Malý Opelsraz v Mostě
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Malý Opelsraz v Mostě
Kdyby se chtěl někdo s bleskem ve znaku zastavit a pokecat v Mostě, tak v sobotu 29.8.09 v 18:30 na parkovišti u Tesca v místě, kde je sjezd z parkoviště na benzínku. Měla by tam určitě bát žlutá Astra a moje cabrio.... Kdyby jste někdo chtěl přijet, napište mi sem, ať vím koho můžeme čekat
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Re: Malý Opelsraz v Mostě
mozna bych se stavil, ale bud s BiloModrouWrtuli a nebo modrym ovalkem tak vem to cerpadlo sebou a vymysli co za nej
cabrio bukvice
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
OK, tak se kdyžtak stav. Radši s vrtulí než s oválem
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
ok,přijedu
hodil jsem to i na opel forum tak snad nás bude víc.Jinak já přijedu v mé zeleno metlovské F astřičce s černejma oknama a na plechu to je mé poznávací znamení :D:D:D:D
Hoďte to i na Corsaclub