<<< Na co si dát majzla na cestách >>>
Moderátor: Dave0401
Re: <<< Na co si dát majzla na cestách >>>
mi nechtěli věřit, že sem to já, ta dobrá duše
no podle bys mel byt rad, ze tam nebyl radar
... kazdopadne, jaky mas osobni duvod se nepoutat?
ty AE se jim nelibily jako svetla pro denni sviceni? nebo co se jim nelibilo?
... kazdopadne, jaky mas osobni duvod se nepoutat?
ty AE se jim nelibily jako svetla pro denni sviceni? nebo co se jim nelibilo?
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
máš folie a dostaneš pokutu za pasy? mi s foliema nešlo dovnitř vidět,takže pasy byly pohoda,projel sem kolem kontrol a nic....teď bez folii se až musím poutat
Peugeot 407 sw , 2,2HDi Biturbo , FAP , 125kw , 370Nm
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
poutat se nemusis ale nechapu proc nekdo jezdi bez pasu v dnesni dobe. Ja teda se poutam i kdyz preparkovavam auto na sidlisti proste zelezna kosile zvyk nebo jak to je to rceni. Ale bez pasu proste ani rana
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
právě, že sem jel zetkem, tam se to automaticky nerožne a na pás jsem ve spěchu zapoměl, než mě zastavil, tak jsem si ho chtěl dát, ne že se zasekl
to je kar, si mě asi dlouho nepotkal na cestě synečku, jezdím poslední dobou hodně krajinku
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
max3rx píše:to je kar, si mě asi dlouho nepotkal na cestě synečku, jezdím poslední dobou hodně krajinku
stojime pred picerkou v DL , tusim v utery to bylo a najednou zetko projelo sem a tam prez downtown .... ale krajinkarske tempo to nebylo !
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
jj, nejaky pozér venčil starou....
... a mas to
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
dobre, zetko nepočítám, ale kupátko šetřím, to bys moh tomo taky potvrdit, co chvilu tě potkávám v impreze někde
ja taky sednu a automaticky davam pas, je to proste zvyk,.. kdyz si dam pas tak se citim preci jen o neco bezpecneji
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
uz jsem nejel v Impreze tak 2 tydny . Porad jen RR, Caterham a STi stoji a ceka chudacek .... dnesimprezu vytahnu a pojedu do OV !max3rx píše:dobre, zetko nepočítám, ale kupátko šetřím, to bys moh tomo taky potvrdit, co chvilu tě potkávám v impreze někde
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
dopravka stojí v orlové v polovině kopce směrem na Dětmarky
Klucii, primo pred megahypermarketem HAM KRAM berou v obou smerech!!!!! akorat to nejak nevychytali.......z jedne strany jim odboci smer Belfast a z druhe smer RIO
Na ne cumim z okna a smeju se jim jak se jim dari synkum
Na ne cumim z okna a smeju se jim jak se jim dari synkum
AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
Ted tak premyslim, ze je muzu vyhodit kdyz stoji na soukromem parkovisti pro zakazniky obchodu
AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
jo .. mazej je zdupat
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
- Motor
- Kontaktovat uživatele:
Jasněm, běž na ně. Ještě Ti odhánějí zákazníky
Audi A6 Avant 1.9TDi
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
Josh píše:Ted tak premyslim, ze je muzu vyhodit kdyz stoji na soukromem parkovisti pro zakazniky obchodu
chtej 10% toho co skasiruji .... kuva premyslej jako podnikatel a ne jako vycurany cechacek
(jeste, ze nejsme cechacci ale slezane resp. moravaci)
joshua asi korupce a kaufland tam poslal švestky, aby zablkovali parking, chcou asi zrušit konkurenci
Na takový gigant ti píčusové nemají
Skoda ze tu nebyl Rudek, uz bych ho hnal............
BTW: Je dobre mit kamarady i mezi organy
Skoda ze tu nebyl Rudek, uz bych ho hnal............
BTW: Je dobre mit kamarady i mezi organy
AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
no Joshua... nevim nevim, ale uz i Max3rx skupuje rohliky ve velkem z kauflandu... malem tam ostatnim zakaznikum nic nenechal
btw. neprodava to tobe Joshi? do obchodu
... ikdyz to by spise sedelo na Motora (vydelat na kazdem rohliku aspon halir )
btw. neprodava to tobe Joshi? do obchodu
... ikdyz to by spise sedelo na Motora (vydelat na kazdem rohliku aspon halir )
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
bral jsem jich jen 140 a tvoje mladá neumí zdravit neasy joshua udělej cenu na rožky a budu jezdit k tobě
jA SI ROHLIKY DOTOVAL LONI V PROSINCI.....,....JEBNUL JSEM JE ZA 0,90 A KAZDY DEN BYL ULET 700,- X 30 DNU..........SI TO SPOCITEJ........kdyby se mi to aspon jinde promitlo.....
AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Ale tak aspon jsi mel naky podnikatelsky zamer. Mels napsat pri prodeji nad 250 rohlik 0,90
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
Kaufland je sku*vena pracka penez
AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
oni sice v kauku daji rohliky za 0,9 kc (MIMOCHODEM BILE PECIVO JE EXTREMNE NEZDRAVE) ..... ale maji psychology a vi jak nacpat zbozi do regalu , kam co umistit atd ... a tim padem vi, ze se jim to vrati .
Vsimni si , ze ve vysce oci jsou vzdy nejdrazsi veci a levnejsi jsou nekde dole nebo naopak vysoko atd (ale to jako majitel Ham kramu urcite dobre znas a vis) plus uplatnuji desitky jinych strategii jako napriklad .... medialni masirku : stop zdrazovani, jen u nas nakoupite ....... a to se na tebe vali s tech repraku v jednom kuse .
Jeden duvod proc chodim v Bohumine do Kauflandu ..... velmi slusna nabidka bio potravin a velka nabidka celozrneho, zitneho chleba. (nemyslim tim kvazizdrave rohliky - sojove atd - ty nemaji nic spolecneho se zdravym pecivem)
Konkurovat s giganty je hodne slozite. Lze prilakat matky s deckama (rozdavat balonky u pokladny) , prodavat v dobe kdy je jinde zavreno, mit sortiment uzenin z PL ( cenove a chutove zajimave) , vozit zeleninu z PL ( ceny jinde a kvalita taky .....) ...... kouknout jak to funguje ve vyspele kapitalisticke cizine kde male kramky maji sve misto i prez mega kongurenci hyperobchodu ...
Vsimni si , ze ve vysce oci jsou vzdy nejdrazsi veci a levnejsi jsou nekde dole nebo naopak vysoko atd (ale to jako majitel Ham kramu urcite dobre znas a vis) plus uplatnuji desitky jinych strategii jako napriklad .... medialni masirku : stop zdrazovani, jen u nas nakoupite ....... a to se na tebe vali s tech repraku v jednom kuse .
Jeden duvod proc chodim v Bohumine do Kauflandu ..... velmi slusna nabidka bio potravin a velka nabidka celozrneho, zitneho chleba. (nemyslim tim kvazizdrave rohliky - sojove atd - ty nemaji nic spolecneho se zdravym pecivem)
Konkurovat s giganty je hodne slozite. Lze prilakat matky s deckama (rozdavat balonky u pokladny) , prodavat v dobe kdy je jinde zavreno, mit sortiment uzenin z PL ( cenove a chutove zajimave) , vozit zeleninu z PL ( ceny jinde a kvalita taky .....) ...... kouknout jak to funguje ve vyspele kapitalisticke cizine kde male kramky maji sve misto i prez mega kongurenci hyperobchodu ...
BIO koutek bude uz brzy i v HK
Jinak vim jake maji psychologicke tahy na lidi, co a jak davaji do regalu......procitam porad casopis PRODEJ a ZBozi....jsou tam nekdy hodne zajimave clanky.....
Jinak sem tam neco rozdavame, otevreno nemuzu mit pres noc......holky mi to delat nebudou a navic je nezaplatim. Uzeniny z polska zatim nechci, nase se prodavaji dobre, ovoce a zeleninu jsem uz zjistoval v PL, budu od nich brat.....
Zatim to nejak funguje ikdyz to neni 2x nej.....
Pristi tyden du jednat o prodejne ND Auto Kelly tak uvidim....
Jinak vim jake maji psychologicke tahy na lidi, co a jak davaji do regalu......procitam porad casopis PRODEJ a ZBozi....jsou tam nekdy hodne zajimave clanky.....
Jinak sem tam neco rozdavame, otevreno nemuzu mit pres noc......holky mi to delat nebudou a navic je nezaplatim. Uzeniny z polska zatim nechci, nase se prodavaji dobre, ovoce a zeleninu jsem uz zjistoval v PL, budu od nich brat.....
Zatim to nejak funguje ikdyz to neni 2x nej.....
Pristi tyden du jednat o prodejne ND Auto Kelly tak uvidim....
AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
hlavně v dnešní době člověk příjde do tesca třeba a skoro na každé cenovce obrovský nápis AKCE .. ikdyž je cena klidně výše než bez AKCE tak to většina lidí bere, protože si myslí, buhví jak to není levné
jj to jsem uz zazil....meli jsme tu nejake cokolady za 16,90 a prisel letak ze to bude za 18,90 v akci.......jak to tu 2 mesice stalo za tech 16,90 tak za tech 18,90 to bylo do 3 dnu pryc, jsem nechapal jak ti lidi jsou hloupi
AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
a presne takhle to v dnesni dobe hold fici ...
NORMAL CENA: 29,90
AKCE: "Sleva z 39,90 na 33,90" ... a tohle zbozi se pritom mnohem rychleji proda ikdyz je drazsi..
NORMAL CENA: 29,90
AKCE: "Sleva z 39,90 na 33,90" ... a tohle zbozi se pritom mnohem rychleji proda ikdyz je drazsi..