co koupit za auti?na tuning (hraní)
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
Re: co koupit za auti?na tuning (hraní)
no když jsem oturbil birda a jel dost brutálně, spojky jsem měnil každej druhej pátek, tak jediná zábava s tímto přemotorovaným monstrem byla dávat octávky a podobný sráče přes audiny až po CRX na rozjezdech na křižovatkách, jinak mám pocit že takový výkon u předohrabů je dá se říct k ničemu, do zatáčky už to nevytahuje, ale hrne rovno, ale proti ručce v zatáčce no na to nemusí být výkon, stačí hrnout hrnout ručka bok patník hrnout
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory
http://www.odtahove-sluzby.cz
http://www.odtahove-sluzby.cz
-
-
tak lidi ješte jsem ted začal koukat na nisana sice jsou ty modely okolo roku 90 vzhledově nic moc ale zas dost výkon.
na tom prodelas kalhoty
racing: OOOO 2,3 QUATTRO turbo
daily: OOOO A4 avant B5
fun: nissan pathfinder 3.0 V6
daily: OOOO A4 avant B5
fun: nissan pathfinder 3.0 V6
to na každym turbutsin píše:na tom prodelas kalhoty
-
no mylsím že nisany 200 jdou docela rozšířený tak že by nemohl bejt zas takovej problém na ne neco sehnat ne?
víš všecko to je o cílovým výkonu..když se rozepíšeš,možná se bude trošku líp radit s vozy a motorycalibra190kw píše:no mylsím že nisany 200 jdou docela rozšířený tak že by nemohl bejt zas takovej problém na ne neco sehnat ne?
na 200sx u nas sezenes vse... ale rekl bych ze to na spoustu aut jen zalezi kolik chces do toho investovat kacaku...
TOYOTA CELICA CARLOS SAINZ 2.0 TURBO 4WD 153KW 1992 = funny
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily
přesně tak,navíc se dělají hromadné koupě na turba,vstříky,brzdy,spojky,písty.. skoro na všem se dá ušetřit.. dosahované výsledky na 200sx foru jsou velmi pěkné. ty auta uměj jet rychleelviiis píše:na 200sx u nas sezenes vse... ale rekl bych ze to na spoustu aut jen zalezi kolik chces do toho investovat kacaku...
- Mirek-200sx
Kup SX s KO motorem za 30, ja ti prodam motor ze skaje, a za 150 vcetne porizovacek cca mas seriovych 250koni se super zvukem radoveho 6 valce... za ty prachy super zaklad si myslim...
A kdyby nestacilo, da se to i trosku poladit...vykony kolem 400rwhp jezdi ty motory v zahranici bezne bez problemu...i vic....
Takhle nejak to vypada "neseriovy" http://www.youtube.com/watch?v=w3TqIOVh ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
A kdyby nestacilo, da se to i trosku poladit...vykony kolem 400rwhp jezdi ty motory v zahranici bezne bez problemu...i vic....
Takhle nejak to vypada "neseriovy" http://www.youtube.com/watch?v=w3TqIOVh ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
In progress: Nissan 260SX S13 Spec-R Twin Turbo
Project car #1: Nissan Primera P10 GT (SR20VE I in progress)
Project car #2: Nissan Primera P10 4x4 rv.92 SR20Di (SR20DET/VET
Daily car: Škoda Felicia II 1.6i rv.98
-
a do sx bych narval motor ze skyline jo?není na to trochu moc velkej?btw máš o nem někde nejaký info?foto stav cena?
- Mirek-200sx
Ja uz ho tam mam, zapojene, v provozu, ale sehnal jsem jiny (lepsi z GTR), tak tenhle posouvam dal.
Inzerat na motor je tady : http://www.200sx.cz/forum/viewtopic.php?f=147&t=14591" onclick="window.open(this.href);return false;
Inzerat na motor je tady : http://www.200sx.cz/forum/viewtopic.php?f=147&t=14591" onclick="window.open(this.href);return false;
-
no zajmavá nabídka.to už by asi kurna šlapalo s tím motorem co?kolik má seriově výkon?to víš model motoru me moc neřekne.kdybys jmenoval oplácký motor tak vím co je to za model motoru ale nissana sleduju první den.
