Folie na skla - kde a jakou?
Moderátor: Dave0401
- Hanzy
Re: Folie na skla - kde a jakou?
Musis mit k tomu karticku potvrzeni ne ze jen nekde hodis stitky...
CRUZE - Dvojnásobný mistr světa WTCC 2010
EVANDA
ex LEGANZA
EVANDA
ex LEGANZA
Ani kartička už nepomůže.
www.elecig.cz
E-cigarety, liquidy a příslušenství nejvyšší kvality.
karticka a nalepky atest SD8 .. a nerikejte ze ne kdyz to maji vsechny nove auta ..
DRS Daihatsu Racing Service
Daihatsu Charade 1.0 GTti car racing E85 cca 140HP on the XXR 8Jx15 wheels
Daihatsu Applause 1.6 daily 105HP
Benelli Tornado tre 1130 3 cilinder 163HP / 128Nm
Daihatsu Charade 1.0 GTti car racing E85 cca 140HP on the XXR 8Jx15 wheels
Daihatsu Applause 1.6 daily 105HP
Benelli Tornado tre 1130 3 cilinder 163HP / 128Nm
taky myslim ze pokud nenatrefis na idiota na stk, tak s atestem pod folii a s kartickou s atestem by nemel byt problem ..
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
tak potom asi na většině STK v okolí dělají idioti
www.elecig.cz
to jako vsichni z novyma autama strhavaj folie ?
nové auta nedělají stk, po pěti letech už to není nové auto
ono když je většina aut tonovaná už z výroby na propustnost 70% tak jakákoli folie na předních bočních oknech být nesmí a nepomůžou ti ani atesty ani kartičky
naštěstí se to zatím neřeší až tak přísně(jak kde)
naštěstí se to zatím neřeší až tak přísně(jak kde)
tu kartičku máš tak na to,aby jsi neměl tak prazdnou peněženku.
Mi ten chlap na STK řikal že pokud máš na bočnich přednich oknech folie a zpusobiš autonehodu,pojišťovna muže cipovat a mužou s tím byt další problemy,protože auto je technicky nezpusobile k jizdě kvuli snižene viditelnosti.tak mi to řekl tam....
Mi ten chlap na STK řikal že pokud máš na bočnich přednich oknech folie a zpusobiš autonehodu,pojišťovna muže cipovat a mužou s tím byt další problemy,protože auto je technicky nezpusobile k jizdě kvuli snižene viditelnosti.tak mi to řekl tam....
Peugeot 407 sw , 2,2HDi Biturbo , FAP , 125kw , 370Nm
- F.l.a.n.e.l.
problem že je to zákonem zakázáno. Já mám kartičky 3 (2x paděl, 1x origo) a je to k ničemu stejně když je to zakázanéremix píše:taky myslim ze pokud nenatrefis na idiota na stk, tak s atestem pod folii a s kartickou s atestem by nemel byt problem ..
jinak co se týče pojištoven, tak je normální, že když máš přední folie "dvojku plech" a způsobíš nehodu nebo si účastníkem nehody, tak ti klidně mohou říct (a už jsem zažil u známých že řekli) že kdyby neměl, mohl vidět a předcházet a regaovat na nebezpečí atd.
Je fakt že vidíš lépe určitě bez folie, nicméně zase nevím jak hodně by člověk tu nehodu mohl ovlivnit když ji nezpůsobíš. každopádně poslední dobou je v oblibě dávat vinu oběma účastníkům...
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Folie u mě měli 3 vyhody!Nepařilo mi do auta tolik slunka,moh sem dělat ksichty a nikdo mě neviděl,tak člověk se cití lip když ostatní neví kdo to řidi.no a dalo se zašukenzí na každem parkovišti.Teď už jen šukenzie doma
Peugeot 407 sw , 2,2HDi Biturbo , FAP , 125kw , 370Nm
toe hovado, píchá v autě
ja mit zbytecnou trojku (jakoze nemam ) tak si dam ty nejsvetlejsi folie na vsechny okna krome celniho.. svuj efekt by to jiste udelalo no ale protoze nemam zbytecnou trojku, tak se me to vubec netyka
uvažoval jsem stejně, ale jak se mě tomáš ptal, co tam dát, tak mi zabylo trochu líto dát trojec za skoro nic, tak sem dal předposlední a měl jsem dát nejtmavější kurde
Sundal jsem přední a už tam žádné dávat nebudu.
