Jo tak to je pěkná hračkazvooky píše:Neodolal jsem a pořídil....V12 píše:pekny....pekny....
Je to 250ARV6 píše:Jo tak to je pěkná hračkazvooky píše:Neodolal jsem a pořídil....V12 píše:pekny....pekny....Co je to zač?
To verim, peknyzvooky píše:
Je to 250není to 4x4 ma to jen pohanenej zadek ale i tak vynikajici. Jezdil jsem cely odpoledne v sobotu a je to zase trochu jinej relax v přírode....
mno asi tak.... e36 je dobra max na dilyBALI píše:co jinýho s E36?
mno asi tak.... e36 je dobra max na dilyBALI píše:co jinýho s E36?
V12 píše:mno asi tak.... e36 je dobra max na dilyBALI píše:co jinýho s E36?
aha tak to chapuV12 píše:mirinda: mno nekrut hlavou....musela bys to videt, byla to hodne spatne upravena borba..zakytovanej funkcni sibr, hnusny laminatovy prahy, tapec pridelanej vrutama, v prahach navarenej plochac aby se to nezlomilo, urvanej zadni tlumic z ramena, urvanej diferka z podlahy atd.proste tohle auto nekomu prodat by bylo o kriminal....opravdu nejlepsi je to na dily a treba motor tam je super a par dalsich veci taky jeste v peknym stavu...
Co by delal s borou?BALI píše:další na řadě na sešrotování u Radka je prej nějaká Bora
a je aspon f metle f kombiku f teedeeiiii a f plny palbe???BALI píše:další na řadě na sešrotování u Radka je prej nějaká Bora
BALI píše:další na řadě na sešrotování u Radka je prej nějaká Bora