- Mirek-200sx
seriove 250hp a kolem 300Nm..je to 2.5L radovy 6 hrnek, 24 ventilu, Turbo T28 s keramickyma lopatkama pro rychlejsi nastup, nicmene turbo nevydrzi vice jak 1 bar (kvuli te keramicke vrtlulce). Seriovy tlak je kolem 0.7 pri tech 250hp.
Co jezdi v zahranici 0.9baru na serii, maji pres 300hp
Co jezdi v zahranici 0.9baru na serii, maji pres 300hp
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Celica se ti nelibi? To me poser.
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
-
cecilka se mě nelíbí jen proto že můj kdysy nejlepšíkamarád tak jeho táta ji má postavenou jako závodák na českomoravskej pohár amaterský raely.a kdys yjsme se škaredě pohádaly a nemluvíme spolu tak nechci cecilku jen proto aby mě pak neřekl že je kopíruju a jsem trapnej.proto celicu nechci.jo a mimochodem víc než celica se mě zamlouvá calibra.takže než bych koupil celicu tak bych radši koupil druhou calibru turbínu.ale to už nechci chci něco jinýho.
a co treba SAAB sice je to novější a dražší (cca 120tkc za top stav)..kůže a další blboviny.. v 2,0l 153kw s turbem.. když z toho všecko vyhážeš, necháš jen přední sicny jsi cca pak na 1100kg je to předohrab.. hodně spolehlivé a nerezavějící auto..
-
no saab me připadá jako zbytečný placení za luxus.a navíc za saab bych mel strach za náhradní díly.zatím em fakt nejvíc zaujal ten nissan 200 sx a nebo fiat coupe. představu o výkonu v serii mám tak asi +- 200 ps a dál bych si to ladil sám.
proč nad 2.0 ? s 1.8 T v lehké čtyřkolce se pobavíš mnohem víc, práve tím jak se tem s toory nad 2.0 protáhne tlama až s tebou budou chtítí závodit
Na lámání rychlostních rekordu v maximálce v CR moc míst není takže když to auto vytáhne reálných 240 tak to bohate stačí.
osoben bych volil třeba 323GTX ( 1.8T 4x4 cca 1000kg ), pomerne levne se dosatneš na 200-230PS s celkovou investicí cca 80tis vč pořízení
Když chceš jít vejš a připravíš si cca 150-180 tis ( vč pořízení vozu ) tak si postavíš 300PS "nassersona" proti kterému na státovce budou mít i nověšjí ( běžné ) motorky 500-750 ccm tak tak šanci..
Na lámání rychlostních rekordu v maximálce v CR moc míst není takže když to auto vytáhne reálných 240 tak to bohate stačí.
osoben bych volil třeba 323GTX ( 1.8T 4x4 cca 1000kg ), pomerne levne se dosatneš na 200-230PS s celkovou investicí cca 80tis vč pořízení
Když chceš jít vejš a připravíš si cca 150-180 tis ( vč pořízení vozu ) tak si postavíš 300PS "nassersona" proti kterému na státovce budou mít i nověšjí ( běžné ) motorky 500-750 ccm tak tak šanci..