Live4Ride Syndicate
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
Napis pls KDE v polskem Tesine to delali. Ta cena je super, navic ja potrebuju zatmavit jen zadni bocni, takze by to bylo za par supu..Hanzy píše:Kdybys chtel koupit folie tak tady koupis http://www.halfordscz.cz/" onclick="window.open(this.href);return false; a nejen folie a jinak ja si ted nechal delat cele auto v polskem tesine a vyslo na 2800kc s atestem a neni co resit a co se tyce stk no problem i policie v nejhorsim pripade predni sundas na miste a mas to levnejsi nez pokutu od blbce...a samo nalepis pak znovu...
Diky
M@C píše:Napis pls KDE v polskem Tesine to delali. Ta cena je super, navic ja potrebuju zatmavit jen zadni bocni, takze by to bylo za par supu..Hanzy píše:Kdybys chtel koupit folie tak tady koupis http://www.halfordscz.cz/" onclick="window.open(this.href);return false; a nejen folie a jinak ja si ted nechal delat cele auto v polskem tesine a vyslo na 2800kc s atestem a neni co resit a co se tyce stk no problem i policie v nejhorsim pripade predni sundas na miste a mas to levnejsi nez pokutu od blbce...a samo nalepis pak znovu...
Diky
v Ostrave to lepi jeden typek uz hodne dlouho, osobak vyjde na 3000kc + zaruka + Atest, ma ty nejtmavsi folie s 4% zatmavenim
uz jsem u neho byl asi 5x a vzdycky pohoda na pockani, dela to kousek od Zoo takze aspon se to da spojit s mensim vyletem
uz jsem u neho byl asi 5x a vzdycky pohoda na pockani, dela to kousek od Zoo takze aspon se to da spojit s mensim vyletem
HONDA CIVIC 8G
Tomáš. Kdysi měl moc pěkného Rencka 19. Taky mi to lepil a spoustě lidí. Je fakt machr. Pokud folie tak od něj.
Live4Ride Syndicate
- Hanzy
3000kc je dobra cena ja volal klukovi co mi delal na aute pred rokem a pul a tan chtel porad 4000kc tak jsem to nechal v Posku uz mi a mym znamym tam delali i vymenu skel a naprosta spokojenost a za polovicny i ceny nez u nas...
Folile samo taky s atestem a zarukou jinak mam telefon je to Fa Bospol 0048338520539 a je to jak jedes od Chotebuze prijizdis do tesina z kopce dolu jedes kolem burzy jak byva a prijedes na kruhac na nem doleva a pak nevim asi 500m a odbocka myslim ze je to hasicarna tak hned za ni doprava je tam i cedule ale na leve strane cesty a na konci doleva a uz to uvidis po prave strane...
Folile samo taky s atestem a zarukou jinak mam telefon je to Fa Bospol 0048338520539 a je to jak jedes od Chotebuze prijizdis do tesina z kopce dolu jedes kolem burzy jak byva a prijedes na kruhac na nem doleva a pak nevim asi 500m a odbocka myslim ze je to hasicarna tak hned za ni doprava je tam i cedule ale na leve strane cesty a na konci doleva a uz to uvidis po prave strane...
