: no s tim uz nic neudelam jinak diky
2jyrgen: a to byl účel ! i proto jsem stála v prostoru TC, bo jinach bych na plachtu nemohla.
přihazuji z plachty jeste tyhle luxus fotečky (chce to poradny fotak, mista je ta barva az stribrna) :
2jyrgen: a to byl účel ! i proto jsem stála v prostoru TC, bo jinach bych na plachtu nemohla.
přihazuji z plachty jeste tyhle luxus fotečky (chce to poradny fotak, mista je ta barva az stribrna) :
moje šPunto, muj život
Nechci rejpat, ale nepsala jsi tady nedávno, že už máš TC dost a že už na plac Cupu nepojedeš
No spíš než ten puňta se mi líbí ta postava postavy vedle
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
umíš číst ?!;)MComb píše:Nechci rejpat, ale nepsala jsi tady nedávno, že už máš TC dost a že už na plac Cupu nepojedeš
a co jsem řekla to plati, i na plachtě jsem to oznámila, že už fakt soutěžit nebudu !i proto jsem stála v prostoru TC, bo jinach bych na plachtu nemohla.
navíc holky mě u reg.stánku hlídaly jak ostřejší a nenechali mě ani autem pláchnout...
moje šPunto, muj život