nápodobně.JOE_Cik píše:neska v sokolove pana AR166 ale už nevim kde a v kolik ....![]()

nápodobně.JOE_Cik píše:neska v sokolove pana AR166 ale už nevim kde a v kolik ....![]()
To vis, ma tuning masku tak uz je "uber- das auto"...V12 píše:vcera v sockolove hattoriho....2x jsem ho pozdravil a 2x bez reakce....mno jo holt ty tjuneri
A kde?V autě nebo někde tam kde bylo milion lidí?V12 píše:vcera v sockolove hattoriho....2x jsem ho pozdravil a 2x bez reakce....mno jo holt ty tjuneri
VoleV12 píše:Mno po tom co tech milion lidi odesel u stanku....jinak ja do lidi nekopu ja 2x slusne zretelne a hlasite pozdravil....asi budu muset poridit naky to fauveecko at me nekdo aspon zdravi
...kudluhattori_hanzo píše:......: Příště do mě normálně vraž.
Mikael píše:Ve zkratce...Hattoriho na moste k Thermalu, Mirindu u byvaleho Schaffysu (koukala jak puk), V12 pri ceste na jih a pak Eskladu, kterej jel s prominutim jak ....
Mikael píše:Jj...uz je to par dni zpet, maval sem jak zbesilej a jeste pribrzdil aby sis me mohla prohlednout. Stejne si me asi nepoznala (dle tveho vyrazu)
Wtf?Kdy?Mikael píše:Ve zkratce...Hattoriho na moste k Thermalu, Mirindu u byvaleho Schaffysu (koukala jak puk), V12 pri ceste na jih a pak Eskladu, kterej jel s prominutim jak ....
Mikael píše:Mirinda: Naprosto presne
Hattori: Kdyz jsem jel z cervenyho koberce s doktorkou Zaoralovou si mavnul, cekal ze zastavim, ale nemohl jsem.
Jo tohle,já jsem si říkal kde by jsi mě tam ještě mohl vidět...Mikael píše:Mirinda: Naprosto presne
Hattori: Kdyz jsem jel z cervenyho koberce s doktorkou Zaoralovou si mavnul, cekal ze zastavim, ale nemohl jsem.
ty voe ja si te vubec nevsiml....ale dik za varovani pred svestkamaMikael píše:......., V12 pri ceste na jih ....
Jee, a nemával si na mě v sobotu v Míroví? Jela jsem s pájovo černým Mišákem a blikala na mě festivalová Audi...Mikael píše:Jj...uz je to par dni zpet, maval sem jak zbesilej a jeste pribrzdil aby sis me mohla prohlednout. Stejne si me asi nepoznala (dle tveho vyrazu)
Tyvoe tak když tam jedeš v noci,žádný lampy,folie na oknech jak největší tuner tak jak tě mám asi poznat?Mikael píše:Hattori : njn...slepejs
a kdyz ho nepoznas ani ty tak jak ho mam pak poznat ja?hattori_hanzo píše: Tyvoe tak když tam jedeš v noci,žádný lampy,folie na oknech jak největší tuner tak jak tě mám asi poznat?
Úplně normálně - až ho příště potkáme napíšeme mu fixem na čelo "Mikael"!mirinda píše:a kdyz ho nepoznas ani ty tak jak ho mam pak poznat ja?
hattori_hanzo píše:Úplně normálně - až ho příště potkáme napíšeme mu fixem na čelo "Mikael"!mirinda píše:a kdyz ho nepoznas ani ty tak jak ho mam pak poznat ja?
a ja tebe v mírovy,na křižovatce,odbočoval jsem na jimlíkov a ty si tam odtud odjížděla......modrej passat.....tweetyna píše:tak nevim...kolik lidí tu má takovou káru?Myslím že jsem dnes 2x potkala Paveliniho na Mírové ale kdo ví...?
Mikael píše:Mirindu v Nejdku. Po ctvrty hodine.
Flashman píše:a ja tebe v mírovy,na křižovatce,odbočoval jsem na jimlíkov a ty si tam odtud odjížděla......modrej passat.....tweetyna píše:tak nevim...kolik lidí tu má takovou káru?Myslím že jsem dnes 2x potkala Paveliniho na Mírové ale kdo ví...?
Patek...jel jsem z prace.mirinda píše:Mikael píše:Mirindu v Nejdku. Po ctvrty hodine.v sobotu? to jsem urcite tedy nebyla ja....ja byla na tuning sraze
tak v patek je to hodne mozne....v jakem jsi jel aute a kde to bylo? nevsimla jsem siMikael píše:Patek...jel jsem z prace.mirinda píše:Mikael píše:Mirindu v Nejdku. Po ctvrty hodine.v sobotu? to jsem urcite tedy nebyla ja....ja byla na tuning sraze