EVANDA
ex LEGANZA
EVANDA
ex LEGANZA
Hanzy diky, zkusim to tam najit
Norku a nemas kontakt nebo nazev firmy toho borce od Ostravske ZOO? Ze bych vzal mladou na vylet
Norku a nemas kontakt nebo nazev firmy toho borce od Ostravske ZOO? Ze bych vzal mladou na vylet
Tak ten Bos-Pol by mel byt zde http://www.pkt.pl/mapdetailssearch.ds?i ... 5840000000" onclick="window.open(this.href);return false;
Kontakt na Tomáše z Ostravy: 603 312 822
Live4Ride Syndicate
- Hanzy
Jj je to ono vsak uvidis ale i ten kluk z ov nezni spatne i od nas tam nekteri jezdi v Polsku hlavne je to bezkonkurencni co se tyce cen za skla jak skla tak lepeni a jsou sikovni uz mi tam delali 2 skla jednu vymenu komplet celniho a zadni jen lepeni a super spokojenost...
Jo jen mam folie zabarvene do modra jako z venku jsou cerne ale pruhled je modry tak jsem si chvili zvykal ale uz dobry nebo na druhme aute jsem je mel do hneda pruhled...
Jo jen mam folie zabarvene do modra jako z venku jsou cerne ale pruhled je modry tak jsem si chvili zvykal ale uz dobry nebo na druhme aute jsem je mel do hneda pruhled...
EVANDA
ex LEGANZA
EVANDA
ex LEGANZA
Synci,máte někdo zkušenosti s folií SunTec? případně i kde ji seženu?
www.elecig.cz
SunTec nebo jak se to pise mam ja na SUPU... vypadaji, ze to nebudou mrdky....
ale porad si na to nemuzu zvyknout
zlata carcoolca bez folii
ale porad si na to nemuzu zvyknout
zlata carcoolca bez folii
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Suntec pokud se nemylim je CZ firma a ta dodava folie 3M cili pohoda! Ja to tak mam znacky suntec a folie 3M
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
Taky doporucuji Nechal sem tam delat folie na omegu a supr ... ted mam v planu nekdy (nevim kdy) davat i na audi, ale ty nejslabsinoreking píše:v Ostrave to lepi jeden typek uz hodne dlouho, osobak vyjde na 3000kc + zaruka + Atest, ma ty nejtmavsi folie s 4% zatmavenim
Nechával jsem si na prckoleta dat folie od toho typka co bydli kousek od zoo..spokojenost, rychlost a pěkně udělané.. bohužel jsem ale pak musel dát dohromady calouneni - nechtelo se mu to davat dokupy..Dopredu jsem dal nejsvetlejsi a dozadu nejtmavsi.. karticka atestace.. zatim zadny problem.. pry nejaky stop solar efekt, kdy je teplota uvnitr auta na primem slunci o 10C nizsi nez bez nich nebo nejakych burzovek. 100% bych si na prední skla nedal nejtmavší.. i ty s max propustností splní účel.. cílem je aby si byl v autě vidět..
No trochu k těm bouračkam a foliim a kecum kolem pojišťoven.. nevim jak vy ale ja neměl problem..najebal mě taxík.. spočítali mu vysokou rachlost, minimalni brzdnou drahu..vinik byl on folie na mem autě nehrali roli a to jsem měl burzovky 80% zatmavení(10% propustnost)...
Je to fakt kde natrefíš, jaké máš auto, jak se chováš, kolik máš přestupků a tak..
A teď dotaz.. Jak je to na STK haviřov, připadaj mě hodně v klidu. Snažil se tam už někdo projit s foliema?
No trochu k těm bouračkam a foliim a kecum kolem pojišťoven.. nevim jak vy ale ja neměl problem..najebal mě taxík.. spočítali mu vysokou rachlost, minimalni brzdnou drahu..vinik byl on folie na mem autě nehrali roli a to jsem měl burzovky 80% zatmavení(10% propustnost)...
Je to fakt kde natrefíš, jaké máš auto, jak se chováš, kolik máš přestupků a tak..
A teď dotaz.. Jak je to na STK haviřov, připadaj mě hodně v klidu. Snažil se tam už někdo projit s foliema?
joui: kolik tě ty folie vyšly?lepil ti to v garáži nebo venku?kdyžtak SZ
www.elecig.cz