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
nechápu proč to musí být dvoulitr... jestli ti jde o výkon, tak mi věř, že třeba s Fiatem Uno turbo uděláš mnohem více parády (když Ti jde tak o výkon)
Rapid 130 --> 110r --> Favorit --> 1000MB --> E34 525iA --> Swišť GTi MK III (125,8dB ) --> Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre
felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto
felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto
jak to všechno zní pěkně co tady předhazujete, škoda jen, že tady v těch japoncích se málokdo vyzná, natož aby je ladil:)
jestli se mejlím tak mě vyveďte z omylu:D
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Jasně. Nejlepší je Felicia-Favorit 1.3 . Každý tomu rozumí a zná. (Také pro to jsem si jí koupil)Jardafox píše:jak to všechno zní pěkně co tady předhazujete, škoda jen, že tady v těch japoncích se málokdo vyzná, natož aby je ladil:)
Problém je, že malokdo rozumí motorům, co mají o krapet více výkonu, než je průměr.Takže si nevybereš
Mitsubishi Eclipse GSX 4x4 turbo r.v 1992 - Prodám
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw
Honda VF 750C Magna 65kw
-
2,0 turbp jsme psal proto že vlastním calibru 2,0 16V tubro 4x4. a připadalo me to slabý a stáálo mě to mmmeeeeeeeeegggaa penez abych to zvedl na 192 kw.ale je zas pravda že calibra je hodně težká.je to takovej německej tank.proto jsme psal že minimálně 2,0 turbo.ale je třeba pravda že jsem se několikrát svezl v mazdě MX3 1,8 6 vál a překvapila me jak lítá.ale to bylo tím že to auto je relativně lehký orpoti calině.
Tak se raději na tocalibra190kw píše:2,0 turbp jsme psal proto že vlastním calibru 2,0 16V tubro 4x4. a připadalo me to slabý a stáálo mě to mmmeeeeeeeeegggaa penez abych to zvedl na 192 kw.ale je zas pravda že calibra je hodně težká.je to takovej německej tank.proto jsme psal že minimálně 2,0 turbo.ale je třeba pravda že jsem se několikrát svezl v mazdě MX3 1,8 6 vál a překvapila me jak lítá.ale to bylo tím že to auto je relativně lehký orpoti calině.
Mitsubishi Eclipse GSX 4x4 turbo r.v 1992 - Prodám
Honda VF 750C Magna 65kw
Honda VF 750C Magna 65kw
-
zas nekdo kdo to chápe po svým.
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tohle mluvi za vse... Dal nemam co rict... Hodne stesti.calibra190kw píše:jo a mimochodem víc než celica se mě zamlouvá calibra.takže než bych koupil celicu tak bych radši koupil druhou calibru turbínu.
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
-
no jo další zastánce cecilek. prostě calibra je miláček mám ji už x let.ale chci neco novýho jinýho.calibra už má nárok odpočívat v garáži.Zemi píše:Tohle mluvi za vse... Dal nemam co rict... Hodne stesti.calibra190kw píše:jo a mimochodem víc než celica se mě zamlouvá calibra.takže než bych koupil celicu tak bych radši koupil druhou calibru turbínu.
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nejsem zadnej zastance mam ji mesic. Ty tady hlavne ukradas cas lidem kteri se ti tu snazi doporucit nejaky schopny auto - tu na severu s Calibrou jezdi cikani (cca dva z nich ji tu meli v turbu a kuzi) - a vlastne ani ty tu uz nejezdi pac se jim to rozsypalo predpokladam (s cikanama se nejak nebavim)...calibra190kw píše:no jo další zastánce cecilek. prostě calibra je miláček mám ji už x let.ale chci neco novýho jinýho.calibra už má nárok odpočívat v garáži.Zemi píše:Tohle mluvi za vse... Dal nemam co rict... Hodne stesti.calibra190kw píše:jo a mimochodem víc než celica se mě zamlouvá calibra.takže než bych koupil celicu tak bych radši koupil druhou calibru turbínu.
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
-
nějak nechápu proč by s calibrama měli jezdit cikáni?mylsím že dost lidí tu má calibry.ale neříkám že ji ted chci kupovat chci neco jinýho.ale nemá to bejt ani calibra ani celica. comprende?
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Noncomprende. Ty bys nejradsi GTR za 50tis a to nefunguje. Bud koupis jebku za par korun a vic korun vyteces anebo koupis auto za hodne penez a budes jezdit. Takze jsme u problemu s financema a ja rikam - bez penez do aut nelez. Kup TDi (to ted pouzivam taky soucasne s Celicou) a je to fajn.
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848