chromova kola Panther 7x16 jsou pryc
chromova kola Panther 7x16 jsou pryc
mrizovana brana, kaleny zamek, normalni zamek.......a auto na spalkach.....
Timto psechny snazne prosim, jestli jste nekdo slysel o techto kolech, ze jsou treba na prodej, dejte prosim vedet. Odmena. Zamek, klika od vrat a klika od auta jsou pryc...
Zarazi me, ze nekdo vedel, ktera je to presne garaz (je v dvoupatrovych garazich), kdyz v oknech mam zatazene zavesy a neni tam videt.
Je mi hrozne..
Timto psechny snazne prosim, jestli jste nekdo slysel o techto kolech, ze jsou treba na prodej, dejte prosim vedet. Odmena. Zamek, klika od vrat a klika od auta jsou pryc...
Zarazi me, ze nekdo vedel, ktera je to presne garaz (je v dvoupatrovych garazich), kdyz v oknech mam zatazene zavesy a neni tam videt.
Je mi hrozne..
- Přílohy
-
- P1040379.JPG (102.63 KiB) Zobrazeno 7592 x
- plaváček
- Kontaktovat uživatele:
Re: chromova kola Panther 7x16 jsou pryc
Tak to je v prdeli, to už fakt ani není možný
jaký jsou ty lidi kurvy, budu koukat po inzerátech i kolem sebe, třeba se někde něco objeví 

VW GOLF III
no tak to je des teda ..... snad se najdou sakra ..... ruce useknout tomu kdo to udelal
Porojdi Kosov,jestli je nenajdeš na nějakým žigulovi.
I live in SUPRA World
Celý život bychom měli žít tak, že jednou, až se za ním otočíme, si budem moci říct: Hmm nice smoke-screen...
Celý život bychom měli žít tak, že jednou, až se za ním otočíme, si budem moci říct: Hmm nice smoke-screen...
nicmene zmizela i klika u auta, zrejme na odliti klice....
To mu bude stejně k ničemu,já když jsem ztratil klíče od Čeldy R.v: 92 tak jsem se na tohle informoval a bylo mi řečeno,že u ("novějších") aut je v zámku dveří o jeden článek míň než v zapalovací skříňce,právě kvůli tomuhle a pochybuju že ty to máš starší, ikdyž jistota je jistota-žeano 

I live in SUPRA World
- FubuTomas
- Kontaktovat uživatele:
Moc krasne udelanej Seat.... kol je skoda,snad se najdou.... ale koukam,to abych si radsi poradny kola ani nekupoval,kdyz uz se to ztrati i v garazi 

ex:Opel Calibra 2.0i 4x4
akt:BMW 525TDS E39
((( NÁHRADNÍ DÍLY OPEL CALIBRA )))
Je to mrdat,i v tak malý vesnici jako je Jihlávka se najdou idioti!
I live in SUPRA World
- FubuTomas
- Kontaktovat uživatele:
njn,co nadelas,parchanti jsou vsude,at je to vesnice,nebo mesto
ale nejhorsi je,ze kola ti ukradnou za ucelem zisku,ale kdyz ti nejaka svine skurvena objede cely auto klicem,tak to fakt nechapu??(me osobne se nastesti nikdy nestalo)

ex:Opel Calibra 2.0i 4x4
nejsem z Jihlavky, ale z Jihlavy
- Peugeot.309
To jsou zmrdi
!Ale takových kol v čechách moc není,když je někde objevím tak ti dám určitě echo 

Peugeot 309 1.6 65kw - minulost
Peugeot 306 1.4 55kw - slouží rodičům
Renault Megane II -2.0 16V 99kw -současnost
Peugeot 306 1.4 55kw - slouží rodičům
Renault Megane II -2.0 16V 99kw -současnost
neni no....dekuju