JJ zazvoní človíček a volepí ti majetek heheRudi píše:voni se vozvoucrazyape píše:Vcera sem dostal pokutu za parkovani.... 500 zmrdi ale to je jedno. Dostal sem slozenku na ktere neni datum splatnosti.. do kdy to zaplatit?

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
JJ zazvoní človíček a volepí ti majetek heheRudi píše:voni se vozvoucrazyape píše:Vcera sem dostal pokutu za parkovani.... 500 zmrdi ale to je jedno. Dostal sem slozenku na ktere neni datum splatnosti.. do kdy to zaplatit?
Hele kdykoli když sem dostal pokutu a byl na ní datum splatnosti do 14ti dnů, tak sem to třeba nezplatil a pokaždý přišel cca po půl roce dopis s výzvou at to do 14ti dnů zaplatim jinak už bude exekuce apod., tak sem to dcky zaplatil a v poho, jeden kámoš se na to i po tom půl roce vysral a strhli mu ty prachy z účtu, takže buď v klidu, půl roku máš stopro čascrazyape píše:Vcera sem dostal pokutu za parkovani.... 500 zmrdi ale to je jedno. Dostal sem slozenku na ktere neni datum splatnosti.. do kdy to zaplatit?
fotka byla až z tý poslední kamery těsně před sjezdem na Spořilov.Ritchma píše:To jsem se chtěl taky zeptat, protože jelikož jsem vlastně projel čtyři kamery, tak počítám, že těch fotek budou mít docela dost
No jasny.. zkousi to clovek vydejcha.. zacnou vyhrozovat smrti a pak clovek povoli. Jakmile by byla fotka jen trochu mazla, tak to nejsem ja a basta...Trhyy píše:Pořád bych zapíral, zkoušej co člověk vydrží, prostě nejsem poznat a nazdar
ale vite co udci.. nechci zdrzovat jsem to ja.. kde to mam podepsat..Ritchma píše:A pak to vůbec nebude trapný až řeknu - ale tak jo, ukecal jste mě, jsem to já
ty už nemáš bo ti je sebraliBordel píše:Jak mi tu porad sviti topic, tak jsem si vzpomnel, ze tam musim jit taky, tusim ze 21. ale nemuzu ty papiry najit
Cash dela divyRudi píše:ty už nemáš bo ti je sebraliBordel píše:Jak mi tu porad sviti topic, tak jsem si vzpomnel, ze tam musim jit taky, tusim ze 21. ale nemuzu ty papiry najit
to asi tušíte špatně pane, 21. je neděleBordel píše:Jak mi tu porad sviti topic, tak jsem si vzpomnel, ze tam musim jit taky, tusim ze 21. ale nemuzu ty papiry najit
Neděli maj vyhrazenou pro zvláštní případypajiki píše:to asi tušíte špatně pane, 21. je neděleBordel píše:Jak mi tu porad sviti topic, tak jsem si vzpomnel, ze tam musim jit taky, tusim ze 21. ale nemuzu ty papiry najit![]()
![]()
To je vůlBordel píše:Cash dela divyRudi píše:ty už nemáš bo ti je sebraliBordel píše:Jak mi tu porad sviti topic, tak jsem si vzpomnel, ze tam musim jit taky, tusim ze 21. ale nemuzu ty papiry najit![]()
![]()
do 15.dnů od vystavení, pak to jde automaticky FÚ a ti už se s tím neseroucrazyape píše:Vcera sem dostal pokutu za parkovani.... 500 zmrdi ale to je jedno. Dostal sem slozenku na ktere neni datum splatnosti.. do kdy to zaplatit?