Předvolaní k PČR A JINÉ OTÁZKY - otázky a odpovědi

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Odpovědět
pajiki
Kontaktovat uživatele:

Re: Předvolaní k PČR A JINÉ OTÁZKY - otázky a odpovědi

Příspěvek od pajiki »

Bordel píše:Oni jscou vychcani a obcas ty useky propoji, .
ale o tom se tu celou dobu bavíme, že dnes pokud jedeš až někam dopr..... a projíždíš celou trasu( oba úseky) jsi měřen celou délku od 1. kamery 1 úseku (u OMV) až po 2. kameru 2 úseku ( sjezd Bohdalec). Tzn. 4 fotky na bílejch čárách
GIV VRT ALH

max3rx

Příspěvek od max3rx »

trhy: za tu zelenou kartu tě prý můžou i na místě odstavit a nejedeš nikam..

Trhyy
V.I.P.

Příspěvek od Trhyy »

max3rx píše:trhy: za tu zelenou kartu tě prý můžou i na místě odstavit a nejedeš nikam..
Až tak to hrotěj jo ? To nechápu kdo zase vymyslel tedle nesmysl :roll:
Ty co mě chytli byli celkem v pohodě, takže sem i já byl slušnej, možná proto mi dali to nejmenší co mohli
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!

Fáboš
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fáboš »

Tak já jsem byl dneska podat vysvětlení na PČR. Ukázali mi jeden černej flek, dokonce i SPZ by se dala s trochou štěstí uhádat, jelikož nebyla úplně čitelná. takže nic no. Dnes zadarmo.
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er

[url]http://www.getphoto.cz

Fiesta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fiesta »

by mě zajímalo kdo řeší takový ptákoviny jako zelený karty atd... :roll:
VW PASSAT B5

Boháček

Příspěvek od Boháček »

jo když máš v novým autě novou lékárničku, nový gumy, vyluxováno a jseš střízlivej, tak je i zelená karta dobrá :(
vzdělání není zárukou inteligence

fokr_jr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fokr_jr »

tak mam ze dneska dalsi do sbirky... 120 dle tacho, stinitko dole, videl sem jen spodek narazniku z bradavici, kamera mi nemohla videt oblicej. a vybirali trubky 50m za sjezdem, takze trada dolu a hned za nima zase zpatky na hlavni :lol:

jen sem zvedavej jak se bude babicka tvarit, az ji prijde, ze jela s Puntem 120 :lol:

pudu tam s ni na plnou moc jako pravni zastupce, vypovim si osobu blizkou a babicka to jen podepise :)
Suzuki Swift GTR - AWD ITB, T25 @ 9psi spousta srandy
Lupo 3L

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bordel »

pajiki píše:
Bordel píše:Oni jscou vychcani a obcas ty useky propoji, .
ale o tom se tu celou dobu bavíme, že dnes pokud jedeš až někam dopr..... a projíždíš celou trasu( oba úseky) jsi měřen celou délku od 1. kamery 1 úseku (u OMV) až po 2. kameru 2 úseku ( sjezd Bohdalec). Tzn. 4 fotky na bílejch čárách
Tak jsi to mel napsat na zacatku :D
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

AlesShi

Příspěvek od AlesShi »

:D uz mi to asi zacina chodit

je to nejak poznat na vyzve?
mam tu jednu s cervenym pruhem a druhou normal bez
máš plnou tašku jó máš?

system69

Příspěvek od system69 »

Ahoj,
dnes mi přisla výzva k podání vysvětlení zajímalo by mě, pokud někdo nevíte o jaký přestupek se jedná?
A pokud se lze odvolat na osobu blízkou nebo odmítnou podání vysvětlení?Ale bojim se že by mohly mít kvalitní fotku,jelikož to bylo před den a pak by mi asi nic nepomohlo...
Díky moc

http://img254.imageshack.us/img254/7510/24072009.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

""Vysvětlení může odepřít pouze osoba, která by jím sobě, svému příbuznému v pokolení přímém, svému sourozenci, osvojiteli, osvojenci, manželu nebo druhu anebo jiným osobám v poměru rodinném nebo obdobném, jejichž újmu by právem pociťovala jako vlastní, způsobila nebezpečí trestního stíhání nebo nebezpečí postihu za přestupek.""

