Shampooo:renault magane coupe na koncich se muselo trosku riznout,a boky trosicku nahrat horkovzduskou,jinac to sedi vcelku pekne,myslim ze i bez horkovzdusky by to tam sedlo,ale chtel jsme to mit vpoho,aby to nesponovalo
vt.tuner píše:Shampooo:renault magane coupe na koncich se muselo trosku riznout,a boky trosicku nahrat horkovzduskou,jinac to sedi vcelku pekne,myslim ze i bez horkovzdusky by to tam sedlo,ale chtel jsme to mit vpoho,aby to nesponovalo
já mám v předu z G3 a celkem masírka vypadá to zajimavě nízko no
Berry píše:
Kubi vice foto jinak zadni listu do laku cerna svetla z GSI 16V jako dal Pepa a parada predek f rattu zahradku a je to
Více foto až bude víc než dvě kola zatím mám jen todle ...... světla z GSI bych dal ale ted na ně není keš
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
ten vnitrek je libovej,kola taky,motor by chtelo lepsi vykon ale s 6gang na pohodlne jezdeni myslim ze staci.Jak je to s palubovkou a spolehlivosti tehle aut?
Tom_ píše:ten vnitrek je libovej,kola taky,motor by chtelo lepsi vykon ale s 6gang na pohodlne jezdeni myslim ze staci.Jak je to s palubovkou a spolehlivosti tehle aut?
Mám jí přes rok. Najeto 10 000. Zatím leju jen benzín. R. v. 2001. Podle servisky poctivých 102 000 km.. Chtěl jsem 2.5 nebo 3.0 benzín, ale nelituju. Problémy s klikou na tomhle ročníku už nejsou.. Palubku ještě dofotím.
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Tom_ píše:ten vnitrek je libovej,kola taky,motor by chtelo lepsi vykon ale s 6gang na pohodlne jezdeni myslim ze staci.Jak je to s palubovkou a spolehlivosti tehle aut?
Mám jí přes rok. Najeto 10 000. Zatím leju jen benzín. R. v. 2001. Podle servisky poctivých 102 000 km.. Chtěl jsem 2.5 nebo 3.0 benzín, ale nelituju. Problémy s klikou na tomhle ročníku už nejsou.. Palubku ještě dofotím.
a jak se chovaj ty 2.5 a 3.0 motory?sou kvalitni nebo nekvalitni?tenhle model se mi libi,jinak alfy moc nemusim,tudiz informaci moc nemam.Asi to bude pekne pohodlny vid?
tak vytunenej coltak uz je ve srotu a tak Vas musim seznamit s moji novou svestkou
| http://krulis.net|dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
Lefi: Krása, šíro v kábru jsem naživo snad ještě neviděl
Fonz: Pochlub se taky tou pokutou
AR166: Joo GSi, jak lituju že jsem nešáh po něm, když už jsem vybíral... ale tak mám aspon GSi interier ve sklepě a volant