transport balíku do nigerie?? - dočasně

Tuningová scéna v Karviné, Bohumíně, Havířově a okolí

Moderátor: Dave0401

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: transport balíku do nigerie?? - dočasně

Příspěvek od Rudi »

furt sem si říkal, jestli si tou SZ neděláš ze mě prdel, jestli je to fejk, ale toto mě teda nehorázně rozsekalo :smich: :smich2: jak na tak starou věc může ještě někdo skočit, to mi hlava nebere :smich: :smich2:
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

Rudi píše:furt sem si říkal, jestli si tou SZ neděláš ze mě prdel, jestli je to fejk, ale toto mě teda nehorázně rozsekalo :smich: :smich2: jak na tak starou věc může ještě někdo skočit, to mi hlava nebere :smich: :smich2:
Samozrejme, je to story, ktera probehla nejen medii. Nicmene pokud penize pana Abdirashid Ali Sharmarke uvidim na dreve (rozumej na bankovnim uctu), je mi fuk, jestli chce hodinky poslat do Toga nebo na Burundi. Do drazby bych urcite dal moznost balik pojistit. Pokud se ztrati, je to problem prepravce, za ktery ty nerucis. Na nejaka oznameni z kanadske narodni banky (divil bych se, pokud takovy institut existuje, respektive existuje, ale bezny kanadan si tam penize urcite neulozi : ) bych nereagoval. Muze a zrejme bude poslane i z fake adresy. Zbozi poslat az tehdy, kdy mas penize na uctu. Pruser je ten, ze na eBay platis procenta z prodane castky ve prospech eBay, tudis pokud to vyhraje nejaky zmrd, nezaplati, hodinky ti zustanou a eBay vyinkasuje.

Tudis jakkoliv to muze byt ucebnicovy pripad podfuku, je-li transakce pres eBay, ignoroval bych mistni neverici Tomase :D

P.S. Over si u sve banky, za jakych podminek muze dojit ke stornu (jestli vubec) prichozi platby ze zahranicniho uctu (ze strany odesilatele). Mam pocit, ze v nekterych pripadech existuje moznost, odeslanou platbu stornovat. Pokud inkasujes pres PayPal, trva to cca tyden, nez se ti penize pripisou na ucet.
Live4Ride Syndicate

Sauler

Příspěvek od Sauler »

Sly: pokud jsem něco nepřehlédl, tak jsi první, kdo se tu zmínil o e-bayi a PayPalu. To s tebou souhlasím, že je něco úplně jiného. Ale tenhle šmejd z kanady se ti ozve přímo na mail... Např. prodávám na hudebním bazaru elektrickou kytaru a napsala mi ženská z kanady abych to poslal neteři do nigérie a zaplatí mi za ní o 50% víc, než za ní chci na bazaru. Co bude sakra dělat nějaká špíndíra s elektrickou kytarou ve slumu, když tam nemaj vodu, natož elektriku? A to ani nemluvím o tom, že v kanadě jsou kytary o cca 40-60% levnější než u nás. :rock:, takže proč by nabízela tolik peněz.

Ale pokud to tam tady mistr pošle, ať si to pošle. Jen bych rád, aby tu potom brečel, protože bych se mu moc rád od plic zasmál. 8)
Hyundai Scoupe GT ´95 - funkcionál tuning -tzn.všechno ven
služební Fóbie 1,2 HTP

wesly.TDI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wesly.TDI »

ty si ocas nebo máš misto mozku z piva kostu? dokud nedojdou penize, ja si je z učtu nevyzvednu tak nic posilat nemíním :hlazeni

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

Mel jsem pocit, ze jsem nekde na zacatku threadu zahlid eBay. Ale mozna se pletu, jen jsem to v rychlosti prolit. Kazdopadne weslo neni naivni. Princip je stejny jako na eBay. Dokud nemam penize na uctu, nic neposlim. That's it.
Live4Ride Syndicate

wesly.TDI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wesly.TDI »

tak tak, doteď nic nedošlo a už točí hovna o dobírce atd :roll: , jebat

DAVE LOCK :wink:

remix

Příspěvek od remix »

jj dejve nebo sláji už to zamkni, člověk tu chvíli není a tu je tolik témat "o ničem" nových to svět neviděl :roll: :roll:
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..

wesly.TDI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wesly.TDI »

tak lepší nových a chvilkových a aspoň je co probírat a poučit se :wink: , ne furt ty same hovna :lol:

remix

Příspěvek od remix »

tak doufam ze uz jsi pouceny :lol:
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..

Odpovědět

Zpět na „Karviná, Bohumín, Havířov a okolí“