LOW&SLOW
LOW&SLOW
Chtěli bychom Vám říci, jak tento klub vůbec vznikl. A jak to probíhalo...
Vše to začalo rokem 2006, kdy jsme jako začínající "tuneři" uspořádali náš první srázek o celkovém počtu 4 aut.Byl to spíše kamarádský sraz. Potom jsme jezdili na srazy ostatních tuning clubů, ale po čase jsme si uvědomili, že to není pro nás to pravé, proto nás napadlo uspořádat si vlastní srazy. Měli jsme je každý pátek od 18:00 na letišti. Začínali jsme ve čtyřce Hajňas, Došky, Eli a Svoby. Po čase se k nám přidávalo více a více lidí...pomalu jsme se začali scházet v hojňejším počtu pravidelně...Díky tomu jsme poznávali spoustu lidí, kteří mají stejné zájmy jako my. Byla to právě ta zima 2007, kdy jsme poprvé začali uvažovat o založení nějakého klubu. Vymýšlelo se hodně návrhů, možností, ale po velikém nadšení vše utichlo. Na jaře 08 se opět začínalo jezdit ve vetším počtu. Pomalu se začalo rozkřikovat, že se na užínském letišti každý pátek konají srázky. Začalo jezdit mnoho nových lidí. V největším počtu dne 10.10.2008 se nás sešlo 25 aut. To donutilo naší partu založit si svoje společné logo, aby bylo poznat, že patříme k sobě. Na logu jsme se chvíli nemohli domluvit, každému se líbilo něco jiného. V říjnu 08 śe nám zalíbilo LOW & SLOW...
a ted skoro po roce fungování našeho klubu by mě zajímaly názory ostatních lidí co měli tu možnost se s náma setkat....
Vše to začalo rokem 2006, kdy jsme jako začínající "tuneři" uspořádali náš první srázek o celkovém počtu 4 aut.Byl to spíše kamarádský sraz. Potom jsme jezdili na srazy ostatních tuning clubů, ale po čase jsme si uvědomili, že to není pro nás to pravé, proto nás napadlo uspořádat si vlastní srazy. Měli jsme je každý pátek od 18:00 na letišti. Začínali jsme ve čtyřce Hajňas, Došky, Eli a Svoby. Po čase se k nám přidávalo více a více lidí...pomalu jsme se začali scházet v hojňejším počtu pravidelně...Díky tomu jsme poznávali spoustu lidí, kteří mají stejné zájmy jako my. Byla to právě ta zima 2007, kdy jsme poprvé začali uvažovat o založení nějakého klubu. Vymýšlelo se hodně návrhů, možností, ale po velikém nadšení vše utichlo. Na jaře 08 se opět začínalo jezdit ve vetším počtu. Pomalu se začalo rozkřikovat, že se na užínském letišti každý pátek konají srázky. Začalo jezdit mnoho nových lidí. V největším počtu dne 10.10.2008 se nás sešlo 25 aut. To donutilo naší partu založit si svoje společné logo, aby bylo poznat, že patříme k sobě. Na logu jsme se chvíli nemohli domluvit, každému se líbilo něco jiného. V říjnu 08 śe nám zalíbilo LOW & SLOW...
a ted skoro po roce fungování našeho klubu by mě zajímaly názory ostatních lidí co měli tu možnost se s náma setkat....
Re: LOW&SLOW
Jako v každém klubu nám během roku přišli a opět odešli někteří členové...ale už vypadá že zůstává takové to silné jádro....do clubu nepřibíráme členy jen tak nějaké,musí mít zaprvé stejný styl tuningu aby mohli reprezentovat klub ale také podobné názory,abychom si rozumněli...
taková ta hlavní kritéria je asi auto položený co nejvíc na zemi.... prostě se musí plazit... jinak všechno hezky v seriové podobě a jen v detailech vylepšené.....
na ty názory jsem sám zvědavý
taková ta hlavní kritéria je asi auto položený co nejvíc na zemi.... prostě se musí plazit... jinak všechno hezky v seriové podobě a jen v detailech vylepšené.....
na ty názory jsem sám zvědavý
Trakaře neberou ani mě nechtěj
Renault Clio 1.4 RT 75PS...
Clio sem Clio tam Clio kam se podívám ...
stranky mate at se muzeme podivat na cleny a auta
tojo, ty stránky by to chtělo vidět, typuju že slow tam bude každý auto, low budou tak tři a to ještě stylem -3cm uřízlej závit na pérku:D
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
to maj úchyláci níž,než já kabro, a to už je co říct
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
Par jich tady jezdi, tak jsem taky zvedav na nejaky blizsi info, pokud si dobre pamatuju na cerveny polo s neserizenyma AE s xenony, lepe receno devil eye nebo jak se to ted jmenuje tak to bude jedno z nich
tady sou fotky našich členů
- Přílohy
-
- svoby
- 1_130.jpg (132.62 KiB) Zobrazeno 8667 x
-
- svoby
- 2_175.jpg (126.16 KiB) Zobrazeno 8667 x
-
- došky alias neo
- 77.jpg (36.06 KiB) Zobrazeno 8667 x
..
