REZ
REZ
jak nechat vyreznout nějaký nápis bo kříž?
třeba takhle:
myslíte že to mám jen opatrně vybrousit do toho tvaru a nějakým sajrajtem polit ať to zrezne?
třeba takhle:
myslíte že to mám jen opatrně vybrousit do toho tvaru a nějakým sajrajtem polit ať to zrezne?
EX: Audi A4 Avant 1,9TDi quattro
NOW: TDpoVWa GIII
Re: REZ
urcite Nic jinyho me nenapada...
Japonci na konci
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
nejlépe je nechat přírodně uzrát, nebo polít kyselinou dusičnou řeďěnou ethanolem v poměru 250ml kyseliny a zbytek líh pak zahřát a během chvilky máš krásnou rez
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
až tak složitě? nevíš kde koupím tu kyselinu a ethanol? jaký ten poměr? 25Okys a kolik toho lihu?BIGPAPA píše:nejlépe je nechat přírodně uzrát, nebo polít kyselinou dusičnou řeďěnou ethanolem v poměru 250ml kyseliny a zbytek líh pak zahřát a během chvilky máš krásnou rez
dikec
edit: jak zahřát? aby mi ten líh nechytl
do litru, jo zapoměl jsem dodat že ta kyselina dusičná stačí 10% a dá se snad koupit v drogerii takže 250 ml kys a 750 ml lihu - jinak se to jmenuje NITAL
zahřát horkovzdušnou pistolí to ten líh nechytne
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
BIGPAPA píše:do litru, jo zapoměl jsem dodat že ta kyselina dusičná stačí 10% a dá se snad koupit v drogerii takže 250 ml kys a 750 ml lihu - jinak se to jmenuje NITAL
super tak dikec za tip, uvidím co vznikne pak pošlu foto
taky dobry zpusob je to nastrikat slonym roztokem.....a nechat na slunci:)
Mondeo MK I 1.8 TD....neni to rychlá kára ale mam ji rád
nějak nebyl ještě čas takže zatim nic nemám.
2plaváček+camel - Samo že to nemůsí byt zrovna kříž. Je to na auto ce se mi válí v garáži a nemá využití ani prodejní cenu takže než pujde na šrotovné tak se na něm můžu ještě vyblbnout
2 zetes - moderátore bez zbytečných OT a příspěvky nepište od toho, aby jste jich měli co nejvíce, ale od toho aby byly věcné a někomu pomohly. dík
jo a dělám to protože se mi to líbí, nevím co je natom divného, určitě lepší než FaF lamináty, megakřídlo a megahnusné kola. to rači složit na malých kolech, zahrádka, rez .... no každému se líbí něco jiného.
2plaváček+camel - Samo že to nemůsí byt zrovna kříž. Je to na auto ce se mi válí v garáži a nemá využití ani prodejní cenu takže než pujde na šrotovné tak se na něm můžu ještě vyblbnout
2 zetes - moderátore bez zbytečných OT a příspěvky nepište od toho, aby jste jich měli co nejvíce, ale od toho aby byly věcné a někomu pomohly. dík
jo a dělám to protože se mi to líbí, nevím co je natom divného, určitě lepší než FaF lamináty, megakřídlo a megahnusné kola. to rači složit na malých kolech, zahrádka, rez .... no každému se líbí něco jiného.
ciste s tebou souhlasiiim...taky se mi to libi....je to hezci nez megalaminatyRolljoin píše:nějak nebyl ještě čas takže zatim nic nemám.
Mondeo MK I 1.8 TD....neni to rychlá kára ale mam ji rád
Když se mi něco nelíbí a nerozumim tomu tak je to hned blbost - pro toto fórum celkem typické, nic si z toho nedělej
- plaváček
- Kontaktovat uživatele:
Nikdo tady nepsal, že se mu to nelíbí. Mě se to naopak líbí a to hodně, ale záleží na jakým je to autě a v jakým provedení....V poslední době se nějak moc rozjíždí móda se rzí a přitom ty lidi ví velký ho*no co je to pravej rat styl nebo rat look. Jestli to děláte jen proto, že je to in tak se na to radši včas vy*erte.(myšleno všeobecně)
Naposledy upravil(a) plaváček dne 14 črc 2009 15:48, celkem upraveno 1 x.
VW GOLF III
plaváček: to nemá cenu stejně to bude dělat víc a víc lidí i když o tom nic neví....(myslim obecně,nenárážim na Rolljoina)
nOObie: Proboha jen to ne
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Co je na tom špatného? No pokud na to někdo nemá koule udělat to skutečně tak ať to raději nedělá To je jako imitace turba nebo nalepovací kotouče a je to levnější
Nosce te ipsum - know thyself
otázka zodpovězena, dál se tady melou sračky, zamykám
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd