Tak to mockrát děkujitweetyna píše:V pátek jsem vezla kamaráda z Chebu přes Vary a kousek od nás prolítla zlatá astřička ...kdopak to asi byl?![]()
![]()
Kamarád ti vzkazuje že krááááááásný
no já už se opakovat nemusim, já si to myslim ještě pořád
![]()

Tak to mockrát děkujitweetyna píše:V pátek jsem vezla kamaráda z Chebu přes Vary a kousek od nás prolítla zlatá astřička ...kdopak to asi byl?![]()
![]()
Kamarád ti vzkazuje že krááááááásný
no já už se opakovat nemusim, já si to myslim ještě pořád
![]()
mas ho vazne moc hezky......myslim to autoV12 píše:dneska kolem 12h zvookyho na prutahu jak ujizdel z prace dom....a o par minut pozdeji mirindu na OMV
Nějakej letní flirt, asi.hattori_hanzo píše:Jo tak takhle to je.Nejdřív začínaj nenápadně výklopnejma světlama na Bavorácích a teď už se scházej na OMV!
V12 píše:AR166.... voe....a tebe sem potkat taky vcera kolem 11 si stal v sockolove u toho kramku s trakturkama.....
Mirinda..... dikya sem koukal, zes byla naka vyplasena
kua...tady se nikdo neschováFlashman píše:dneska kolem 17h na přechodě v chodově tweetyna v Bakelitovem Motorovem Wozidlea za ní další bakelitak a myslím že ještě jeden
náhodou jsme se sešli neplánovaně, ale za to hezkyV12 píše:asi nakej ten beee em fee sraz....
kušuj!V12 píše:mno jak ze se to rika....jdeme vsichni sborem, za tim prvni vole.....MILKOUU
rádo se stalomirinda píše:dneska baliho v plnem nasazeni...kuju
BALI píše:rádo se stalomirinda píše:dneska baliho v plnem nasazeni...kuju
řízky dobrý?
hattori_hanzo píše:Eskláda byl před chvílí na OMV a kupoval si něco k jídlu,asi mu doma nevaří.
Byl jsem umejt svůj übervůz s mocným TDI.mirinda píše:a cos tam delal ty?
jo tak proto dnes prsihattori_hanzo píše:Byl jsem umejt svůj übervůz s mocným TDI.mirinda píše:a cos tam delal ty?
nepoznal sem smoulinku mno....Smoula píše:ve stredu Joe_Cika vykuleniho v globusu a pak ve firemnim aute pred globusem...
to si koukal co na tu zenskou vedle tebe ???
Jj napodobneMikael píše:V nedeli pana ARV6 s manzelkou.Na nakupech.
Jako by jsi mě neznal,že já jsem taková stará drbna!Eskláda píše:hattori,takhle mě prásknout.. kdo by se staral když vaří aral