- Přílohy
-
- lukas
- 87.jpg (23.42 KiB) Zobrazeno 8666 x
-
- rejty
- 5193_1080162726539_1300414492_30225121_1836998_n.jpg (102.2 KiB) Zobrazeno 8666 x
-
- neo
- dsc09396.jpg (35.24 KiB) Zobrazeno 8666 x
..
- Přílohy
-
- hajnas
- dscn5821.jpg (28.71 KiB) Zobrazeno 8664 x
-
- eli
- p9070030.jpg (33.95 KiB) Zobrazeno 8664 x
-
- a skoro vsichni
- 6135_1094827533150_1300414492_30269269_7473212_n.jpg (49.04 KiB) Zobrazeno 8663 x
Tohle píše REJTY:-D
Jou,s tuhle partu sem se dal dohromady nekdy asi pred 4mi mesici.Jo donutili me polozit auto na stavitelny podvozek a dat hho k zemi....projevila se u mne nemoc snižovani....pude jeste k zemi:-D Jo snad sem zapadl v pohode....s nima je prdel:-D budu tvrde jadro:-D
Jou,s tuhle partu sem se dal dohromady nekdy asi pred 4mi mesici.Jo donutili me polozit auto na stavitelny podvozek a dat hho k zemi....projevila se u mne nemoc snižovani....pude jeste k zemi:-D Jo snad sem zapadl v pohode....s nima je prdel:-D budu tvrde jadro:-D
Jinak sou tam slow auta, ale ne vsechny a low tam sou uplne vsechny az na to moje jinak to taky pude dolu... A stranky mame ale jsou strasne moc zanedbany...
Stránky jsou http://www.lowandslow.cz.tl" onclick="window.open(this.href);return false; jinak koukám že wooody mi sem hodil samí fotky kdy je to ještě vysoký jak koza
- Přílohy
-
- Tady už je lepší foto :)
- moody-tuning-magazine-car-wars-0241.jpg (197.09 KiB) Zobrazeno 8642 x
tak když sem jinačí neměl a na fb taky máš hovno......... hele jinak s těma sránkama, to se musí předělat..... nebo uplně založit nový
jinak ještě foto Radka z týnce
jinak ještě foto Radka z týnce
- Přílohy
-
- moody-tuning-magazine-car-wars-0242.jpg (215.31 KiB) Zobrazeno 8631 x
woooody píše:Jinak sou tam slow auta, ale ne vsechny a low tam sou uplne vsechny az na to moje jinak to taky pude dolu... A stranky mame ale jsou strasne moc zanedbany...
já sem nejvic slow:-D
DOMANSKY....Peugeot pozitivní...asi sem už ze Lva na hlavu:D ale porád mne baví
sadové a zahradní upravy...automatické zavlazovaní:) jezirka...piste PM
sadové a zahradní upravy...automatické zavlazovaní:) jezirka...piste PM
ale jak tak koukám tak to tu moc nežije
Myslíš,že má každý čas sedět u počítače? když se večer vyhrabu z pod auta tak jdu leda spát a ne tu datlovat
jj Taky jsem teď přišel domu
hale jakto že když si v třebe tak se neozveš????
- Chamelion
- Kontaktovat uživatele:
Já jako ústeckej mám dotaz - Snažíte se dodržovat to " SLOW " ve vašem sloganu nebo je to spíš jen rým? Cca týden nazpět jsem se byl večer projet Bambínem (rozuměj Golf mk1) po centru a někdo s vaším heslem na zadním skle mi to hustohustě natřel na výjezdu z křižovatky a s mohutným vytočením motoru byl v cukuletu v piče Myslím, že to bylo to bílý Bravo...
no tak to byl Eli
Dodržet hlavně to LOW
Dodržet hlavně to LOW
To si piš,že jedem.... ......jinak,ty hlavní členové jsou i slow,nejdeme přes 40kw
he podle fotek byste se mněly přejmenovat na club nákupních tašek
Vona ta tvá plečka v avataru není o moc lepší kafe takže tvá doba je už taky mimo woe .. (Veteráne)mc-otka píše:he podle fotek byste se mněly přejmenovat na club nákupních tašek
no v porovnání s tvojí plečkou( vrakem) se to vlastně ani nedá srovnatShampooo píše:Vona ta tvá plečka v avataru není o moc lepší kafe takže tvá doba je už taky mimo woe .. (Veteráne)mc-otka píše:he podle fotek byste se mněly přejmenovat na club nákupních tašek
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Rudi píše:no v porovnání s tvojí plečkou( vrakem) se to vlastně ani nedá srovnatShampooo píše:Vona ta tvá plečka v avataru není o moc lepší kafe takže tvá doba je už taky mimo woe .. (Veteráne)mc-otka píše:he podle fotek byste se mněly přejmenovat na club nákupních tašek
určo nemám bouraninu jako někdo a vrak vypadá jinak si myslím mě zatím nic nepadá
he jenže ta plečka v avataru není moje,ale v poho a neboj nemyslím si že mám nej káru.už se šetří na novou vy prcci
- AR166
- Kontaktovat uživatele:
utikas od spaget??
www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen)
AR166 píše:utikas od spaget??
no asi už to tak bude,hlavní duvod je že špagetáři nedělaj auta z nahonem na zadek když nepočítam veterany a super sporty a taky 4/4 aut byli zatím špagety sice všechny byli super ale víš jak.ale o tom se budu bavit tak za rok