hattori_hanzo píše:Jako správnej já napíšu - dělej si absolutně co chceš,jen se u toho snaž minimalizovat rizika zmrzačení a podobnejch věcí!mirinda píše:Jo a jeste napis jako spravny chlap at jako zenska radeji nedelam nic a nic se mi nestane

hattori_hanzo píše:Jako správnej já napíšu - dělej si absolutně co chceš,jen se u toho snaž minimalizovat rizika zmrzačení a podobnejch věcí!mirinda píše:Jo a jeste napis jako spravny chlap at jako zenska radeji nedelam nic a nic se mi nestane
Kdyby jsi měla zájem,vím kde má garážmirinda píše:tohle auto je unikat, vim snad jen o jednom, jine nevidam a ze jezdim po cele republicemas prehled o tom kolik jich v republice vubec je?
mno jeden cas tu jezdilo po okoli osmicek cca. 10 e31cek.... ted uz jich celkem ubylo, ale v republice jich je podle me relativne dost a ted uz jsou v risi za celkem smesny ceny...jinak e31cek bylo vyrobeno cca. 30 000 z toho cca 3 500 v manualumirinda píše:tohle auto je unikat, vim snad jen o jednom, jine nevidam a ze jezdim po cele republicemas prehled o tom kolik jich v republice vubec je?
V12 píše:jj delalo.... BMW M1 jinak pak ta e31 840ci/850i/850Ci/850CSi
mirinda píše:V12 píše:jj delalo.... BMW M1 jinak pak ta e31 840ci/850i/850Ci/850CSito je podobna placka jak stare lambo
Aby ne kdyz ji navrhoval ItalV12 píše:jeste par foto ze srazu z Himmelkronu...na vlastni oci je ta M1 fakt masakr
Fakt?No za chvíli jdeme na brko,tak tam schválně mrknu...Ale ještě tak před dvěma tejdnama tam stála.Tohle jsou fotky z 14.11.08 a co jsem jí viděl naposledy tak byla v ještě horším stavu.V12 píše:ona tam jeste stoji??? me uz rikali ze se odvezla a prodala...
Pořád mi ale zní líp německý auto designovaný italem,než italský auto designovaný němcem!ARV6 píše:Aby ne kdyz ji navrhoval Ital(Guigiaro)
V12 píše:jinak jsem se s kolama po letech kdy jsem sel z 16",17",18",19",20" vratil skoro na zacatek a to k 17"tkam
atO jE pRaDA tODlENctOhattori_hanzo píše:Pořád mi ale zní líp německý auto designovaný italem,než italský auto designovaný němcem!ARV6 píše:Aby ne kdyz ji navrhoval Ital(Guigiaro)
A vem pilku, je privazana retezem (bez prdele)zvooky píše:V12: mam vzit v noci plato? Bych s ni trochu hnul
To už tady bylo.zvooky píše:V12: mam vzit v noci plato? Bych s ni trochu hnul
Mikael píše:Hmmm...pekne pekne.Kdyz na to tak koukam, tak asi opravdu sundam z predniho skla pruh