Brian

Příspěvek od Brian »

jasně to tam máš napsané 22/1f což je rychlost.... osoba blízká samozřejmě použít jde

3. v obci o 20 km/h a víc nebo mimo obec o 30 km/h a víc je za 3b a 2500-5000 + zákaz řízení tomu kdo tento přestupek během 12 kalen. měs. spáchá tento přest. 2 a vícekrát.. tzn při opakování máš zákaz.. 1-6měsíců a sankci nepamatuji (samozřejmě v polovině můžeš žádat o prominutí zbytku trestu a to většinou prominou pokud nejsi vyloženě lotr)
Škoda Octavia Combi - limited edition Style
Alfa Romeo 166 - full luxury packet & lowrider packet
Fiat Punto GT - 1,4 turbo

Fresch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fresch »

Brian píše:jasně to tam máš napsané 22/1f což je rychlost.... osoba blízká samozřejmě použít jde
22/1f neni jen rychlost... ale 1f1 - telefon, 1f5 červena :ú)
U 2x 22/1f3 za rok správnáci dávají hodně krátké zákazy řízení.. a sankce klasicky 2500,-
A4 3.0 V6 quattro

Fresch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fresch »

fokr_jr píše:tak mam ze dneska dalsi do sbirky... 120 dle tacho, stinitko dole, videl sem jen spodek narazniku z bradavici, kamera mi nemohla videt oblicej. a vybirali trubky 50m za sjezdem, takze trada dolu a hned za nima zase zpatky na hlavni :lol:

jen sem zvedavej jak se bude babicka tvarit, az ji prijde, ze jela s Puntem 120 :lol:

pudu tam s ni na plnou moc jako pravni zastupce, vypovim si osobu blizkou a babicka to jen podepise :)
jako právní zástupce by jsi měl předložit průkaz komory. Nejlepši vubec nepřebírat výzvu k vysvětlení kdo to auto řídil a máš to :)
A4 3.0 V6 quattro

system69

Příspěvek od system69 »

Fresch píše:
Brian píše:jasně to tam máš napsané 22/1f což je rychlost.... osoba blízká samozřejmě použít jde
22/1f neni jen rychlost... ale 1f1 - telefon, 1f5 červena :ú)
U 2x 22/1f3 za rok správnáci dávají hodně krátké zákazy řízení.. a sankce klasicky 2500,-

No telefon tam nebyl a červená taky ne, takže je to rychlost.
Šlo mi hlavně o to jestli mám zkoušet, až tam pujdu odmítnout podat vysvětlení a nebo se smířit s pokutou a se 3 bodama. Napadlo mě, že bych jim zkusil říct, že si to nepamatuju a jestli by mi nemohly ukázat nějakej důkaz (fotku) a když by byla spatná, tak rovnou odmítnout podat vysvětlení a když dobrá, tak se s tim hold smířit a příště si dát clonítko a brýle:))...

Fresch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fresch »

jako fotku si vyžadej , to ti kazat musi... a když se nepoznaš tak sbohem.
A4 3.0 V6 quattro

Eiffel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eiffel »

Mám pocit, že tady jsou lidi, kteří neumí číst. Tím myslím že neumí ve čteném textu najít význam...

Přijdeš tam, řekneš, že odmítáš podat vysvětlení, na což máš ze zákona právo. A taky tě o tom musí poučit. Ze zákona. Ať je na té fotce cokoli.
Pokud policajt bude chtít dělat dusno, maximálně udělá porovnání nějakým znalcem. Hůř na tom ale nebudeš.

Viděl jsi někde v textu něco o zkurvený, zpíčený, debilní osobě blízký? Ne? Opravdu tam nic takovýho nebylo...
Na osobu blízkou se vymlouvaj negramoti, který neznají svoje práva a nedokážou nic jinýho, než slepě papouškovat něco, co slyšeli na Nově v hlavním zpravodajství...
Cadillac seville V8 4.6 :D
zatím ještě žiju...

pajiki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pajiki »

přesně jak píše Eifel......

jediná věta u MP "chtěl bych využít práva odepřít výpoveď dle odst. 4 § 11 zákona 553/1991 Sb" podepsat a nasedano :lol:
GIV VRT ALH

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

Fiesta píše:by mě zajímalo kdo řeší takový ptákoviny jako zelený karty atd... :roll:
albánští a makedonští celníci:D
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

Camel

Příspěvek od Camel »

Plati porad ze kdyz me zastavuje policajt, musi byt ustrojeny a musi me zastavit placackou nebo cervenym svetlem?
NeVW: Passi
Suzuki LTZ-400 Quadsport

Neluška
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neluška »

Camel píše:Plati porad ze kdyz me zastavuje policajt, musi byt ustrojeny a musi me zastavit placackou nebo cervenym svetlem?
nás teda nahý policajti nikdy nestavěli :lol:
Nás v pátek buzeroval chlap, že máme přetíženej vlek. Vytáhnul průkaz, že je z kriminálky, tak mu otec řekl, že viděl hodně volů z kriminálky ale takovýho jako je on ještě ne, chlap se mohl posrat a my sme normálně odjeli
Audi 80 cabrio

Camel

Příspěvek od Camel »

Zas extrem jsem nemyslel. :D Mam na mysli jestli musi mit treba cepici na hlave atd.
NeVW: Passi
Suzuki LTZ-400 Quadsport

AlesShi

Příspěvek od AlesShi »

tak mi prislo 90 na magistrale a parkovani
jim napisu ze se mi na korunni nechce :lol:
máš plnou tašku jó máš?

Rolljoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rolljoin »

Eiffel: píšeš že řeknu že odmítám podat vysvětlení a co se bude dít dál? Co mi to pomůže? To nezaplatím pokutu bo nedostanu body?
EX: Audi A4 Avant 1,9TDi quattro
NOW: TDpoVWa GIII

biker

Příspěvek od biker »

Neluška píše:
Camel píše:Plati porad ze kdyz me zastavuje policajt, musi byt ustrojeny a musi me zastavit placackou nebo cervenym svetlem?
Nás v pátek buzeroval chlap, že máme přetíženej vlek. Vytáhnul průkaz, že je z kriminálky, tak mu otec řekl, že viděl hodně volů z kriminálky ale takovýho jako je on ještě ne, chlap se mohl posrat a my sme normálně odjeli
a kolik je za pretizeny vlek flastr. nemyslim opticky pretizen :D . TZ na 1900kg a plato s autem 2050kg? :?:
jeste jsem nevidel ze by nekoho s osobakem vazili(jiste jsou toho schopni vybavenim) ale zas tazne auto ma mit na TZ 2100 a ne 1900kg spravne (nevim kdo v tom dela bordel!) a tazene ma misto katalogovych 1470kg v D TP 1670kg :lol: bordelllll!!

popravde vetsina tech smelinaru to ma bud nejak zarizeny na vetsi vahy...nebo nechapu jak tahaj za omegama,Tckama treba e39T, w210T atp... ikdyby meli plato homemade s 370kg.... takze asi neresit

Neluška
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neluška »

bikere já nevím, ale byl přetížen nejen opticky ale opravdu, protože to bylo naloženo velkým množstvím pytlů s cementem. Mně spíš zaráží chování nějakýho idiota co má hledat vrahy a podobně že vytáhne svuj průkaz a začne s tim machrovat.
Audi 80 cabrio

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

biker píše:
Neluška píše:
a kolik je za pretizeny vlek flastr. nemyslim opticky pretizen :D . TZ na 1900kg a plato s autem 2050kg? :?:
jeste jsem nevidel ze by nekoho s osobakem vazili(jiste jsou toho schopni vybavenim) ale zas tazne auto ma mit na TZ 2100 a ne 1900kg spravne (nevim kdo v tom dela bordel!) a tazene ma misto katalogovych 1470kg v D TP 1670kg :lol: bordelllll!!

popravde vetsina tech smelinaru to ma bud nejak zarizeny na vetsi vahy...nebo nechapu jak tahaj za omegama,Tckama treba e39T, w210T atp... ikdyby meli plato homemade s 370kg.... takze asi neresit
pokud maj cajti zrovna váhy a vážej na silnici, tak to docela dost odchytávaj a zkoušej každýho. Dřív si šmelináři nechávali zvětšovat nosnost, jenže pak je němci vysrali, když měli tabulky, podle kterejch věděli, kolik každý auto může mít. Navíc tydle auta mívaj tažný většinou na 2 tuny, Tčka i navíc.
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

biker

Příspěvek od biker »

prave. ty 2 tuny jsou malo(kamarad ma t4 cara s 2,8t)...proto nechapu, takze asi riskuji a nebo vozi maly pasrace 8) ale uz jsme vidle i kratkou omegu B+plato+e38 :lol:

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

To by mě taky zajímalo jakej je za to postih. Už jsem měl v aut s nosností lehce přes 800kg přes tři tuny. Jednou mě s asi 1,5tunou chytla celní správa a naštěstí mě nezvážili....
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

pajiki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pajiki »

Rolljoin píše:Eiffel: píšeš že řeknu že odmítám podat vysvětlení a co se bude dít dál? Co mi to pomůže? To nezaplatím pokutu bo nedostanu body?
odloží to, vy neplatí to a body zůstává to 8)
GIV VRT ALH

Fiesta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fiesta »

Jardafox píše:
Fiesta píše:by mě zajímalo kdo řeší takový ptákoviny jako zelený karty atd... :roll:
albánští a makedonští celníci:D

tak to nejsou lidi...to se nepočítá
VW PASSAT B5

Odpovědět

Zpět na „Pokec“