Náhrada za plastizol a základovka

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

Odpovědět
tom28
Kontaktovat uživatele:

Náhrada za plastizol a základovka

Příspěvek od tom28 »

Ahoj mám odrbaný motorový prostor na čistý plech. Chtel bych spáry mezi plechy zamáznout něčím obdobně kvalitním jako je starý dobrý plastizol. Problém je plastizol není k sehnání. Nemáte někdo třeba přístup k nějakým opravdu odzkoušeným a kvalitním tmelům na karoserie? Uvítal bych i základovou barvu. Už to nechci dělat znovu :(
Přijde mi že jediná barva která na autě drží je jen orig. z fabriky. Opravdu se mi nepodařilo nastříkat nějakou barvu třeba i základovku, která by měla takové vlastnosti jako z fabriky.
Když omylem rýpnu do auta jde to až na plech.
V čem je zakopaný pes. Díky

máca

Re: Náhrada za plastizol a základovka

Příspěvek od máca »

kam davame my strikat auta, tak na to pouzivaj nejakou spesl epoxidovou zakladovku, tu uz sundas jedine flexou, tak bych zkusil nejaky lakovny jestli ti nepomuzou s cim to napatlat aby to drzelo
cabrio bukvice

bóďa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bóďa »

taky by me zajimalo, jakou pouzit zakladovku.. chci se zeptat, ty zinkovy spreje, je to ke necemu? funguje to?
3x Renault Safrane Hartge Biturbo

máca

Příspěvek od máca »

my delame ve skodovce a je proste interni narizeni pri karosarskych pracech kdyz se probrousis az na plech, tak to striknout zinkovym sprejem, pak zakladavku, nejlepsi je starej klasickej ostakar zelenej a pak to jde do lakovny a je fakt, ze se nam zatim nic nikdy nevratilo ze to koroduje, ale je fakt, ze i po lakovne se to auto k nam vraci a vsechno se vystrikava voskema pod! je fakt, ze pouzivame vetsinu veci od bernera a force a ta kvalita je tam proste znat!
cabrio bukvice

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“