transport balíku do nigerie?? - dočasně
Moderátor: Dave0401
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
transport balíku do nigerie?? - dočasně
nemáte s tím někdo zkušenosti s posíláním balíku do takových zemí? byl jsem na české poště a čuměli na mě jak puci co to je nigerie , ppl? dhl? nebo tak něco nevíte jak fungují? ppl myslím jen EU
Re: transport balíku do nigerie?? - dočasně
co chces posilat do nigerie?? stucky od piva nebo co??
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
ááále měním babu za 4 velbloudy .............. ne, vážně , zbyla mi tlačenka a uzený bůček s chlebem tak je chci podpořit
určitě poštou! co tam posílaš? Každy stát má mít svou státní (národní) poštu! Sice to bude pomale,ale mělo by to tam dojít! Pokud ne tak možna letecká přepravni společnost!Lety co litaji do nigerie,tak ti to tam hodi na jejich přepravní nebo tu poštu! Teda myslim.
Peugeot 407 sw , 2,2HDi Biturbo , FAP , 125kw , 370Nm
hej lutynok... wesly neni hluchy, tak proc tak rves???
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
pokud toto...zajdi na červený křiž nebo velvyslanectví,nebo nějakou charitu ktera je na nigerii zaměřena!wesly.TDI píše:ááále měním babu za 4 velbloudy .............. ne, vážně , zbyla mi tlačenka a uzený bůček s chlebem tak je chci podpořit
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
www? or něco jiného čeho by se dalo z domova chytit? potřebuji tam poslat 2 balíky cca metr na metr
http://www.mzv.cz/jnp/cz/o_ministerstvu ... abuja.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
peťula díky moc za info kua dnes si napíšu do deníčku že jsem telefonoval 10min s konzulem v nigerii , jinak řeší se to přes českou poštu,která to posílá státní poště v nigerii, balíček čeká auto,letadlo,loď a asi i velbloudi , info z české pošty: balík nejde pojistit a stojí 600kč do 2000g a je to tam za 45-70 dnů
wesly ted vazne, oc presne jde?
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
typuju, že mu někdo za něco nabídl super cenu, když mu to pošle do nigérie...
druhej joke je teda pošta, chtít 7 kil za tak "rychlou" službu a ještě nemáš ani absolutně žádnou záruku, tomu se říká kšeft
druhej joke je teda pošta, chtít 7 kil za tak "rychlou" službu a ještě nemáš ani absolutně žádnou záruku, tomu se říká kšeft
Naposledy upravil(a) Rudi dne 20 kvě 2009 11:43, celkem upraveno 1 x.
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
prodávám hodinky IWC schafenhausen co mi kdysi na praxi v de daroval majitel baru a ozval se nějaký týpek z canady že mu to mám poslat domu do nigerie
rudi: nějaka zkušenost? fake?
ja bych kontaktoval ppl, dpd, tnt , dhl ci jine zname spedicní firmy....
DRS Daihatsu Racing Service
Daihatsu Charade 1.0 GTti car racing E85 cca 140HP on the XXR 8Jx15 wheels
Daihatsu Applause 1.6 daily 105HP
Benelli Tornado tre 1130 3 cilinder 163HP / 128Nm
podobná zkušenost ale s jiným zbožím...... odmítl jsem poslat pokud nepošle peníze předem..... k obchodu nedošlo
GIV VRT ALH
jak hloupý jsi?wesly.TDI píše:prodávám hodinky IWC schafenhausen co mi kdysi na praxi v de daroval majitel baru a ozval se nějaký týpek z canady že mu to mám poslat domu do nigerie
abysme o tobě ještě neslyšeli ve zprávách, viz
http://www.novinky.cz/krimi/169136-pris ... cance.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
jo tak ta mi taky přišla na majl daval sem to tu!
- Michal71717
wesly: posílal jsem balík do slovinska a po cestě se ztratil naštěstí byl pojištěný a z matčiných zkušeností(dělá listonošku) dorazí jen 3% balíků do takových zemí. takže podle mě hodně velký risk
""Žij proto aby jsi jezdil, jezdi tak aby si žil!!!"
Kdo si neplní sny, pouze přežívá. Kdo o ničem ani nesní, nežije vůbec. Je jedno jak dlouho na světě je, pokud nežije. Jestli umřu na motorce, nelitujte mě, stálo mi to zato.
