Fotky aut
Moderátor: Dave0401
Re: Fotky aut
v zimě....si někteří studenti jezdí
- Přílohy
-
- Obraz005.jpg (27.38 KiB) Zobrazeno 1691 x
-
- Obraz004.jpg (46.67 KiB) Zobrazeno 1690 x
Peugeot 407 sw , 2,2HDi Biturbo , FAP , 125kw , 370Nm
a sotva se oteplí na studentském parkingu se vyskutyjou jak kdy zajimavé auta!
- Přílohy
-
- 050609104117.jpg (44.49 KiB) Zobrazeno 1692 x
-
- 13052009271.jpg (69.68 KiB) Zobrazeno 1688 x
-
- 13052009272.jpg (115.34 KiB) Zobrazeno 1689 x
toho nissana jsem dnes viděl v Orlové, co to je zač? 370Z?
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
gtr ne ?!
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
to CC vedle te okty vypada neskutecne nasrane
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
Ten Nissan už jsem ho potkal v Bohumíně
www.elecig.cz
E-cigarety, liquidy a příslušenství nejvyšší kvality.
nechtěl ses s nim honit že?Hanizz píše:Ten Nissan už jsem ho potkal v Bohumíně
si piš že neeee ...by borok majitel ještě zalitoval.že investoval do takové líné mrdky (joke)alean píše:nechtěl ses s nim honit že?Hanizz píše:Ten Nissan už jsem ho potkal v Bohumíně
www.elecig.cz
to GTR bylo dost šilene....čuměl sem jak puk!a potkavam čím dal víc hezčích aut.....předevčírem bíla R8,sem tam černe Lambo,Corvettu,tmavěmodrou Z4 s pevnou střechou a jiné...a jak sem koukal tu na to ferrarko tak lidi se mají čím dál líp
spíše auta co si vybudovaly dobrou pověst a mají pěkný let se dostaly s cenou tam kde si je může více lidí dovolit.. tak to vidím já.. to auto co mám teď stálo jak jsem se na něj koukal cca 300t teď po nějake době jsem ho pořídil za 140t..čas nezastavíš tak to vidím já
Tak co se týče červené káry s koníkem ve znaku, nebo nového lamba , tak myslím, že tam se na 150litrů nehraje .Tam jsou za ty prachy tak možná příplatková tónovaná okna a hliníkové koberečky s logem...
Nafta & benzín
povedená reklama OOOO http://www.youtube.com/watch?v=jaJK9WqAvnQ" onclick="window.open(this.href);return false;
VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
pecka .. werbung jak svina
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
to GTRko je otazka 1 500 000,- R8 taky tak,corvetta napodobně! je to otazka velkých peněz a luxusu...někteří semají čím dál líp.a muže si je dovolit jeden z mala!
presne... zacina to byt tady cim dal tim vice jako v Rusku...
"NUZKY" mezi bohatymi a chudymi se cim dal tim vice rozeviraji...
za me musim rict, bohuzel...
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
Mě je to fuk. Hlavně zdravíDave0401 píše:presne... zacina to byt tady cim dal tim vice jako v Rusku...
Live4Ride Syndicate
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
tak tak...hlavně zdraví,každy sveho štěstí strujce!a kdo neriskuje,nic nemá!
no zatim sem si nemohl dovolit riskovat... ale par veci se snad brzy poresi, tak .......
kazdopadne Zdenek ma pravdu.. prachu muzes mit jak nas****, ale jak nejsi zdravy (nebo nekdo z rodiny) tak ti jsou k nicemu
kazdopadne Zdenek ma pravdu.. prachu muzes mit jak nas****, ale jak nejsi zdravy (nebo nekdo z rodiny) tak ti jsou k nicemu
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Pecka reklama
Dejve jestli resis naky kseft tak tu banku muzem udelat spolecne
Dejve jestli resis naky kseft tak tu banku muzem udelat spolecne
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
Pánové, jeden můj známý si před nedávnem koupil starou A4 tuším 2,7 v biturbu. Postupně si ji upravil do formy kdy ji má našlehanou motorově a podvozkově a zvenčí je to pro neznalého podezřelé jen zvukem a možná nestandartníma ale ne přemrštěnýma kolama. Kolik takovejchle namachrovaných zbohatlíků už podělal... Sice jsem s ním ještě nejel, ale z vyprávění celkem sranda...
A co jsem tak vypozoroval, snad většina těchle lidí si takováhle auta nekupuje z fandovství, ale jenom na lakýrku...
Jeden z nich například vozil při rekonstrukci svého hotýlku ve svojí S8 na zadních sedadlech cihly a v kufru pytle z cementem.. Ted má Q7...
A co jsem tak vypozoroval, snad většina těchle lidí si takováhle auta nekupuje z fandovství, ale jenom na lakýrku...
Jeden z nich například vozil při rekonstrukci svého hotýlku ve svojí S8 na zadních sedadlech cihly a v kufru pytle z cementem.. Ted má Q7...
- Ozzy_Vita
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mám své sny a ty bych s hromadou prachů rychle ztratil. Jsem v klidu ..
Škoda 105 -> Opel Manta B -> Opel Vita B Sport -> Honda Accord 2.0 16V Vtec
- SkylineGTR
- Kontaktovat uživatele:
Těch aut bude přibývat, to je jasné. Škoda, že jsou opravdu většinou kupované na machrování, jak píše rubelli. Je to taky tím, že ty auta hodně vyměkla a dokáže s nima jezdit rychle kdejaký rádoby řidič. Hold, zlaté časy automobilismu jsou v pérdelé.
to PetulaGD: GT-R rozhodně není otázka 1,5mega.
Ex Daewoo Lanos 1,6 16v
StreetCarsCommunity
Ex Opel Astra H
Š Octavia IIF 1.8 TSI + HRAČKA...
StreetCarsCommunity
Ex Opel Astra H
Š Octavia IIF 1.8 TSI + HRAČKA...
jeden z mala ktery nema auta techto hodnot na machrovani je tomoking... to je ridic jak se slusi a patri.. auto s obrovskym potencialem a co chvilku prezouva pneu sjete az na draty, tak to ma byt... takova auta se maji vyuzivat a ne v nich jezdit 50 po meste do skoly a zavrit do garaze protoze to moc zere... na tohle staci HTP
..:: MB C-Klasse ::..
I kdyby si ti lidi ty auta koupili na machrování, tak tebe to vůbec nemusí zajímat na co, nějak si na ně vydělali a koupili si je, to je podle mě hlavní, ikdyby v tom vozili hnůj tak tobě to může být jednoSkylineGTR píše:Těch aut bude přibývat, to je jasné. Škoda, že jsou opravdu většinou kupované na machrování, jak píše rubelli. Je to taky tím, že ty auta hodně vyměkla a dokáže s nima jezdit rychle kdejaký rádoby řidič. Hold, zlaté časy automobilismu jsou v pérdelé.
By me zajimalo kde sis v 18 vydelal na GIV
AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
za ty prachy, co byl golf koupený by to jedině osel nekoupil a hlavně proto je pořád doma