Nissan 350z
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
Nissan 350z
Zdar chcu si koupit nissan 350z s výkonem 313 koní a chtěl bych zvýšit výkon nemohl by mi někdo poradit jaký díly koupit a o kolik by se to dalo tak zvýšit chtěl bych do toho dat tak 50-100 tisíc dík za odpovědi
Re: Nissan 350z
mario -nevím jestli zde..ale na AHC ho najdeš má 350z doplněnou o compresor..takže ti bude umět odpovědět..hodně štěstí..
Ahm to je autohificlub ?blázen píše:mario -nevím jestli zde..ale na AHC ho najdeš má 350z doplněnou o compresor..takže ti bude umět odpovědět..hodně štěstí..
tak mario mi neodepsal tka poradí někdo jinej?
si počkej, časem odepíše, a jeho stroj za to stojí
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory
http://www.odtahove-sluzby.cz
http://www.odtahove-sluzby.cz
jj navic pokud vim tak celej jeho stroj je na prodej... ma tam kompressor myslim ze koupit Ztko a pak ho uvest do takoveho stavu by te vyslo draz...
TOYOTA CELICA CARLOS SAINZ 2.0 TURBO 4WD 153KW 1992 = funny
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily
Ja na tvojom mieste by som isiel cestou znizovania vahy
I love the smell of the napalm in the morning
to auto ma 1.5tuny a vevnitr krom repraku a sedacek nic nei o kolik si myslis ze to odlehcis? nevim podle mne abys to auto nejak vyrazne odlehcil bude s toho okuchanej zavodak a to uz s toho mas auto tak na zavody...
TOYOTA CELICA CARLOS SAINZ 2.0 TURBO 4WD 153KW 1992 = funny
noo mozna by to bolo kapanek viac nez to 100t kc ,ale na nete je fura karbonovych dielov, ich pouzitim by sa snad nejake kilecko usetrilo . Podla mna to ma 350z vyborny motor. Max.bych uderil nejaky kit sania a zvody+vyfuk. 350z ma vyhliadnutu aj ja tak dufam ze ked budeme zdravy a bude sa darit tak sa to podari
I love the smell of the napalm in the morning
tomu astmatickemu motoru chyba preplnanie kto vlastnil 300zx TT a kupil 350z tak bol sklamany z motora
1G DSM
však 300ZX TT je rychlejší jak 350z..dokazuje to mnoho testů,..jsou na youtube.Ragnar píše:tomu astmatickemu motoru chyba preplnanie kto vlastnil 300zx TT a kupil 350z tak bol sklamany z motora
odlehčit 350Z? Drahé a na úkor bezpečnosti.. a navíc je to podle mě taková cesta kterou jdou prdítka...a ne takové velké motory...prostě to přeplnovat..jako mario