Kdo si neplní sny, pouze přežívá. Kdo o ničem ani nesní, nežije vůbec. Je jedno jak dlouho na světě je, pokud nežije. Jestli umřu na motorce, nelitujte mě, stálo mi to zato.
mazec tomu rikam procento uspesnostiMichal71717 píše:dorazí jen 3% balíků
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
wesly.TDI píše:peťula díky moc za info kua dnes si napíšu do deníčku že jsem telefonoval 10min s konzulem v nigerii , jinak řeší se to přes českou poštu,která to posílá státní poště v nigerii, balíček čeká auto,letadlo,loď a asi i velbloudi , info z české pošty: balík nejde pojistit a stojí 600kč do 2000g a je to tam za 45-70 dnů
moc se ti omlouvám, ale evidentně jsi asi pěkně naivní debil. Tohle je minimálně půl roku stará záležitost a všude se o tom mluví. Jde o to, že někdo jako Mrs Kallredy James z kanady ti napíše, že ti zaplatí za věc dvojnásobek, když to pošleš někomu z její rodiny do nigérie. Napíše, že ti pošle peníze, až jí pošleš potvrzení o odeslání zásilky. Takže ty to během dne pošleš, namailuješ potvrzení a čekáš do dalšího dne až se ozve a pošle prachy.....jenže špína se už neozve a balík je už za hranicemi ČR, kde nejde zastavit a vrátit. A jsi v hovnech. Ale klidně jí hodinky pošli... moje nejsou.
Hyundai Scoupe GT ´95 - funkcionál tuning -tzn.všechno ven
služební Fóbie 1,2 HTP
služební Fóbie 1,2 HTP
oka tvuj nazor , postreh a co trochu slusnosti ???
DRS Daihatsu Racing Service
a tak napsal to zcela zretelne a pochopitelne
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
bych bez peněz předem nebo bez dobírky neposlal nic ani v Čr natož někam do Somálska
porad mam za to,ze si z nas weslo dela prdel.... on takovy svetaznaly tvor, by prece neskocil na takovou hovadinu...
jjj dobrý vtip..nechce koupit i moje šafhauzeny? nebo kdyžtak koupím ty tvoje
padlo: spolygej
AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
weslo si urcite dela prdel
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
v klidu kemo , hoši vychcanější tvor než hospodskej na světě není , žádný 2 násobek jsem určitě nabídnut nedostal , jinak určitě nic posílat nebudu bez peněz na účtu , dobírka stejně není možná .Sauler píše:wesly.TDI píše:peťula díky moc za info kua dnes si napíšu do deníčku že jsem telefonoval 10min s konzulem v nigerii , jinak řeší se to přes českou poštu,která to posílá státní poště v nigerii, balíček čeká auto,letadlo,loď a asi i velbloudi , info z české pošty: balík nejde pojistit a stojí 600kč do 2000g a je to tam za 45-70 dnů
moc se ti omlouvám, ale evidentně jsi asi pěkně naivní debil. Tohle je minimálně půl roku stará záležitost a všude se o tom mluví. Jde o to, že někdo jako Mrs Kallredy James z kanady ti napíše, že ti zaplatí za věc dvojnásobek, když to pošleš někomu z její rodiny do nigérie. Napíše, že ti pošle peníze, až jí pošleš potvrzení o odeslání zásilky. Takže ty to během dne pošleš, namailuješ potvrzení a čekáš do dalšího dne až se ozve a pošle prachy.....jenže špína se už neozve a balík je už za hranicemi ČR, kde nejde zastavit a vrátit. A jsi v hovnech. Ale klidně jí hodinky pošli... moje nejsou.
týpkovi jsem poslal č.u a před chvíli mi přišlo s canadské národní banky potvrzení že to odeslali tak uvidim
Jestli jsem cet dobre, nekde jsem zahlid eBay. Ze sve letite zkusenosti s eBay muzu rict, ze tam posilani zbozi jeste pred platbou neexistuje. Dokonce nejaka cast prodejcu neposila zbozi na jinou adresu, nez je adresa potvrzena PayPalem - tudis adresa, na kterou je registrovana platebni karta. Pokud je to pres eBay, nebal bych se toho. V okamziku, kdy vidim penize na uctu, posilam zbozi, at je kupujici Martan nebo treba Stiflerova mama. No big deal.Sauler píše:wesly.TDI píše:peťula díky moc za info kua dnes si napíšu do deníčku že jsem telefonoval 10min s konzulem v nigerii , jinak řeší se to přes českou poštu,která to posílá státní poště v nigerii, balíček čeká auto,letadlo,loď a asi i velbloudi , info z české pošty: balík nejde pojistit a stojí 600kč do 2000g a je to tam za 45-70 dnů
Live4Ride Syndicate